Scudo Sports

Eskişehir

yeni bisiklet yoktu bu gn gittik de (11.02.2010) yeni parçaları yerleştirmiş sezgin abi ama yeni bisiklet gelmemis ama bir kaç haftaya gelecek dedi yeni parçalar ve bisikletler

Scudo
@dark_king_26

siz benim demek istediğimi anlamadınız galiba..
zaten herkes bir arada... o yüzden grup kurmanıza hiç gerek yok..eskişehir ankara yada istanbul kadar büyük olmadığı için gereksiz birşey... eğer bu işi gerçekten gönül vermiş kişilerle konuşmuş oturup muhabbet etmiş olsaydınız bana hak verirdiniz ki bunlardan birisi beni bisikletle tanıştıran (rahmetli) fatih abi... çarşıda bir araya gelen bisikletçilere liderlik ettiği için biz ondan ve diğer büyüklerimizden böyle öğrendik dedim.. anlayana...:rolleyes:

az kaldı :D bende gün sayıyorum bu arada çizimleri gören arkadaşlar yorumlarınız neler ben mesela xc 1000in beyazını almayı planlıorum bu arada sezgin abinin dediğine göre boyuna seleye kadro üstüne kertenkeleler olacakmış ama tam belli değilmiş eğer öyle olursa çok güzel olur :d

.Bisikletle ilgili bilgiler,bisiklet fiyatları mtb bisiklet özellik bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.Yeni açıldığı için henüz birşey yok bu hafta yada önümüzdeki hafta **** bisiklete gelecek bisikletlere ve o bisikletlerin özellikerine bakabilirrsiniz

Arkadaşlar kadro çizimleri (sadece xc 500) internete koyuldu. Kadro çizimlerine ************ulaşabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Aykut Yerce
Geri