Scudo Sports

Eskişehir

ya şaft borusunu kısaltıcaksın yada speacer kullanıcaksın. Antremnla ilgili bilgileri kaana sorabilirsin...

Scudo
Eskişehirli arkadaşlar, şimdi herkes tanışmak, bisikletle turlamak istiyor.Ben de öyle tabi ki.
O zaman şöyle yapalım; Bisikletle dışarı 1-2 saatliğine de olsa çıkarken imkanımız varsa bisikletforumda Gezi ve tur duyuruları-Organizasyonlar bölümüne,
Akşama doğru çıkacağım şurada... 18:00 gibi olurum... gibi mesaj bırakalım. En azından herkes birbiriyle yaza kadar yavaş yavaş tanışmış olur.
Yazın da zevkle büyük turlar,çevre gezileri, arazi faailyetleri vs.... yapılır.

@stray_178
evet kankaa bisiklette yaptınız artıkpaso beraberiz:D

@stray_178

uğur yukarıda resim war olüm gözün neye bakıyo:D

@Murat CER

ya dönüşü :) ?? o zaman da yokus yukarı olur

arkadaslar ben de aranıza yeni katıldım ama daha bisikletimi alamadım seçemedim tur mu yol mu diye amacım hafif uzun yol ama.ben de anadolu üni iletişim2 deyim hafif uzun yollar fena olmaz hani

arkadaslar merhaba bir kaç gündür merkezde bakıyorum ama tam anlamıyla bisiklet üzerine olan 2 dükkan gördüm.biri hasan polatkanda bike city diğeri de adalara yakın drag marka bisiklet satan bir yer.birincisine bugun gittim de 700 ytl'ye markasını hatırlayamadıgım marathon model bir bisiklet vardı,ikincisine yarın gidicem.sizden istedigim eger eskisehirde tur bisikleti yol bisikleti bulabileceğim baska yerler varsa -ki muhakkak vardır- nerede oldugunu yazar mısınız?teşekkürler

Valla araziyle işin olmayacaksa tabii ki iyi bir yol bisikleti tam sana göre, hem açıkcası yol bisikletlerinin de ayrı bir karizması olduğunu bir mtb ci olarak üzülerek söylemeliyim :)

burda adam gibi marka bisiklet satan yok mu ya.nerede draglar nerede trekler ben bulamadım bulan söylesin deli olcam yaa

Erencaner arkadaş özel mesajda hata oluşuyor galiba, neyse buraya yazayım, Eskişehirde kaliteli bisiklet ve parçaları bulabileceğin belki de tek bisikletçi var.İsim versem yanlış olabilir.Tarif edeyim sen bulursun.
Bisikletçi, Savaş Caddesinde.Savaş caddesi stadla Atatürk Meslek Lisesi Arasındaki Cadde oluyor, o caddeden girip 500m kadar ilerleyince solda kalıyor. Kolay gelsin.

eyvallah çok sağol anladım neresi oldugunu yani özel mesajdan aldım çok sağol yarın bakacağım sabahtan.acaba taksit var mı ki biliyomusun kredi kartsız

Stadyum'un yan caddesi (Şehitlik tarafından gittiğinde baya bi ileride sol tarafta akın bisiklet var.
Orada belki aradığını bulabilirsin..

eses arkadaşımıza katılıyorum. savaş caddesi oluyor o stadyumun yanındaki (ismi değişmediyse tabi). şehitliğin oradaki ışıkları geçince bi sonraki ışıklara varmadan hemen önce.

@ESES

yeni adı öğretmenler caddesi oldu..

stadı sağınıza alın, taksi durağının olduğu caddeden devam edin, caddenin sola kıvrılmasından sonra sol sıraya gözatın, eğer vişnelik tramvay durağına vardınız ve bisikleti göremediyseniz geri dönün, duraktan görülebilen bir köşe dükkan..

@Murat CER

niye değiştirirler hiç anlamam. karmaşaya neden oluyor bence.

slm elise bende esk liyim senine takılmak isterim ama bu aralar bisiklet sorunum var kendime göre bir bisiklet bulamadım scott marka bisiklet arıyorum ama essk de bulamadım yardım edersen sevinirim...

@AB®AHAM

Bu hafta içi bisikletim ufak bir revizyondan geçecek,(İstanbuldan parça vs... gelecek) yani bu hafta benden ümit yok gibi ama önümüzdeki günlerde tanışırız.

Eskişehirde Savaş Caddesinde Akın Bisiklet var orada iyi bisikletler bulabilirsin, şu an Scott yok bildiğim kadarıyla ama getirilebilir.En yakın zamanda tanışmak üzere.

Geri