Scudo Sports

Eskişehir

slm bende 14 yaşındayım. senin bisikletinin özellikleri nedir?..

Scudo
umıt modelini bilmiyom....18 vites ama eskidi, ben onu yeni yapmayı hedefliyorum.4 yıl önce 120 milyona almıştım.

@bymodifieci

Hoşgeldin ' bymodifieci'

Eğer nick in gibiysen bu forumda bayağı değişik versiyonlarda bisikletler göreceğiz demektir.

Sana neşeli mutlu, bol pedallı günler dilerim.

ben de 14 yaşındayım unutmayın lan benide

Arkadaşım yaşına yakışıyor mu?Ne demek şimdi bu.Bu ağızla konuşmaya devam edersen ,uzun ömürlü kalamazsın.

Tuğrul

hoş geldin necati bende senin gibi yeniyim we senin gibi şok oldum..:)

Uzun zamandır öğrenimim nedeniyle Kocaelideydim.Üniversite bitti(sayılır)Artık Eskişehir'deyim.Eskişehirli bisikletçilerle tanışmak istiyorum.Mesajı okuyan tüm Eskişehirlilere ricam msn veya mail adreslerini bana aktarmaları.Böylece iletişime geçebiliriz ve bisikletle beraber takılabiliriz.Ayrıca freeride'a oldukça meraklıyım.Belki bu konuda da beraber çalışma yapabileceğim arkadaşlar bulabilirim. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

( msn adresim : ismimonur@hotmail.com )

(mail adresim : onurkula1983@yahoo.com )

• Beğen
Tepkiler: ferhat yenigün
@elise111s

yanlış anlama ama bize yani eskişehirli olmayanlara merhaba yok mu? :(
hoşgeldin umarım eskişehirli arkadaş bulursun kendine

• Beğen
Tepkiler: ferhat yenigün
@boreas

Ayrıca edirneli arkadaşım da dahil olmak üzere herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: boreas
@elise111s
çok teşekkürler yücelttin bizleri. sana bol pedallar.

Selam Ceyhun ben.Yeni bağlarda oturuyorum.Eskişehirde potansiyel yüksek :) Burayı görmeyenlerde olabilir ama sayımız baya fazla.Bende 1 haftadır bisikletimle beraberim, umarım beraber turlara gidebiliriz.
ceyhunpekuz@hotmail.com

@xCeyhunx

ceyhun selam msnim açık gel bi görüşelim.

@Efrahim Yasin AKTAŞ

geçen cumartesi yani 7 ekimde anadolu üniversitesi bisiklet grubu ile beraber kızıliner köyüüne gezi yapıldı.Toplam 25 bisikletli katıldı geziye.Önümüzdeki cumartesi de Musaözüne gidilecek galiba.Bu Perşembe toplantıları var bisiklet grubunun.Toplantıya gitmeni tavsiye ederim.

@esbike

bu mesajında bu arkadaş konuyla ilgili ne demek istedi acaba:rolleyes:

Kızılinler gezisiyle ilgili resim ekleyecek hiç kimse yok mu? :(

Geri