Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
kardeş gezi we tur organizasyonlarına bakarsan bi gezi olayı war gelirsen

merhaba arkadaşlar bn eskişehirden burak 15 yaşındayım lise2 ye geçtim.
bide yeni bmx aldım burdan bmx ci ark lar warsa bana yardım ederlerse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: tekteker
Bmx'ci arkadaşlar varda forumda Eskişehirden yok bildiğim kadarıyla, akşam 7den sonra doktorlara gidersen orda karşılarsın ;) Aramıza hoşgeldin iyi forumlar..

hoşgeldin Mertcan... Eskişehirde yenimisin?

@crozy

slm kendini biraz daha ayrıntılı tanıtırsan yakından tanıma şansımzı olur

@SeRHaT_

yok be, doğduğumdan beri Eskişehir'de yaşıyorum :)

@jhan

hoşbulduk jhan, nerden?

@escudos

hoşbulduk escudos

@ismailağıllı

17 yaşındayım, lise son sınıf öğrencisiyim...

Merhaba Eskişehir'liler...

05.08.2007 Pazar sabahı Proje planıma göre Kütahya'dan hareket ederek Eskişehir'e giriş yapıcam. Görüşmek dileği ile...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: sniper
sevgili serkan, pazar günü sabahı 15 gündür planlanan uçansu turuna çıkmayı düşünüyorduk ama şu durumda bu geziyi diğer arkadaşlarımında onaylayacağını düşünürek erteleyeceğiz sanıyorum. serkan eskişehire kaç kez gelirki.. :) arkadaşlarımla organize olduktan sonra kesinleşir ama büyük bir ihtimalle seni kütahyadan karşılayıp eskişehire kadar getireceğiz. pazar günü olmasına sevindim. zira diğer günler çalışıyorum... umarım 1 hafta kalırsın burada :) pazar günüde yolcu ederiz......

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen

@boreas.oti

:) :) Eveeet :) Oktay abi. Gezi mi ? Ne gezisi :D :D Yine gideriz inşallah ;)

Serkan'ım özel mesaj attım. İlk düşüncemiz 04:30-05:00 gibi Eskişehir'den karşılamak için yola çıkmak. Neyse bu konu için ayrı bir başlık açalım en iyisi...

@Serkan Taşdelen

Oktay abi'nin dediği gibi Söğüt gezisi bir başka Pazar'a kalacak gibi ;) Kalsın varsın Serkan abimiz gelecek :) eYa duy sesimizi bir karşılama komitesi hazırlayalım :D

@boreas.oti

Abi, efrahimle erteleme konusunda mütabığız... saati birazdaha erkene çekip kütahya ya kadar gidebiliriz ...

Geri