Scudo Sports

Eskişehir

Ayrıca eskişehirde bisiklet malzemelerini toptan satan yerler var mı?Varsa neredeler?
Yedek aprça alırken hem daha geniş bir yelpze olur hem de belki daha uygun fiyatlara alabiliriz.

Scudo
Eskişehir'de üst seviye bisiklet malzemelerini alabileceğiniz fazla yer yok. En çok potansiyele sahip olanlar Akın Bisiklet, Bisiklet Dünyası(adı sanırım böyleydi) ve Hasan Polatkan migrosun arka kısmında dükkanının ismini bilmediğimiz bir abimiz var. Bunun dışında bir ihtimal Çınar Bisiklet'te de bazı ekipmanları bulabilirsiniz.

Esbike'a giderseniz daha önce bazı konularda da yazmış olduğum gibi Gökay size yardımcı olmaya çalışır. Organizasyon konusunda da Eskişehir çok zengin olmamakla beraber bazı turlar ve organizasyonlar düzensizde olsa da yapılıyor. Haftasonu esbike'ta duyduğum kadarıyla yakın zamanda planlanan bir kriteryum var. Kısa süre içerisinde kesin sonuca ulaşacağını tahmin ediyorum.

Bisiklet dünyası yimpaşın yanındaki yer mi?Hakan abimiz...:)
bi de akın bisiklet ne tarafta?

@Dinçer ÜNSAL

Akın Bisiklet Savaş Caddesi üzerinde Hasan polatkan tarafına giderken solda kalıyor.
Bisiklet Dünyası'da Savaş Caddesi'nden yine Hasan polatkan tarafına giderken sağ tarafta bir sokakta (Akın Bisikletten birkaç sokak sonra). Uzun süreden beri İstanbul'da olduğum için yön duygum afallamaya başladı iyice:D O civarda ama iki bisikletçide...

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
Hakan Abi Ucuz Fakat Çok Çeşit Yok (Adı da pedal dünyası) akın bisikleti de görmeye gidecem inşallah daha alışverişim olmadı ordan... :D

Ya Ben Çok Mu Küçüğüm yanınızda :) 15 Yaşındayım Çok profassional bi bisikletim de yok ama (profassional derken merida kron vs. bahsediyorum kendimce iyi :D ) bisikletsever bir insanım umarım tanışırız hepinizle...

@Muhammed PINAR

Şu an Akın Bisiklet'tede pek fazla çeşit bulmanız mümkün değil ama yine de en potansiyelli olan o...

evet akın bisiklette de çeşit çok az.Bugün as-829 km saati aldım ondan.Baya bi inceledim dükkanı.Pek bişe göremedim.Üst seviye malzemelerin hiç biri yoktu...

dostum eskişehirde vişnelik mahallesinde tramway durağına yakın bir kron bayisi var ayrıca yine vişnelikte sedona satan bir bayide var akın bisiklet olması lazım bu arada 500 lira filn verebileceksen bnmde buralarda okuduklarıma göre sedonanın veya kronun 2. ellerinde sahiplenebilirsin salcanoyu öven seven pek kimse tanımadım hani sen bilirsin bnde bisiklet almayı düşündüğüm için bu ara çok araştırdım ben kron xc 1000 veya sedona 711 veya 741 almayı düşünüyorum.. kolay gelsin zor şey bisiklet seçmek..

Hasan polatkan migrosun yanındaki bisikletçiyi bu gün gördüm.İsmi "Güven-iş"ti sanırım.Adamla baya konuştum, iyi birine benziyor.Çok üst seviye olmasa da, onda da güzel parçalar mevcut.Bu arada abimizin ismi de Hakan'mış.

Bisikletçilere duyrulur. :)

@Dinçer ÜNSAL
Geçen sene baya model getirtmişti ama bu sene o canlılık yok murat abide nedense?

üzülme arkadaşım küçüğüm diye bnde o kadar büyük değilim:D.haziran 12de 17 ye gireceğim:D.profluk konusuna gelince oradada ayı yerdeyiz sanırım.nasipse birgün tanısırız inşallah.iyi forumlar

Ekonomik kriz....O da kemerleri sıkmış.Elindeki bisikletleri bitirmeye çalışıyor herhalde. :)

Tur düzenlendi katılan arkadaşlara teşekkürler.
Seneye tekrar aynı tarihlere denk gelen bi zaman diliminde yapılacak

ilk başlar y.e.l'nin önünde gittim, sonra canım sıkıldı gerilere gidip arkadan kaptırdım, tüm grubun en önüne geçtim.Gösteriyi izledikten sonra da ayrıldım.Heryerdeydim anlıcaan:D

Esbike olarak amatör olsun profesyonel olsun bisikleti ne marka olursa olsun herkese yardımcı olabiliriz.Fikir edinebilirsiniz.Varsa sorularınızı sorabilirsiniz.Üst düzey malzeme satışımız vardır.Bisiklet konusunda aklınıza ne geliyorsa profesyonel manada sizlere yardımcı olabiliriz.Çünkü biz bu işi yapıyoruz kendimi bildim bileli bisiklet üzerindeyim bisikletçinin halinden bisikletçi anlar.Bize www.esbike.org adresinde yer alan iletşim bölümünden ve 05064231170 Gökay KONUK yani bana ulaşabilirsiniz.Hertürlü yardımcı olmaktan memnun olurum.

Geri