Scudo Sports

Eskişehir

Abi bide duyduğum kadarıyla Merida'sı olan Eskişehir'de Alper abi varmış.Benim gördüğümde mavic crossride ve yeşil bir maşa vardı.

Scudo
@sPinErGy_26

Şerif geliyorsa ben de geliyom. :D :D

iyi aksamlar, uzun suredir forumda uye olmama ragmen bu gun ilk mesajimi atiyorum, oss senemde uye oldugumdan dolayi ilgilenip bir alacagim bisiklet icin forumdan cok buyuk bir yardim alsamda derslere agirlik vermem gerekiyordu , o donemde maddiyatin rahatligindan dolayi bir scott p5 dusunuyordum..

eskisehire yerlestikten sonra, mali durumumun yeni yeni toparlanmasiyla tekrar bisiklet almak icin harakete gectim,malesef ayirabildigim miktar gecen seneki kadar cok degil (450-550 lira) ve eskisehirde sadece salcano bayisi gordum..

hem sehir icinde kullanabilecegim,hemde uzun yollara cikabilecegim bir bisiklet ariyorum..

gonul yine p5 ister ama maddiyat,bu yuzden
baktigim modeller

salcano city sport

kron xc500

salcano astro

sedona borla

eskisehirde ikame eden arkadaslar bana bu konuda yardimci olabilir mi?belki baska firmalarinda bayileri vardir ama gormus degilim..

c_sabaner@hotmail.com msn adresim,yardimci olursaniz cok sevinirim..

mayis ortasina dogru almayi dusunuyorum,donem bittiginde tekrar izmire donersem, diger markalarada bakabilirim..

@Samet Şenel

Hayırlı olsun, geçen hafta perşembe günü saat 4 civarı İbiş Otelin yanında iki arkadaş ilerliyordu. Birinde yeni gibi görünen salcano sanırım modeli de seninki gibiydi, birinde de kron xc1000 ya da 4000 vardı. kronun pedalı kırılmıştı, elde götürüyordu çocuk. Acaba seni mi gördüm?

Hoşgeldin... (bizde yeni katılanlar baklava ısmarlar ona göre):D :D Şaka tabiki..

Eskişehir in keyfini çıkarmaya bakk

Kızılinler köyü taraflarında da güzel yerle war...:cool:

@Umut Palabıyık

Teşekkür ederim,arkadaşlarımda malesef bu işle ilgilenenler yok:( Tek geziyorum genellikle.

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
@dark_king_26

Hoşbuldum:) Ismarlarız lafımı olur baklavanın,havalar düzelsin geziler başlasında benden baklavalar tabi kredi gününe denk gelirse:D Kızılinler dediğin sakarı taraflarımı oluyor acaba?

kütahya yoluna çık ömür mahallesini geç sol tarafında regletör (piknik alanı) var hiç sapmadan birazdaha devam ettiğinde yol ayrılcak sol tarafdan devam etceksin tatlı bir yokuştan sonra kızıliner :) umarım tarif edebilmişimdir

@semih26

Teşekkürler semih,kafam başka taraflara gitti :)

hoşgeldin aramıza .. akşamları doktorlar caddesinde olanlar vardır illaki git onlarla tanış ..gezmeye gidiyorlar hafta sonları takıl onlara ...bakalım bizde yavaş yavaş çıkalım diyoruz ... bende yakında çıkıcam doktorlara...

hadi kal sağlıcakla ...

=))

@nqnr

Hoşbuldum kardeş :) Havalar düzelsin şu gezilere mutlaka katılmak isterim

herkeze merhablar
arkadaşlar eskişehirde mtb yarışları,turlar varmı bende bisiklet alcam fakat (salcano ng255srd) bisiklet işini profesyonel olarak yapmak istiyorum birde esbike diye biryer varmış oraya üye olsan nasıl olur?antreman parkurları fln varmış?????
tüm yorumlar için herkeze teşekkür ederim

@Umut Palabıyık

Onlar bizdik :D Benim kolum kırık olduğu için bisikleti o gün gezme amaçlı arkadaşıma verdim (Ng303Srd) Arkadaşın 4000 i de yeni ama sıkmamışlar pedalı çıktı tabi pedal..Kaza atlatadı arkadaş. (Geri verdi zaten 4000 i Sd 781 2008 alıcak sanırım , Furkan Duru'dan almıştı bisikleti.

arkadaslar, cem erdogan arkadasimizin actigi basliga baslik kalabaligi olmasin diye yeni bir yazi yazmistim fakat gorulmedi sanirim..

bir tur bisikleti dusunuyorum ve eskisehir cevresinde salcano disinda bayiiligi olan baska bir firma gormedim..

salcano city sport dusunuyorum,ayin 15`ine dogru alacagim, gecen seneden kalan Schwalbe`leride tekrar takarim diye hesapladim..farkli bir markanin bayii varsa onlarida degerlendirmek istiyorum..

c_sabaner@hotmail.com msn adresim,bilgi verebilecek arkadaslar ekleyebilirse cok sevinirim..

bilgilerinizi paylastiginiz icin simdiden tesekkurler..

@Cem Erdoğan

umarım arkadaşın önemli bir zarar görmemiştir.
aynakol zarar görmedi ise (pedal takılan vida yatağı) pedalı yerine takmak dert değil ancak aynakolda hasar varsa fena!

• Beğen
Tepkiler: Cem Erdoğan
Geri