Scudo Sports

Eskişehir

slm beyler.ben bu yakınlarda 2009 kron xc 1000 almayı düşünüyorum ama kronun servisi eskişehir de nerede var?bu konuda bilgi verir misiniz?

Scudo
Eskişehir'de kron'un servisi yok sedona , bianchi servisi var . Fakat vişnelikte bianchi sahibi Sezgin Bey'den 2009 Kron temin edebilirsiniz.

ara sokakta var bi yer.orası mı?bisiklet dünyası yazıyo.bende oradan baktım zaten.

@burak oklar

Tam olarak nereyi anlatmak istediğinizi anlıyamadım ? Biraz daha açar mısınız ?

mrb arkadaslar bende aranıza daha yeni katıldım eskişehirdeyim daha yeni haberim oldu forumdan hazırlayan arakdaslrın ellerine sağlık bol pedallı günler

Öncelikle Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım güzel vakit geçiririz.Daha 1 hafta önce İlk alu bisikletimi aldım uzunca bir süre araştırarak ve salcana 303srd sahibi oldum(Ümit çift amortisörlüden sonra kuş gibi hafif geliyor :D ) Eskişehirde antrenman yapılacak taşlı topraklı yollar nerelerde var acaba? Orman fidanlığının arkasındaki su kenarındaki yolu biliyorum bir tek ve biraz kısa geliyor açıkçası git gelde yapmak istemiyorum.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Yeni bisikletin hayırlı olsun ;)
Antreman parkuru istiyorsan Kentorman'a gir... Kaybolmaktan korkma, geri dönmek için yokuş aşağı gitmek yeterli :D İlla ki şehir yönünde bir telörgü ile karşılaşırsın ve telörgüyü izleyerek kapı yada çıkabileceğin bir açıklık bulabilirsin :) Garantici hareket etmek istersen de gittiğin yollardan geri dönebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Samet Şenel
Selamlar..
Uzun süren bisikletle hasretimden sonra sanırım bu yaz biraz antreman fırsatım olacak..
Şimdilik akşamüstü saatlerinde H.Polatkan Bulvarında (yeni adı Atatürk Bulvarı) tempo tutmaya çalışıyorum..Akşam saatlerinde Kızılinler taraflarına gidip gelerek antreman planlıyorum..

Teşekkür ederim Murat abi,Kentorman hiç aklıma gelmemişti :) Haftasonu oraları bir turlayayım,tabi şu hidrolikleri halledebilirsem,yetkili servis sağolsun çok güzel ayar yapmış! :)

@Samet Şenel

merhaba samet arkadaşım. bende eskişehirliyim. bisikletini nerden aldın acaba? bende ondan almayı düşünüyorum. ve ne kadara aldın? şimdiden teşekkrler.

@botkaci

Merhabalar,bisikleti abacıdan aldım sipariş üzerine getirtiyorlar 4 gün kadar bekledim bana ulaşması için.845 liraya aldım 13 taksit yaptılar üstelik ve kredi kartsız :) Eğer bütçeni az daha zorlayabilirsen 255 srd almanı öneririm 200liralık farka gerçekten değer gibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: botkaci
murat abi seninle en kısa zamanda görüşmek istiyorum vilayet meydanı veya dr caddesinde olurum beni bisikletimden tanırsın zaten kron xc 4000 kadro ve sid race amortisör gri renk :)

@sPinErGy_26

bisiklete binmek için vaktim çok kısıtlı olduğundan mevcut vakitlerde sadece binmeyi düşünüyorum :rolleyes:

piyasaya çıkma ihtimalim zayıf ;
bir ihtimal bugün kızılcıklıda arkadaşıma uğramak niyetindeyim..

noname alu kadro bisikletim var, kadroda mavi harflerle www.bisikletforum.com yazıyordu, bir kaç harfi düşmüş maalesef :D

merhaba arkadaşlar. bende forumda yeniyim. Sedona 711 D almayı düşünüyorum. ancak sanırım eskişehirde satışı yok. nasıl yapabilirim. yada sizin bildiğiniz satılan bir yer varmı acaba? önerdiğiniz bisikletlere de açığım. şimdiden tşkkürler..

Geri