Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni katıldım. Eskişehir'de yaşıyorum. Bisikleti çoğu zaman ulaşım aracı olarak kullanıyorum. 6 yıldır hemen hemen her gün işime bisikletle gidip geliyorum. Şehrimizde bisiklet yollarının yeterli olmamasından, olanların çoğunun da nizami olmamasından memnun değilim.
Eskişehir'de Atatürk Bulvarı ve Kanlı Kavak dışında doğru düzgün bir bisikleti yolu bulunmuyor. Caddeler dar, otomobil sürücüleri bisiklete karşı saygılı diğer şehirlere göre ama otobüs şoförleri ve taksiciler tam bir facia. Minibüs sürücüleri ile ilgili bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan ve vet
Selamlar, Eskişehirde trafikten uzak antrenman yapmak isteyenler Osmangazi Üniversitesinde yapabilir.
Okulu bilmeyenler için yardımcı olmak amaçlı forumda rotayla ilgili mesaj yazdım ve okumak isteyenler buraya tıklayarak mesaja gidebilir.

Neden buraya tekrar mesaj atıyorum : Konu başlığında sadece üniversitenin adı yazıyor, Eskişehir yazmıyor ve Eskişehirle ilgili bilgi edinmek isteyen burayı okuyacak.

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
Eskişehir çamlıcadan selamlar..

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Selamlar, Eskişehirde trafikten uzak antrenman yapmak isteyenler Osmangazi Üniversitesinde yapabilir.
Okulu bilmeyenler için yardımcı olmak amaçlı forumda rotayla ilgili mesaj yazdım ve okumak isteyenler buraya tıklayarak mesaja gidebilir.

Neden buraya tekrar mesaj atıyorum : Konu başlığında sadece üniversitenin adı yazıyor, Eskişehir yazmıyor ve Eskişehirle ilgili bilgi edinmek isteyen burayı okuyacak.
ESOGÜ kampüsüne artık kartsız girilmiyor.

• Üzgün
Tepkiler: Ahmet Telçeken
Selamlar arkadaslar oncelikle kusura bakmayin bir sey sormak istiyorum bir tek buraya yazabildigim icin hic bir yerde komu acamiyorum ornegin gidon ustu telefon cepli canta ariyorum soru sor bolumune konu acamiyorum sebebi nedir ? @Anonim @sccetin

Selamlar arkadaslar oncelikle kusura bakmayin bir sey sormak istiyorum bir tek buraya yazabildigim icin hic bir yerde komu acamiyorum ornegin gidon ustu telefon cepli canta ariyorum soru sor bolumune konu acamiyorum sebebi nedir ? @Anonim @sccetin
Bazı bölümlerde konu açabilmeniz için belirli bir miktarda, diğer konularda cevap yazmış olmanız gerekiyor diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Raptoid
- Bu konu açma sevdası nedir?
- Konu açamadığınızı anlayınca çanta sormak için Eskişehir başlığını seçmek nedir?

@Raptoid "Atar gider" diyerek dediklerimin içini boşaltmaya çalışacağına cevap vereydin iyiydi. Ama sanırım verebileceğin cevabın yok.

@Raptoid "Atar gider" diyerek dediklerimin içini boşaltmaya çalışacağına cevap vereydin iyiydi. Ama sanırım verebileceğin cevabın yok.
Eskisehirliyim forumda yeniyim oraya yazmistim daha once konu acamayinca da orada sordum (bilmedigim icin) bunda ne var ? Bu birincisi ikincisi ise senin gibi forum mudavimi cok dolu bir insan yeni uyeleri bu uslupla azarlar gibi mi karsiliyor? Hayirdir yani diye insan soruyor bi kendi kendine :)

@Raptoid İlk başta bilmediğin için sormuştun, ona bişey diyen olmadı. Ama sonra tekrar "konu açamıyorum" diyerek modları etiketlemeye bir anlam veremedim haliyle. 2-3 gün arayla "konu açamıyorum" diye yakınacaksın sanırım.

@Raptoid İlk başta bilmediğin için sormuştun, ona bişey diyen olmadı. Ama sonra tekrar "konu açamıyorum" diyerek modları etiketlemeye bir anlam veremedim haliyle. 2-3 gün arayla "konu açamıyorum" diye yakınacaksın sanırım.
Üstteki mesajlarda Eser Sevinç Bey gereken bilgilendirmeyi yaptıktan sonra sizin uyarınız tamamen gereksiz ve ağır olmuş. Raptoid'in de dediği gibi yeni gelen üyelere bu şekilde davranılmasını doğru bulmuyorum.

Ayrıca foruma yeni gelen üyelerin istediği yere konu açamamasını da doğru bulmuyorum. Sonuçta burası bisiklet forumu. Paylaşımlarımız ve ortak yönlerimiz belliyken kim neden gelip burayı troller?

Moderatör arkadaşlardan ricam son mesajlardaki gereksiz ve kırıcı mesajları temizlemeleridir.

• Beğen
Tepkiler: Raptoid
@can_celik seninle daha fazla polemige girmek istemiyorum uzatmanin anlami yok bir an önce moderator olman dilegi ile..
Üstteki mesajlarda Eser Sevinç Bey gereken bilgilendirmeyi yaptıktan sonra sizin uyarınız tamamen gereksiz ve ağır olmuş. Raptoid'in de dediği gibi yeni gelen üyelere bu şekilde davranılmasını doğru bulmuyorum.

Ayrıca foruma yeni gelen üyelerin istediği yere konu açamamasını da doğru bulmuyorum. Sonuçta burası bisiklet forumu. Paylaşımlarımız ve ortak yönlerimiz belliyken kim neden gelip burayı troller?

Moderatör arkadaşlardan ricam son mesajlardaki gereksiz ve kırıcı mesajları temizlemeleridir.
Tesekkur ederim soylemek istediklerimi ozetlemissiniz cok vaktim de yok acikcasi buraya dolu dolu yazalim.. calisan insanlariz sonucda tepkim sadece bu arkadasin uslubuna idi teknik acidan hakli da olabilir kaldiki ogrenmek de bir erdemdir ancak kotu uslup ile insanlarla dalga geciyor gibi konusmak....

@ilker K. Konu trollemek değil. Her sorusu olan yeni başlık açarsa ne olur bu forum hali? Hiç düşündünüz mü? Şu anda bile eskiden açılmış aynı konuya sahip 100'lerce boş başlık var. Forumun kuralları, ideal bir işleyişi olur, başlıklar arasında bir taksonomi olur. Arkadaş sadece başlık açabilmenin bazı şartlara bağlı olduğunu belirtmiş. Ama bu yeterli değil. Asıl belirtilmesi gereken, neyle ilgili bişey danışılacaksa, onun başlıklarına yazmak. Böylece forumun derli topluluğuna, düzenliliğine katkı sağlamak. Bu bilinçte olmak.

Geri