Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Eskişehir merhaba,36 yaşında motoru bırakıp yol bisikletine başladım.hobi amaçlı, iddiası olmayan, mütevazi sürüşler yapmak istiyorum ve benim gibi düşünen veteran pedalsever arkadaşlar ile tanışmak isterim 🚴‍♂️🙂264895 dosyayı görüntüle
yarın veya pazar günü yağmur olmaması durumunda bi musaözü turu planlıyorum hocam. orta mesafe sürüşleri için kendime yoldaş arıyorum iletişime geçebiliriz dilerseniz

Merhaba arkadaşlar. PetelonES gurubu olarak Eskişehir'li arkadaşlar ile düzenli turlara, antrenmanlara çıkıyoruz. Grup içinde farklı performansta arkadaşlarımız var bu nedenle hafta içi hafta sonu yavaş, hızlı, uzun, kısa turlara çıkan arkadaşlarımız oluyor. Katılmak isteyenler iletişime geçebilir.

Merhaba arkadaşlar. PetelonES gurubu olarak Eskişehir'li arkadaşlar ile düzenli turlara, antrenmanlara çıkıyoruz. Grup içinde farklı performansta arkadaşlarımız var bu nedenle hafta içi hafta sonu yavaş, hızlı, uzun, kısa turlara çıkan arkadaşlarımız oluyor. Katılmak isteyenler iletişime geçebilir.
merhabalar. hem hafta içi hem hafta sonları orta mesafe sürüşleri için katılmak isterim

hala bisiklet bulamadım, bulsam bir mesajda ben atacağım aranıza katıldım kısa turlara başlayalım diye :) mosso legarda 2127 bitirdi beni.. yok hiçbir yerde yok..

Katılmak isteyen arkadaşlar pm den numaralarını gönderirse Whatsapp grubuna ekleyebilirim. Grup üzerinden organize olup haberleşiyoruz.

Katılmak isteyen arkadaşlar pm den numaralarını gönderirse Whatsapp grubuna ekleyebilirim. Grup üzerinden organize olup haberleşiyoruz.
pm gönderemiyorum henüz malesef buraya yazmak durumundayım siz bana ulaşabilirseniz memnun olurum. teşekkürler

Yakın zamanda merkezden musaözüne giden var mı? Güvenli midir? Köpek durumu nasıl? Ben en fazla fidanlık piknik alanına kadar gidebildim ilerisine hiç cesaret edemedim.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Piknik alanı dediğiniz Ogü'nün az ilerisindeki alan mı? Musaözü çok daha ilerde. Önce Kızılinler köyüne gidip ardından enerjinizin yeteceğini düşündüğünüz taktirde Musaözüne kadar gidersiniz.

Yakın zamanda merkezden musaözüne giden var mı? Güvenli midir? Köpek durumu nasıl? Ben en fazla fidanlık piknik alanına kadar gidebildim ilerisine hiç cesaret edemedim.
Hiç belli olmuyor bazen çıkabiliyor o yolda. 3- 5 kişi gitmenizde fayda var

Merhaba herkese, kısa bir süreliğine eskişehirdeyiz ve bisikletimi bakıma vermem lazım, bu şehirde kaliteli ve çok kazık olmayan tamirciler varsa yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba herkese, kısa bir süreliğine eskişehirdeyiz ve bisikletimi bakıma vermem lazım, bu şehirde kaliteli ve çok kazık olmayan tamirciler varsa yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Muratoğlu bisiklet Anıl arkadaşımız var. Kendisi Eskişehir adına bir şans bence.

Öncelikle teşekkürler. Çok pahalı bir yer değil, değil mi?
Uygun fiyatlı biryer arıyorsanız küçük dükkanları tercih edin. Muratoğlu biraz tuzlu olabilir.

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni katıldım. Eskişehir'de yaşıyorum. Bisikleti çoğu zaman ulaşım aracı olarak kullanıyorum. 6 yıldır hemen hemen her gün işime bisikletle gidip geliyorum. Şehrimizde bisiklet yollarının yeterli olmamasından, olanların çoğunun da nizami olmamasından memnun değilim.

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni katıldım. Eskişehir'de yaşıyorum. Bisikleti çoğu zaman ulaşım aracı olarak kullanıyorum. 6 yıldır hemen hemen her gün işime bisikletle gidip geliyorum. Şehrimizde bisiklet yollarının yeterli olmamasından, olanların çoğunun da nizami olmamasından memnun değilim.
Hoş geldin. Tek derdin bu olsun. İki belediye otobüsü arasında kaldıktan sonra tekrar mesaj yazarsın.

Geri