sahkaya
Üye
- Tepki
- 86
- İsim
- Şahin
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Teşekkürleryolunuz açık olsun. aramıza hoş geldiniz.
Teşekkürleryolunuz açık olsun. aramıza hoş geldiniz.
yarın veya pazar günü yağmur olmaması durumunda bi musaözü turu planlıyorum hocam. orta mesafe sürüşleri için kendime yoldaş arıyorum iletişime geçebiliriz dilersenizEskişehir merhaba,36 yaşında motoru bırakıp yol bisikletine başladım.hobi amaçlı, iddiası olmayan, mütevazi sürüşler yapmak istiyorum ve benim gibi düşünen veteran pedalsever arkadaşlar ile tanışmak isterim 🚴♂️🙂264895 dosyayı görüntüle
merhabalar. hem hafta içi hem hafta sonları orta mesafe sürüşleri için katılmak isterimMerhaba arkadaşlar. PetelonES gurubu olarak Eskişehir'li arkadaşlar ile düzenli turlara, antrenmanlara çıkıyoruz. Grup içinde farklı performansta arkadaşlarımız var bu nedenle hafta içi hafta sonu yavaş, hızlı, uzun, kısa turlara çıkan arkadaşlarımız oluyor. Katılmak isteyenler iletişime geçebilir.
pm gönderemiyorum henüz malesef buraya yazmak durumundayım siz bana ulaşabilirseniz memnun olurum. teşekkürlerKatılmak isteyen arkadaşlar pm den numaralarını gönderirse Whatsapp grubuna ekleyebilirim. Grup üzerinden organize olup haberleşiyoruz.
Hiç belli olmuyor bazen çıkabiliyor o yolda. 3- 5 kişi gitmenizde fayda varYakın zamanda merkezden musaözüne giden var mı? Güvenli midir? Köpek durumu nasıl? Ben en fazla fidanlık piknik alanına kadar gidebildim ilerisine hiç cesaret edemedim.
Muratoğlu bisiklet Anıl arkadaşımız var. Kendisi Eskişehir adına bir şans bence.Merhaba herkese, kısa bir süreliğine eskişehirdeyiz ve bisikletimi bakıma vermem lazım, bu şehirde kaliteli ve çok kazık olmayan tamirciler varsa yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle teşekkürler. Çok pahalı bir yer değil, değil mi?Muratoğlu bisiklet Anıl arkadaşımız var. Kendisi Eskişehir adına bir şans bence.
Kişiye göre değişirÖncelikle teşekkürler. Çok pahalı bir yer değil, değil mi?
Uygun fiyatlı biryer arıyorsanız küçük dükkanları tercih edin. Muratoğlu biraz tuzlu olabilir.Öncelikle teşekkürler. Çok pahalı bir yer değil, değil mi?
Hoş geldin. Tek derdin bu olsun. İki belediye otobüsü arasında kaldıktan sonra tekrar mesaj yazarsın.Merhaba arkadaşlar, foruma yeni katıldım. Eskişehir'de yaşıyorum. Bisikleti çoğu zaman ulaşım aracı olarak kullanıyorum. 6 yıldır hemen hemen her gün işime bisikletle gidip geliyorum. Şehrimizde bisiklet yollarının yeterli olmamasından, olanların çoğunun da nizami olmamasından memnun değilim.