Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Eskişehir liyim daha yeni sayılırım

bir ay falan oluo yeni bike aldığım için tanışma bölümüne bişeyler yasmak istedim

bike mın fotosu:

Aramıza hoş geldiniz, eklemiş olduğunuz resim silinmiştir. Boyu olarak sayfa düzenini bozmayacak şekilde düzeleyip BURAYA eklemeniz gerekiyor.

slm abı ben kadır bendede yol bısıkletı var sen akın bısıklete gıt en ıyısı o bence adı murat, stadyumun taa ılersınde ok yaa zaten stadyumun orda kıme sorsan solerler hııı bırde aksam doktorlar caddesıne cık saaat 18:30 - 19:00 gıbı gel ıstesen croscular hergun cıkıo ok nese k i b byyy

@elise111s

selam dostum bende yeni üyelerden birisi olarak tanışmak isterim ismim selçuk eskişehir sütlicede oturuyorum ama genelde esnaf sarayındayım malum para lazım :) adresim selcuk_tnt@mynet.com bu msn adresimdi mail adresimi hergün sıkça kontrol ederim ondanda iletişim kurabilirsin selcuktnt@gmail.com görüşmek dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
@erencaner

selamlar eren abi ben bisikletimi akın bisikletten aldım sedona trek gibi markları bulabileceğin bir bisikletçi ayrıca profesyonel ekipmanlar tedarik edebilirsin adresi ise şöyle çalışanlar caddesi üzerinde atatürk eml'nin önündeki cadde yani ordan kaptır caddenin ilerisinde migros çatalını geçince ileride solda ufuk bilgisayara varmadan köşede akın bisiklet iyi günler abisi :)

benim kuzende belirtmiş zaten ben ordan aldım tavsiye ederim sedona bayii :) kuzi dediğim iki mesaj üstte eya :)

hooşgeldin kardeş inşallah iyi vakit geçirirsin forumda

bayadır forumu okuyorum tanışma zamanım geldide geçiyor :D üniversite evlerinde oturuyorum.şu kent ormanın altında olan yer. genelde bisikletede kent ormanda biniyorum.. antremana yada geziye geldiğinizde haber verirseniz bir gün tanışalım.. bide şu bisiklet püflerini öğretirseniz sevinirim :D

aramıza hoşgeldin , ismim oktay. bende batıkentte oturuyorum. forumu takip ediyorsan düzenlediğimiz turlara katılırsın herhalde. tanışmış oluruz böylelikle. ne zaman düzenleyecek bilmiyorum ama eya kardeşim söğüt tarafına tur düzenleyecek. uludağa tırmandığı için bu hafta dinlenir sanırım...

Selam jhan hoşgeldin aramıza... Bizde kent ormanında takılıyoruz.. Orda Scott formalı sedona bisikletli kişilerr görürsen bizizidir:) çekinmeden yanımıza gelebilirsin.. tekrar hoşgeldin

Hoşeldin, ben de arada Kent Orman'a gidiyorum.Tanışalım bi gün.

Oktay abinin dediği gibi daha çok gezi ağırlıklı takılıyoruz bu aralar. Sanırım yeterince dinlendim sayılır. Belki bu hafta sonu olabilir Çalkara, Uçansu - Söğüt gezisi. Forumun yeni mesajlarını takip ederek duyuruları yakalayabilirsin ;)

Hoşgeldin aramıza...

Arkadaşlar eskişehirde bizim faal bir grubumuz vare zaten bülen abi ile organize olursanız her zaman gezi ve turlarımıza katılabilirsiniz.
Said

mrb ben foruma bugun gozattım we gayet begendim bisikletle gezi yapmayı cok isterim ewde boş boş oturmak artık batmaya başladı......

butun millet kent ormanında bulusuyor herhalde ben de mi oraya gitsem nee:D

herkese slmlar....benim adım taha...yeniyim fakat gezip gormeye hevesliyim diger eskişehirli arkadaslarla da tanışmak isterim..........

Geri