Scudo Sports

Eskişehir

@zümra Arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum size sayfaya ve aramıza hoşgeldiniz..Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz..

Scudo
@EskişehirLi MüzisYen
Çok teşekkür ederim bilmukabele.. Eskişehir Aşktır.. Şehr-i aşk...

Selam arkadaşlar. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum..

Önümüzdeki günlerde Bursa'dan pedallayarak Eskişehir'e gelmeyi düşünüyorum, ne dersiniz beraber biraz turlar mıyız? Bana biraz gezdirir misiniz şehrinizi. :)

@zümra

Bir gün Eskişehir e de beklerim bisiklet sürmek ayrı bir güzeldir sizde bilirsiniz..Ankara ya göre..

herkese selamlar ben ceyhun doruk. Aranızda yeniyim diğer arkadaşlar gibi etkinlik olduğunda katılabilirim uygun olursa. tel 507 514 0558

Merhaba arkadaşlar. Ben de yeni katıldım aranıza.

Arkadaşlar, henüz konu açma yetkim olmadığı için sorunumu buraya yazmak istedim.

Carraro 702 Grand Man marka bisikletimin arka tekerinin jant çemberinde yamulma meydana geldi. Akord ayarı ile düzelmeyeceğini söylüyor bisikletçiler.

Orjinal ya da yan sanayi çemberi yenilemek için ise yaklaşık 85-90 lira para istiyorlar. Bu ücret normal midir?

Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ancak fabrikasından ilgili parçayı kişisel olarak getirtmem söz konusu değilmiş. İlla bir yetkili servise başvurmam gerekiyormuş.

Sizce bu aşamada ne yapayım?

Arkadaşlar merhabalar. Foruma Yeni üye oldum. Eskişehirde yaşıyorum. 33 yaşındayım ve neredeyse 16 -17 yaşımdan beri bisiklete elim değmedi. 10 yaşında alınan pinokyo marka bisikletim ilk ve son bisikletimdir. Evden 200 metre uzaklıktaki markete bile otomobille gidip geliyorum. Türkiye de bisiklete binmek için en güzel şartların olduğu güzide ilimiz ESKİŞEHİR de, böylesine güzel bir hobi, spor veya eğlenceden uzak olmanın büyük eksikliğini hissettim. Bisiklet almaya karar verdim. Bisikletler konusunda fazla bilgim yok. Ama yaklaşık 1 haftadır internetten araştırmalar yapıyorum. Başlangıç olarak bana hangi marka modeli önerirsiniz? Bütçem en fazla 800 TL. Eskişehirden saygılar sevgiler...

Pazar gunu sabahtan Bozuyuk kofteci yusufa gitmeyi planlamaktayim.Yol bisikleti kullaniyorum.Takilmak isteyen varsa,el kaldirsin :)

@Erkin Kalender Önceden deseydiniz kapar gelirdim yol bisikletimi :) ama şimdilik Mtb var bende yarın erken saatlerde araziye çıkmayı düşünüyordum

@Jacquelinecolt Eskişehir de operanın oradaki volkanbisiklete bakabilirsiniz.. Turlarda sizi de aramızda görmek isteriz..

Merhaba eskişehirliler :)Bisikletimi aldıktan hemen 1 thaftasına ilk kazamı geçirdim :D düzelince toplu sürüşler yapmak isterim :)

@bektheopethian
Kalabak suyu deposunun oradaki kent ormaninin icinde guzel yerler var,cok yokus var yalniz geri donus yolu devamli inis oluyor,o acidan guzel.

Arkadaşlar selamlar. Geçenlerde foruma yazdığım gibi bisiklete başlamak istiyorum. Araya tatil Falan girince bisikletimi alamadım. Nasipse bu hafta alacağım. İki bisiklet arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın. Sedona 710 V fren ve Kron xc250 Hidrolik disk. Siz olsanız hangisini alırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum Sevgiler Saygılar.

Geri