Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@stalker aynı gün TED'in de var. Ancak sadece afiş.. Etkinlik detayları olmayınca pek ilgi çekici olmuyor maalesef.

Bunda 6 km lik parkur olucakmis cesitli yarislar filan eglenceli gibi gozukuyor. Önceden gökhan abi katiliyordu bu sene yaristaymis katilamiyacakmis .cikista belki sehri deryaya gidilebilir

Yas 16 yol bisikletcisiyim yuksek performans turlara katilabilirim.

Lisans no 26-009000568

Selamlar arkadaşlar. Herkese hayırlı akşamlar. Kazasız belasız pedallamlar. Kış bitsin bisikletlere binelim dedik bu sefer de yağmurlar başaldı..havalar düzelsin de bisiklet binmeye devam edelim :))

• Beğen
Tepkiler: Tamerkc ve Budak
Yarın uygun vakti olup gelmek isteyen varsa haberleşebiliriz, bozüyük'e gideceğim :)

Merhabalar herkese. Orta seviye MTB arıyorum eskişehir ve çevresi tercihimdir. İyi geceler.

Yarın akşam (16.06.2015) salı akşamı regeletöre kararlaştırılırsa kızıinlere gideceğiz..
Gelmek isteyen olursa saat 20.00 de Adalar Migros önünde buluşuyoruz. Gelmek isteyenleri bekliyoruz..
Kask ön ve arka aydınlatma mecburidir.
Herkes kendisinden sorumludur.
Saygılar.

Herkese merhaba ben salih. 1997 dogumluyum uzun suredir bisiklet surmuyordum ama simdi duzenli olarak surmeyi planliyorum tur-organizasyon olursa katilmak isterim, haber verirseniz sevinirim
İletisim: tcrmsa@gmail.com

Bisiklet aldım arkadaşlar yukardaki entry'mi görmezden gelebilirsiniz.

Yol bisikletcisiyim,time trial,dh,mtb antrenmanlarinada katilirim ekipman,bisiklet vs.var.Mesaj atmaniz yeterlidir :))

Not : rampali rotaya kafami kesseniz gelmem sevmiyom arkadas

vay be, zamanında kütahya yolu'nda kemal kükrer'in yakınındaki şantiyeye, karayolları'nda staja gitmek için bisiklet almış, foruma da üye olmuştum. o yol ne zorluyordu be, bisiklet de vasatın altındaydı o zamanlar. şimdi o yol çerez gibi gelir.
çok özledim eskişehir'i, değerini bilin oraların. belki bir hafta sonu etkinlik yaparsanız ben de buradan gelirim. saygılar herkese.

Bugün 1-2 saat içerisinde Bozüyük- İnönü taraflarına gideceğim gelmek isteyen varsa haberleşebiliriz :)

Yarın şehir içi ve sonra kızıinler yapalım diyoruz kimler gelir..

@EskişehirLi MüzisYen
Öğleden sonrası yağmurlu görünüyor.

@tanchu

Doğrudur bakalım sabah olsun bir gün görelim ben şahsen havayı görmeden pek bişey demiyorum yağacak yağmayacak burası eskişehir her şey olabilir

Merhabalar, Eskişehir aşığı biri olarak ilk bu sayfaya yazmak istedim. En güzel yıllarım öğrenciliğim lale devrim es es de geçti.

Eskişehire ve onun güzel insanlarına selam olsun:)

Geri