Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@saeros
Eskişehirde yol bisikleti gayet uygun, sadece tramway yollarından uzak durun yeter

Merhaba arkadaşlar, ben de yakın zamanda yeni bisikletimi aldım, şimdilik şehir içi ve Kanlıkavak'ta falan takıldım. Küçük bir çanta, suluk, ve ışıklarım tamam; kask ve eldiven eksiğimi de tamamlayınca turlara hazır hale gelirim. Gerçi eksik bitmiyor, iç lastik takımı, pompa ve kilometre sayacı da lazım ama bakalım halledeceğiz bu ara:) Kızılinler turlarında köyün yerlisi olmanın bazı sürpriz avantajlarını da yaşarız beraber :)

Herkese merhaba iyi akşamlar. Aranıza yeni katıldım bisikletimi yaklaşık 20 gün önce aldım yavaş yavaş ısınıyorum.Bisikletimi öncelikle ulaşım amaçlı edindim (günlük 35-40 km civarı) daha sonraki hedef uzun turlara katılmak inşallah. Bu da benim lapierre urban shaper 600. herkese iyi akşamlar. organizasyonlar olursa katılmak isterim.22628_10153239599953119_1360456509289923894_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Serhat.
@tamtitamti Hayırlı olsun, yaklaşık aynı zamanlarda yeni bisikletlerimizi edinmişiz, ben de henüz alışma safhasındayım :) Gayet sade ve hoş bir bisiklet almışsınız.

@zgnclskn teşekkür ederim. Hep birlikte kazasız belasız bol pedallı günler inşallah.

Herkesi salı akşamı saat 20.00 de adalar migrostaki grubumuza bekleriz. Pazar günleri de turlarımız mevcuttur. Facebooktan ulaşabilirsiniz.

merhaba bende acera donanımlı kron xc 500 v var. Bisikletçi bir abi var tanıdığım elinde carraro nun bir modeli var tam hatırlamıyorum ismini gidondan kilitlemeli maşa birde hd deore vites fren seti vardı üzerine 100 tl koyup carraroyla takasa değermi sizce ?değerse emek civarında oturup bisiklete bi bakmaya gelebilecek varmı ? bisikletten pek anlamıyorumda :) şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

@corokodeus bisiklet temizse işini görür sonuçta bir hidrolik bile taktırmaya kalksan v frenden hidroliğe çevirsen 350-400 tutuyor..

@EskişehirLi MüzisYen görüşünüz için sağolun ama yinede pek emin değilim bisiklet temizmi değilmi vites frenlerden anlamıyorumda emek civarında oturan birileri varsa yardım etse daha güzel olur :)

Hayırlı akşamlar herkese :) Ben Asım Anadolu Üniversitesi 2. Sınıf Hukuk öğrencisiyim aranıza katılmak için de oldukça hevesliyim :) İnternetten uzun zamandır takip ediyordum ama hiçbir zaman alma niyetiyle bisikletlere bakmamıştım paramı biriktireyim gerisi kolay diye düşünüyordum ki değilmiş :) Yol bisikletimi dağ bisikletimi alıyım derken forumdan edindiğim bilgilere göre tur bisikletinin bana daha uygun olduğunu farkettim lakin boyum 1.93 forumda boyuma göre 60-62 cm kadro boyu tavsiye edilmiş ama ben Eskişehirde bir kaç bisikletçi dolaştım 51 ve 54 cm vardı ellerinde sadece ve bana 54 cm kullanabileceğim konusunda çok ısrarcı oldular. Ayrıca internetten baktığımda Kronun modellerinde falan 18" 20" 22" kadro boyu var oda max. 55 cm yapıyor. Yani kısacası benim bisiklet sahibi olabilmem için fazlasıyla bilgilerinize ihtiyacım var. Bana 1.93 boyuma uygun 1700 tlyi kesinlikle geçmeyecek tur bisikleti lazım. Bu bisikleti hangi markalarda aramam gerekiyor? veya direk uygun modellerlleri söyleyebilirmisiniz? arasından seçim yapıp bayisinden getirebilirim. Son olarak Eskişehirde bu bisikleti alabilceğim tavsiye ettiğiniz bir bisikletçi var mı?

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım yinede aklınıza takılan bir sorun olursa sorabilirsiniz.

iyi günler benimde yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.
Arka göbeği disk desteklemediği için değiştireceğim. sadece göbeği değiştirmek yeterli olur mu, yoksa jant tellerini de değiştirmek gerekiyormu

@cihanzkl
Kadronuz v fren ise disk fren için yer yoktur kampanaları bağlamak için o yüzden kadronuzda değişecektir, bunları değiştirmek yerine bisikleti tümden değiştirmek daha iyi bir seçenek

• Beğen
Tepkiler: cihanzkl
@tanchu bey cevap için teşekkür ederim. kadro disk destekliyor. açıkcası şöyle bir durum var. boyum 162 cm bu nedenle 14.5" kadro bakıyorum. v fren destekli bulunmuyor pek bulduğumda kafama yatmadı açıkcası. beğendiğim bir kaç kadro var onlarda disk destekli. tümden bisikleti değiştirmeyi de düşünüyorum tabi ama bu kadro boyları trek ve scott da var. internet uzerinden baska bulamadım. trek ve scott içinde fiyat donanıma gore sanki biraz yüksek. o nedenle acaba parça parça mı değiştirsem elimde ki bsikleti diye düşünüyorum. önerilere açığım ilginiz için teşekkür ederim

Göbek değişince jant telleride değişecektir. Disk frende sürtme sorunları biraz sıkıntılı belki üst modellerde böyle sıkıntılar olmuyordur gerçi bisiklet daha yeni benimde mekanik diskli balatalar sürtüyor arada bir ayar istiyor şu an elle tekeri çevirince 2 tur atmıyor.

Yarın sabah musaözüne gideceğiz gelmek isteyenler kasklarıyla birlikte ve gerekli ekipmanlarıyla sabah 08.30 da adalar migros önünde buluşuyoruz. Gelmek isteyenleri bekleriz..

Herkese merhaba ben arda 15 yaşındayım Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesinde okuyorum. siteye katılalı çok olmasa da ben de Özgün hocam gibi aksesuarları yeni tamamladım sayılır 23 Mayıs cumartesi uygun olan bir grup olursa gidiş dönüş kızılinler yada benzer bir rotada pedal çevirmek isterim.Hafta içi okulum olduğundan genelde hafta sonu müsaitim :)

0553 205 8228

Geri