Scudo Sports

Eskişehir

Yaklaşık olarak 1300 tl ayırabilirim. Şehir içi binme amaçlı kullanım olacak emre bey. Arkadaşlarla gezilere katılacak şekilde.

Scudo
@FDEVRAN
Volkan bisiklette var bu fiyata güzel bisikletler bir bakın derim..

@FDEVRAN
@FDEVRAN

Bu arada aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

• Beğen
Tepkiler: FDEVRAN
@UtkuSener
bnde ankda yasayan bırı olarak konya izmir esk. gıbı sehırlerde yaşamak ve turlamak ısterım:)

eskişehir'den selamlar.. dahon vitesse d8 katkanır bisiklet kullanıcısıyım,aynı şehirde ufak çaplı turlar düzenleyebileceğimiz,ara ara pedallayabileceğimiz katlanır bisiklet sahibi dostlarla tanışmak isterim,saygılar :)

Selamunaleyküm en sonunda bisikletimi aldım ve burdayım arkadaşlar bu bisiklet sevdası başka bişey ya :)

Dosyalar

• Discovery-HD_Man.jpg
    Discovery-HD_Man.jpg
    119,9 KB · Okunma: 27
aleykümselam, hayırlı olsun, bu sene eskişehirde bisiklet patlaması oldu, yollar bisiklet kaynıyor, yazın çok hareketli geçecek anlaşılan, güzel :harika:

• Beğen
Tepkiler: FDEVRAN
@hasan326 o da olur inşaallah sayımız arttıkça daha tez olur hatta... :harika:

merhabalar. yeni bir konu açmaktansa buraya yazmayı uygun buldum. eskişehir'de doğayla baş başa kalabileceğimiz, insan eli değmemiş yerler var mıdır günübirlik gidilebilecek?

@rostk1cq

Ben de gitmeyi düşünüyorum; Bilecik sınırında Çalkara(uçansu) şelaleleri var ama çok zor gözüküyor.Önce arabayla gidip bakmak lazım :D

Eskişehir de grupla gezen arkadaşlar varmı yaş 20

@strato026 Bisiklet durağı.. Salı akşamalrı adaar migrosta saat 20.00 de pazar da rotamız değişiyor..Diğer günler de de turlar düzenlenebiliyor. her zaman bekleriz.

bende eksiklerimi yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. tur düzenlerseniz katılabilirim

Herkese merhaba, ben Özgün, ilk gençlik yıllarımda kullandığım Bianchi Hispano bisikletim bir emanete hıyanet sonucu heder oldu, neyse zaten artık biraz ufak geliyordu ve yeni bir bisikletin zamanı gelmişti dedim ve ben de aranıza katıldım :) Yeni bisikletimle henüz 10 gün kadar geçirdik, şimdilik şehir içi kullandım, zaten ilk ay bakımı öncesi ve bisiklete biraz daha ısınmadan orta-uzuna çıkmayı düşünmüyorum. Ufak ufak aksesuarlarımı tamamlamaya çalışıyorum. Şimdilik küçük bir çanta, ön ve arka ışıklar, suluk ve tabi ki bir de kilit edindim :) Eldiven ve kaskı da tamamlayınca bizim köye gitmeye hazır kıvama gelirim :) Bizim köy derken de Kızılinler'liyim. Oldukça rağbet gören bir rota olduğunu biliyorum ve ilk fırsatta niyetliyim. Bir de Perşembe günleri bazı organizasyonlar oluyor sanırım, belki ilk tanışmamız bir Perşembe günü olur :) Neyse lafı fazla uzatmayayım, sevgi, saygı, vesaire...

İletişim: 0533 450 79 93

@bekirişgör her zaman bekleriz faceboktan bisiklet durağı yazarak aramıza katılabilirsiniz. Turları oradan takip edebilirsiniz. Salı akşamı da saat 20.00 de adalar migrosta aramıza bekleriz.

@FDEVRAN Sedona ailemize hoşgeldiniz.. Kazasız belasız bol pedallar.

@hasan326 Hayırlı olsun.

Merhaba arkadaşlar bende yazın gelmesi ve yeni bir spor arayışı içinde iken aranıza katıldım şuan caearo marka bir mtb sahibiyim,yeni bir yol yada şehir bisikleti ile inşallah Eskişehir yollarında olacağım.Yeri gelmişkende sorayım Eskişehir için yol bisikletimi şehir bisikletimi sizce:)Tüm hemşehrilerime selamlar sağlıklı pedallar.

Geri