Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@Hatice Dinçer
rica ederim...

Muratoğlu Bisiklet'in yeni mağazası, Accell Bike Shop adı altında eski dükkana çok yakın bir yere açıldı. Savaş Caddesi üzerinde yine, tramvay hattında yani. O mağazada çok daha fazla çeşit bulunuyor.

Bisiklet kiralamak isteyen arkadaşlar, Eti sponsorluğunda hazırlanan Sarı Bisiklet'leri Vilayet meydanındaki merkezden kiralayabilirler. Şehri gezmek için iş görecek bisikletler; sanırım göbekten vitesli ve zincir kısmı korumalı. Elbiseleriniz temiz kalır :)

• Beğen
Tepkiler: çağan1907 ve S26
@Mehmet Altuğ
Teşekkür ederim ama kendi bisikletimle daha zevkli olacak sanırım :)

@Emre Yönlüer
enlem: 39°59'24.14"K
boylam: 31°19'28.07"D
nokta atışı yerini bilmiyorum lakin bu civarlarda

buralarda saklı :)

Dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    185 KB · Okunma: 34
  • Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@usame ömer

kamilkoç aldığı gibi metro da bisikletleri alıyor. eskişehirden bartına giderkende gelirkende bisikletimi koyabildim

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
@Hatice Dinçer
Bisikletler otobüs bagajlarında taşınabiliyor taşınamaması gibi bir durum söz konusu değil. Bazı firmalar arıza çıkarabilir lakin ben çok taşıyan gördüm kendim de bir kaç sefer taşıdım.

@usame ömer
Gitmek lazim magara filanmi bisikletle girilirmi

@stalker

katılıyorum gitmek lazım lakin yerini tam olarak bilmiyorum ama o civarda harika yerler olduğunu görmüştüm, barajdan beslenen orman içinde ilerleyen nehirler falan. bisikletle nereye kadar gidilir bilmiyorum ama eses merkezden yaklaşık 100 km lik bir yol izlenmeli, bunun dönüşü de var, eder 200 km, yani günübirlik için bence fazla bir mesafe dolayısıyla kamp atmak gerekir diye düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: mechist
Kamp kurmak mantikli ama havalarin iyilesmesi lazim. ilkbaharda daha bi guzel olur orman

selamlar arkadaşlar turlara katılmak istiyorum nasıl olacak?:)

Persembe ve pazarları pab oluyor facebooktan iletişime geçebilirsin

pab derken? facebook yok başka türlü olmuyormu?

@mechist

aslında bu biraz kısaltma :) perşembe akşamı bisikletçileri açılımı

Ben arkadastan ogreniyorum persembe aksamlari saat 8de espark baglar kapisinda oluyorlar

Arkadaşlar herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır bisiklet kullanıyorum fakat bu durum sadece şehir içinde zamandan tasarruf amaçlı olmaktan öteye geçmedi. Şimdilerde ise bisikletimi değiştirmek istiyorum ve biraz daha profesyonel bir bisiklet almak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olurlarsa sevinirim..

@FDEVRAN
Bu iş için ayıracağınız ücret ve nerede-nasıl binmek istediğinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız :harika: :)

Geri