Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
merhaba herkese bildiğim kadarıyla bu sitede çok fazla eskişehirli arkadaşlar var. bende eskişehirde olarak görüşmek isterim.daha lise öğrencisi olsamda bu forum sayesinde bisikletlerle ilgili çok bilgim oldu..

BEn eskişehirden ibrahim ilköğretim 7.sınıfa gidiorum.Bisiklet kullanmayı çok severim fakat ii bi bisikletim yok.Bildiğim kadarıyla eskişehirden bu forumda üye olan çok üye var.Bende bir tanışayım dedim.Hem benim okuduğum okulda (İkieylül İ.Ö.O)8.sınıflarda çevsad bisiklet kulübüne gidenler var.Ben de katılmak istiyorum Efrahim abi

@bmx26

Foruma hoşgeldin.

Buyur gel kardeş. Çevsad'a gelen arkadaşlarınla gel bir gün tanışalım. Yarın akşam saat 19:00'dan sonra Çevsad'dayız Gökhanla. ;)

fatih sulten mehmetın orda hava hastenesın dımdırek gııttınmı orda drag satan yer var akın bısıklette en ıyısı şöle anlatalım hasan polatkandaki mıgrosun arka tarafında az ılerı gıt orda bırıne sor gosterıler

çok saol abi yarın hemen bakıcam bugün kapalıdır herhalde:)

@jhan

Genellikle pazar günleri de açık. Bugün de açık diye biliyorum ;)

hafta sonu günlük turlar düzenlemek isterseniz msn adresimden bana ulaşabilirsiniz.... ancak pazar günü çalışmadığım için malesef günlük turlara katılabiliyorum. senelik iznimde haftalık bi tura katılmak istiyorum ama nasip bakalım... boreas.oti@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: Selay Yaman
@boreas.oti

Foruma hoşgeldin. Acaba biz seni tanıyormuyuz abi ? :rolleyes:

hoşgeldin aramıza iş hayatı bütün sosyal aktiviteleri engelliyor.sen gene pazar günüm boş diyebiliyorsun benim hafta tatilllerim hafta içi bende ancak senelik iznimde uzun bir tur düşünüyorum.denk gelirse beraber düşeriz yollara...

güzel Şehrimin Güzel insanları dışarıya çıktıgımda bakıyorum geçekden çok fazla bisiklet kullanan var.ama hepimiz dagınık dolaşıyoruz kimsenin kimseden haberi yok
...bizim toplanma sorunumuz var..birlik olsak bence tam süper olacak

Olacak inşallah Ahmet abi. ;)

Ancak tam anlamıyla bir birlik zor çünkü çok fazla insan var bisiklete binen Eskişehir'de. O kadar çok insan olunca doğal olarak anlaşmazlıklar da oluyor. Bir de işin içine zamanında meydana gelen tatsız kavgalar ve hala devam eden etkileri var.

Biz kulüp olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bisiklet ve Eskişehir için.

Eskişehir'de bu gidişle bisiklet kullanıcısı daha da artacak gibi. Her yağmurda tramway durursa, şehiriçinde araç park etmek doğal olarak (ve nihayet) yasaklanırsa, trafik de problem olmaya devam ederse, bir de ufak tefek de olsa bisiklet yolları yapılmaya devam edilirse, belediyeler de bisiklete desteğini artırmaya devam ederse... Liste uzar gider... Eskişehir bisiklet olayında başı çekecek bu gidişle. Trafikteki bisiklet sayısına baksanıza. Kışın bile çoktu yazın bisikletten geçilmiyo. Motorlu taşıt kadar bisiklet var ortalıkta :) Maşallah :D

Bir ekleme Yurtiçi kargo ufak postaları bisikletli ekiplerle dağıtıyor. Tebrik ediyorum kendilerini, Eskişehir'de en güzel tercih.

Biz ufak ufak toplanmaya başladık Kulüp olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ama bu aralar sponsorluk görüşmeleri kpss'den kalan bütün enerjimi alıyor. Diğer arkadaşların da dönem sonu sınavları, OKS, ÖSS, KPSS gibi tatlı uğraşları var.

Konuyu epey dağıttım galiba :D

Toplanalım Ahmet abi, nerde olsun ? :D

@eYa

yok tanımassınız. tanıtayım kısaca kendimi. benim 94 model bi yol bisikletim var ama tüm bakımlarını kendim yaparım. 5 sene öncesine kadar çok aktif biniyodum . tek başıma günü birlik turlara gidiyordum. 90-100 km lik turlar. ama 5 senedir maalesef doğru dürüst binemiyorum bile. 2 ay önce bisikletimi tekrar toparladım. vites grubu pek hoşuma gitmedi ama idare eder. yeni bisiklet bakıyorum bende. corratecin şu motıon modeline baktım . baya iyi donanımı var ama bana geotech in ascent modelide yeter gibi geliyor. bilmem siz ne düşünürsünüz. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Selay Yaman
@backbone

hoşbulduk.... evet dostum yaa , iş hayatının bu tip aktiviteleri engellemesi çok sinir bozucu. evlenene kadar tam bi bisiklet manyağıydım. bisikletimle bozdağdaki tv vericisinin yanın çıktım bi keresinde. o kesmedi , ta sakarı ılıcalarına indim. iniş kolaydı da , çıkış bayaa gerdirdi :D evlenince herşey askıya alındı birdenbire. şimdi tekrar bisikletli günlere dönmek niyetim....:rolleyes:

merhaba arkadaşlar,
çalışma koşulları nedeniyle ancak benda pazar günleri bisiklet için zaman ayırabiliyorum, pazar günü yapılacak bir organizasyona bende katılmaya çalışabilirim.

toplanırsanız bende gelmeye calısırım nasılsa okulda bıttıı sayılır bundan sonra bolca vaktım olur 2 temmuz a kadar...

nasılsa yakında herkesin sınavı bitecek. özellikle öss den sonra herkes büyük ölçüde rahatlar sanırım.

Geri