Scudo Sports

Eskişehir

Serkan'ım özel mesaj attım. İlk düşüncemiz 04:30-05:00 gibi Eskişehir'den karşılamak için yola çıkmak. Neyse bu konu için ayrı bir başlık açalım en iyisi tam ben konu başlığı açayım diyordum msj gönderdiğini gördüm kardeşim. serkanla hareket saatini tespit edelim. ona göre hareket edelim. sanırım sen hallediyorsun bu işleri:):) bize yine pedal çevirmek kalacak

çok sevindim yawww... serkan geliyooooorrrr

Scudo
arkadaşlar , serkan büyük bi ihtimalle sabah erkenden kütahyadan çıkacaktır. ona yetişmek için bizim kaçta yola çıkmamız gerekli acaba.... yetişebilirmiyiz , arabayla gidip bisikletlemi dönsek.... hadi efrahim kardeş düşün bunları yaw..:D :D

@boreas.oti

Hımmm araba mı :D Ben Gece serin serin gideriz, Serkan'la birlikte geliriz diye düşünüyordum. Serkan 04:30-05:00 gibi çıkmaz bence 07:00-08:00 gibi çıkar diye düşünüyorum. O saate kadar da yetişiriz diye düşündüm ama :rolleyes: :cool:

@eYa

teker filan patlarsa diye düşünmüştüm. aksilik çıkma ihtimaline karşı ama sen bilirsin..

@boreas.oti

Araba fikri hoşuma gitti ondan güldüm Oktay abi :D Gidebildiğimiz kadar gideriz. Gecikme olsa da nasılsa aynı yol üzerinde olacağız Serkan'la :)

İstanbul'dan Eskişehir'e selamlar. Hoşgeldiniz iyi eğlenceler... :)

hoşgeldin aramıza..biraz kendini tanıtsan başlık daha yararlı olur.. ;)

Merhaba arkadaşlar
Ben Bozuyukten Eskişehire yeni taşındım
yaşım 17 ismim Serkan yeni bisiklet aldım :)
Eskişehirde bilmedim cok yer var
Forum cok güzel
herkeze merhaba

@ehumehu

Hoşgeldin aramıza :) Bozüyük, batıya olan tüm turlarımızda ilk mola yerimiz oldu hep :)

ben esk de yeşiltepe de oturuyorum daha bike ımla dağa çıkmak nasip olmadı ama bi abim war oda mtb ci onunla çıkabiliriz onun ayna kolu kırıldı (sağolsun başkası kırdı) onu yapıcaz we çıkıcaz benden bu kadarlık herkese ii forumlar

eya sizin toplandınız yerler varmı
ufak şehir içi turları gibi
çevşat bisiklet kulübü hakkında bilgi verirmisiniz etkinlikleriniz varmı ?

@ehumehu

şehir içinde muhabet falan etmek istiosan doktorlar cad akşamları toplanıp muhabbet edioz ama geziler için ÇEVSAD derim bn hem geziler eglenceli hem geziye giden herkes sıcak kanlı inşalla EFRAHİM abi haftaya gezi wardır:D işden ayrımöa zamanım gelioda haftaya gezmeyi özledim

kücük geziler olsa hiç fena olmaz 30 km gibi :) hem tanışmış oluruz hemde biraz bacaklarımı acarım

Geri