Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
hepinize darıldım ben de foruma bir konu acmıstım ama herkes buraya slm gondermiş:D

yalnız soyle bişi war ben kent ormanına gittim ve orada kimse yoktu ustune ustluk en tepesine kadar cıktım "belki buradadırlar" umuduyla ama nafilee.....

taha kusura kalma yahu dün senin iş olmadı benim işler karışınca :) neyse en kısa zamanda adam etcez senin pisleti :)

walla adam olursa eywallah inşallah ben senin mesajı bekliyorum ona gore.....

not::inşallah gelir:D

@wildcraft

organize olarak gitmek lazım :)

denk gelmemişsindir. çok sayıda etap mevcut ve aynı saatlerde orada olsanız bile karşılaşamamak sözkonusu...

dogru soyluyorsundur ama ne biliim umutlandım gittim we o bayırı tırmanmak aman allahım ayaklarım koptu ama tek gordugum traktör oldu:D

Yahu yarışta bile yolu kaybedenler vardı orada :D Duyuruları takip edersen mutlaka bir gezi, antrenmanı yakalarsın. O zamana kadar da Eskişehirde daha önce yapılan gezilerin fotoğraf ve yazılarını okuyabilirsin ;)

doğrudur onun içindir ki en tepesine cıktım:D bi bayır wardı 45 derece mi desem eğimi elimle bile zor cıkardım:D

arkadaslar ben de onume gelen butun esk. li arkadasların hotmail ini aldım

yanii tanımadıgınız biri olursa buyuk ihtimalle benimdir:D

@backbone

ahmet abi böle gezilerden haberimiz olsun haa olur dimi bizide alırsınız yanınıza:D

@M3rt

kendini daha ayrıntılı tanıtırsan ii olur kardeş aramıza hoşgeldin...

Geri