Scudo Sports

Eskişehir

gule gule git gule gule gel ferhat abi bir an once uzun yollari tamamlada sehir ici gezilere baslayalim:D

Scudo
bugun yolda giderken araba isiklara geldi yavasladi dibime kadar sokuldu yol orda dedi kaldirimi gosterdi bende takmadim makas attim onunden gectm gittim cok dengesiz insan var memlekette:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Turgay Ak
hasan polatkan (yeni adi ile ataturk bulvari) migrosun ordan lisenin sonuna kadar bisiklet yolu mevcut ama sagolsun yayalar kullaniyor.Koca kaldirim dar geliyor herhalde:eek:

Bisiklet yolunu doğru dürüst kullanamıyoruz ki zaten,
Fazla bir bilgim yok ama yeni mi yapıldı bilmiyorum, Hasan Polatkan'daki Bisiklet Yolu,
Orada kaldırımın yarısında bisiklet işaretleri olmasına rağmen yayalar bisikletlilerden daha çok kullanıyor :/

orasi yeni olmasi gerekiyor eskiden bildigim kadari ile hepsi yaya kaldirimi idi.
bugun ordan gecerken dedim degisiklik olsun oradan gidyim girmez olaydim.
zar zor gittim yaya kaldirimina gecmemeye calistim ama olmuyor.

Merhaba Arkadaşlar Bende 1998 Model Bianchi xc Snake var. Ben Bu bisikleti değerlendirmek istiyorum.Yeni Parçalar takıcam ama çok iyi bilmiyorum isimlerini bana yardımcı olucak var mı yada bir bisiklet tamircisi önericek ? ? :)

bu grup bir zamanlar varmis ama suan kimse yok dagilmis.
2 donem tekrardan kurucagini soledi konustugum kisi.

persembe aksami bisikletcileri eskisehir olarak kurulcak sanrim 2. donem facebook araciligi ile aratirsan bulabilirsin zaten kuruldugunda bir konu acarim. bilgilendirrim eskisehirli bisikletcileri

• Beğen
Tepkiler: Ömercan Dönmez
@uğur çolak

sporex ve akınbisiklet i önerebilirim. bisikletle ilgili hemen hemen her türlü ihtiyacına cevap bulabilirsin.

arkadaşlar 2 haftadır aşağıda haritada gösterdiğim yerleri dolaştım acaba alternatif tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı bu pazar için

http://dosyagonder.muratbutun.com/images/parkur1.gif

http://dosyagonder.muratbutun.com/images/parkur2.gif

birlikte gezelim ustad tek dolasma:D
bende gezicek yer ariyorum takilabiliriz 2miz yada birilerini daha bulabiliriz:)

Eskişehir - Bozüyük
Eskişehir - Söğüt
Eskişehir - Bilecik
Eskişehir - Porsuk Barajı
Eskişehir - Kütahya
Eskişehir - Yazılıkaya
Eskişehir - Sarıcakaya
bazılarına ben de gitmedim yazılıkaya, kütahya ve sarıcakaya ama güzel güzergahlar olduğunu biliyorum, biraz ileri seviye yollar, en düşük km bozüyük ve porsuk barajı, buralardan başlamanı tavsiye ederim.

ustam aksam ustu 3ten sonra uyarsa bulusalim
fazla uzun yol tecrubem yok ama sehir ici yada ne bileyim otogar taraflarina soyle gideriz

ozel mesaj almayi kapatmissin yazdigimi gorursen yazarsin konuya ayarlariz biseyler

Arkadaşlar Facebookta Yeni Bir Grup Kurdum.

Grubun Linki(link)

GruP yeni Kurulmuştur.İnşallah Zamanla Büyüyeceğiz :D :D Gelmek İsteyen Arkadaşlar Benle İletişime Geçebilir...

• Beğen
Tepkiler: muhammet keleş
Tmm Dostum Grup Yeni Olduğu İçin birşey yapamıyorum.Ama 1 haftaya Kadar Tanışma Turu yapmayı Düşünüyorum.Tabi O zamana Kadar Toplanabilirsek...

ama sadece pazarları çıkabiliyorum hafta içide genelde kızılinler tarafına gidiyorum

Geri