Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@Levent KIRÇA

Zaten bu haliyle ikinci elde yayınlanmayacak bir ilan :)
Model yılı, kullanım durumu, ağırlık vb detayları yazarsanız ikinci el bölümünde ilgilenen çok olacaktır. Saygılar

@ismail direnci

stadyumdan sonraki tramvay durağından eski çarşamba pazarına doğru yürürseniz 50 metre sonra muratoğlu bisiklet var

selam ve dua ile

iyi petallar arkadaşlar işten vakit bulduğum sürece bende katılmak isterim turlarınıza

birde ordu evinin karşı çaprazında salcano satan biryer var. iş bankasından adalara yürürken sol tarafta.

Bende Batıkent Kardelen Tarafındayım DRAG Bisikletimle Tur Atıyorum Genelde Görürseniz Tanışabiliriz Yaş 17

Kron'u bilmiyorum ama Salcano için,
Kızılay'da Şiraz, Sakarya cad. Eldem Tic. ve Sakarya tic. , yine kızılayda garanti bankası yanındaki Taksim mağzası. eğer modelin belli ise ve ellerinde varsa taksitli yada peşin alabilirsin. Açıkcası satıcılar Muratoğlu gibi bilgili olmadıkları için seni bilgilendiremez. Modelini belirle ve ellerinde o model var ise sıkı bir pazarlıkla daha ucuza alabilirsin. Ama tekrar ediyorum satıcılar bilgisiz oluyor genelde bisiklet kadrosunun boyutu için kendin ölçmek zorunda kalabilirsin.
Şimdi aklıma geldi Kron'u Bağlar cad. işçi bulma karşında (adını hatırlayamacağım) bir bisikletçi var orada bulabilirsin.

@Halil Kağan Güler

Evet şuan yapım aşamasında ama kullanılabilir değil en azından benim gibi yol bisikleti olanlar için belli bir bölümünü kullanmıyorum. Sazova parkından OGÜye gelirken başlıyor bisiklet yolu ve arnavut kaldırımı şeklinde. Özellikle bu bölümü kullanamıyorum. OGÜyü geçtikten bir müddet sonra yol asfaltlaşıyor orası güzel fakat insanlarla iç içe ve genelde düz gidemiyorsun. Zaten belli bir miktar sonra 1km kadar sonra o yol da bitiyor. O yolun Gar onunden geçerek AÜ eczacılık fakultesi onune kadar geleceği bilgisi var. Yer yer noktasal bisiklet yolları da ayrılmış vişnelik gibi fakat OGÜ önündeki hariç (o da arnavut kaldırım taşları ile bezenmiş) gerisi yayalar ile iç içe olundugundan kaldırımda mı sürüyorsun bisiklet yolunda mı ne sen fark ediyorsun nede yayalar. Hatta burası kaldırım diye homurdananlar bile var orasının "bisiklet yolu" olmasına rağmen. Bisiklet yolundan kasıt sadece kaldırımın bir kenarına zemine bisiklet ablemi çizilmiş. Pek de gereksiz, hiç de kullanışsız bir bisiklet yolumuz hali hazırda yapılmaya başlandı. Gene de teşekkür ederiz yapanlara emeklerine sağlık. Bisiklet yolumuz var mı? "Evet var" diyebiliriz yakında!

Belçika'nın bisiklet yollarında da yer yer Enoco Tour'un koşulduğunu da hatırlatırsam "bisiklet yolu" kavramının ne demek olduğunu ve olması gerektiğini daha iyi anlarız sanırım.

eskişehirin halkı bisiklet ile yaşan insanlar. insan kafasını nereye çevirse heryerde bisiklet görüyor. ya yönetim eskişehirde bisikletin önemini çok yavaş kavrıyor. yada insanlar mevcut durumda yaşamaya o kadar alışmış ki kimse bu tarz bisiklet yolu felan dikkat etmiyor. son zamanlarda yeni yeni bisiklet tolları yapılmaya başlandı. hamam yoluna bisiklet park yerleri felan konmuş. umarım çok daha fazlası olur ve bisiklet kullananlar çok data rahat ederler.

Arkadaşlar merhaba
ESKİŞEHİR KÜTAHYA bisiklet turu yapacam 19 eylül 2011 sabah saat 07:00 de il tarım müdürülüğünün orada buluşma hareket 07.30 şehir dışına çıkılaçağı için katılan arkadaşlar kask meçburidir şimdiden iyi geziler

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Cihangir
Geri