Scudo Sports

Eskişehir

@vfor

Oğuz bu hafta etkinlikler çakıştı yahu :) ÇEVSAD'ın da yürüyüşü + musaözüne bisikletle gidilip mangal keyfi var inşallah :D 20-25 civarı katılım beklioruz geziye. Yürüyüş epey kalabalık olacak sanırım.

Eskiden etkinlik bulamazdık şimdi maşallah Eskişehir bir numara :D Yakında çok daha güzel süprizler geliyor inşallah ÇEVSAD'dan ;)

Scudo
Arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz ;) Yasin varken bana laf düşmez :p organizasyon düzenleme konusunda :) Gezilerimize bekleriz, bisikletle kalın esen kalın :p

selam onur sen benim msn adresimi zaten siteden almışsın..müsait bir zamanda buluşalım konuşalım...kısa mesafeli organizasyonlar yapalımmm

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
selamlar başlıga ESKİŞEHİR'li kardeşlerim yazdım ama yurdumun her köşesindekilere selamlar.eeee artık tanışmanın zamanı gelmedimi bence geldide geciyor...19 mayıs 2007 de doktorlar cad.buluşalım desem ne dersiniz?oradanda kısa bir cadde turu yaparız.:19 mayıs 2007 akşamı buluşuyoruz Akşam 17:00'de şeker bank'ın önünde görüşmek üzere...

merhaba.biraz geç olmuş tanışma olayı.neyse.zararın neresinden dönülse kardır.bi tur düzenleyin bencede....:D

haklısın gec oldu birileri bu olaya el atsın diye bekledim ama kimseden ses soluk yok...sonra bunu başlatan neden ben olmayayım dedim...

selam ben ertuğrulgazi mah. de oturuyorum. Yeni üyeyim. Yaşımda size oranla çok küçük. Ulaşımımı bisikletle sağlıyorum ama hemen hemen hiçbir güvenlik önlemim yok. Sokakta gördüğümüz bisikletli amcalar gibi. Bianchi kullanıyorum. Kendim BALİ VE BANT ile walkmen yapıştırdım :D bisiklet çok severim ama hakkında çok bilmediklerim var. O yüzden bir süre yazmamayı ve okuyup iyice öğrenmeyi istiyorum benden bu kadar

ertuğrulgazi mahallesi
çamlıca mahallesi
gültepe mahallesi
kırmızıtoprak mahallesi üzerindekileri biliyorum abi.. işin olursa tam adreslerini anlatmayı çalışırım

selam ... 1993 doğumlu olduğum için aileden izin almam söz konusu. Yazın gelmek istesem beni de alırmısınız yanınıza...?

slm.serden Ben Ahmet bende profesyonel sayılmam ama seninle uygun zamanda kısa bir tur yapabiliriz.bu tarih neden 19 mayıs olmasın backbone@mynet.com msn adresim

ahmet, msnde adresini gördüm, ekledim de online denk gelemedim hiç.

selamlar ben bu siteye yeni katıldım ama beni tanıyanlarınız vardır ha bu arada çevsadın yolunu unutmayaın

serhat abi senin bu bisiklet her zaman parlıyo sana 3.bisikleti alalımda onuda normal olarak kullan

slm.serden vardiyalı çalıştıgım için pek msn ye takılmıyorum hafta sonları açık olur ama.kendine iyi bak...

backbone: tüh, hafta sonları da ben genelde dışarıda oluyorum. ama geceleri falan giriyorum nete. neyse, sende iyi bak. görüşürüz.

imaynaynay: nickinden çıkaramadım, belki de tanımıyorumdur. pazar günkü gezide varmıydın sen de?

eskisehir: bi efrahimle görüş istersen. pazar günü baya kalabalıktık, yaş aralığı da oldukça genişti.

Bütün forum üyelerine Eskişehir'den selamlar.

@M3rt

Selamlar hoş geldiniz. Kendinizi tanıtsanız ? :)

Geri