Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
sırf ödülleri almaları için özel olarak şehir dışından çağrılan insanlar var bu yarışa arkadaşlar, halk kalabalık olması ve alış tutmak için çağrıldı

@Murat Bütün

Yanlış bilgilendirme yapmayalım Murat bey ilk 10 a giren arkadaşların hepsiyle bisiklete binmişliğim var .Sadece birinci olan arkadaşımız Eskişehirli ama okul dolayısıyla başka şehirde yaşıyor diğer arkadaşların hepsi Eskişehir çocuğudur.ikinci üniversite öğrencisi ve acizane kendimin keşfedip il gençlik spora yönlendirdiğim bir arkadaşımdır.Zaten geçen sene BİSİKLET İLE elektrik üretme yarışmasında da(ülker metroydu sanırım) uzun süre Türkiye rekorunu elinde tutmuştur.Rekoru da sanırım bu yarışta birinci olan arkadaşa kaptırdı :) Üçüncü de Mehmet Gürsoyludur.Kendisi de il gençlik sporda bir dönem antreman yapmıştır ama 1 yıldır sadece benimle ve fırsat buldukça kendi başına antremanlarına devam eden yaşı çok genç bir kardeşimizdir.Diğer arkadaşları(ilk 10 a giren) tek tek saymıyorum ama isterseniz sayarım hepsi ile (Eser Sevincin kaydı olmadığı için 10 unculuğu iptal olup 10 unculuğa getirilen Ali Gülücü hariç) bisiklete binmişliğim bulunmaktadır.İl dışından kimi çağırdılar da geldi derece aldı isim verirseniz çok mutlu olacağım.Eğer geldiler ise elleri boş döndüler:) bu arada bayanlar derecelerini takip etmedim ama birincisi il gençlik sporu çalıştıran Metehan kardeşimin eski milli sporcu kız kardeşidir.

yanlış bilgi vermiyorum bayanlardan bahsediyorum zaten gençlik il spor müdürlüğünde kendileri söylediler. Birinci olanlara zaten bir şey dediğimde yok sadece şartlar eşit değildi yada belki yarışın ismi halk yarışı olmamalıydı o zamana hiç sorun olmazdı bence

@Murat Bütün

organizasyondaki eksikliklere lafım yok zaten adı halk yarışı olmamalıydı ,bisiklet katagorileri ayrılmalıydı bunlar kesinlikle yapılması gerekenler.

Sizin söylediğiniz il dışından gelenlere idi benim yazdıklarım il gençlik müdürlüğünden kim söyledi acaba paylaşabilirmisiniz il dışından erkek değil de bayan sporcuların çağrıldığını.İlk mesajınızda bayan erkek belirtmemiştiniz doğal olarak hepsini içerdiği düşünüldü.Ben bayanları tam bilmiyorum yazınca iş bayanlara geçti ama sizin için bayanların listesini de öğrenip en kısa zamanda bilgi vereceğim.Birinciyi tanıyorum Eskişehirden diğer ödül alanları da en kısa zamanda öğrenirim.Ama siz il gençlik spordan il dışından bayan sporcuların çağrıldıgı bilgisini kimin söylediğini paylaşırsanız daha çabuk doğru bilgiye ulaşırız diye düşünüyorum.

Şimdi facebookdan baktım dereceye giren ilk 3 bayan(para ödülü ilk 3 e oldugundan sadece ilk 3 ü inceledim) Eskişehir bağlantılı insanlar zaten ilk 2 tanıdık.Demek ki dışarıdan sporcu çağırmış bile olsalar para alamadan gitmişler ki ben buna inanmam çünkü dışarıdan çağrılan sporcu muhakkak dereceye girecek kapasitede sporcu olurdu.

Dediğim gibi organizasyondaki eksikliklere lafım yok muhakkak adı halk yarışı olmamalıydı yada olacaksa lisanslı sporcular alınmamalıydı ( bende çoluk cocuk ile yarışılır mı diye katılmamıştım para ödülünden haberim yoktu :) olsaydı muhakkak katılırdım Allahın izniyle de ilk 3 teydim :) ) ayrıca bisiklet katagorileri olmalıydı bu konularda yazılanlara sonuna kadar katılıyorum.....

Not:Çoluk cocukla yarışılırmı cümlesi yanlış anlaşılmasın yarıştan haberim yoktu 1 hafta önce lisede okuyan kızım aradı baba bisiklet yarışı varmış seni kayıt ettireyim mi diye :) bende doğal olarak ne işim var kızım çoluk cocukla diye reddettim bilseydim para ödülünün bu kadar güzel olduğunu kaçırmazdım anlamında :)

Arkadaşlar merhaba bu hafta sonu Kütahya'da düzenlenen yarışa Eskişehir'den giden varmı bu formuda

Bu yarışta kategori ayrımı yok. En azından bunu belirtmeleri iyi olmuş. Erkekler ve bayanlarda dereceye girenlere ödül var. Bir de en genç ve en yaşlı sporcuya ödül var. Her katılana da 200 lira yol masrafı verecekler diye duydum. Bu nedenlerden dolayı bir süpriz olmas ise katılım 100 kişi kadar olur (Eskişehir ve diğer illerden gelecekler dahil) sanırım. selamlar....

Yarışmada dereceye girenler;
Bayanlar
1-Emine Meriç Şeker
2-Ece Moripek
3-Gülçin Özdere
4-Zeliha Nur Eskici
5-Asena Mutlu
6-Deniz Çubuk
7-Hazal Sıram
8-Elif Temel
9-Aslı Söğütönü
10-Büşra İbiş
Erkekler
1-Timur Taşcan
2-Enver Onur Akınç
3-Mehmet Gürsoylu
4-Bilal Kurnaz
5-Abdurrahim Temiz
6-Furkan Duru
7-İhsan Mertşen
8-Mustafa Çağlayan Çömez
9-Burak Satun
10-Ali Gülşan

selamlar...

merhaba bisikleti Eskişehir'den Kütahya gar veya otogara kadar kendi imkanlarımız ile gideceğiz bir kargo dışında bir imkan yok gibi görünüyor ben yarın bisikleti kargoya veriyorum

@halil ibrahim bozaniçlioğ

Burak Satun değil Satan Ali Gülşan değil Ali Gülücü Enver Onur Akınç değil Enver Onur Akıcı

Listede epey hata çıkmış erkeklerde başka hata gözükmüyor ama Bayanları bilemem sadece Merici tanıyorum oda doğru yazılmış....

Merhaba Ben Erce Harmankuyu Foruma Bugün Katıldım Ve Çok İyi bir Forum oldğunu farkettim.Daha çok BMX köşesinde takılıcam ama diğer konularada bakıcam.:):)

Merhaba arkadaşlar ben Mustafa, Eskişehirden katılıyorum. Salcano Nova 26" bisikletim var, gerçekten memnunum, Ön ve arka amortisörleri mevcut, disk fren mevcut, çamurluk taktırmadım daha elime para geçince iyi bir şey taktırmayı düşünüyorum. Rengi Sarı & Siyah, bisikletimi alalı çok olmadı işte yaz tatili başlangıcında aldım, yanında bir de Adidas kesik parmaklı eldiven aldım,şuan gayet rahat biniyorum, her akşam çarşı turuna çıkıyorum (( 1-2 gün aksaklıklar olabiliyor. )) zaten ama hafta da bir kez falanda terlemek için ve hız yapmak için çıkıyorum. İleride dijital hız göstergeside taktırmayı düşünüyorum. Şuan tek sorunu var o da arka disk fren ötüyor, artık rotoru temizleyeyim olmazsa para olunca balatayı değiştireceğim. Neyse aklıma bu kadar geliyor, İyi günler.

Üyeliğiniz de bisikletiniz de hayırlı olsun. :)
Eskişehir'in tadını çıkarın!
:in:

@Serkan Çoban
Teşekkür ederim. Gerçekten bisiklet için çok güzel yerler mevcut Eskişehir'de.

Geri