fotolar için serhat abi tesekkürler.... kaykılda benle bulunan ve bizle orada sohbet vakti bulan tüm yarısmacı arkadaslara selamlar bu arada yarısmaya katılan bayanları üstün cesaretinden dolayı tebrik ediyorum
bu arada kaykıldan sözverdigi gibi elinde gecen atillabıke'tan ümit_levent abimizede tesekkürler madalyaları geri yolluyomusunuz abi kestirmeden gecenlerinki sayılmıyomus
selam onur ben (atila bisikleten) degilim metin bisikletenim ve senin istedigin madalya olsun bidahaki gelişimd eve gelecegimde eski şehire tekrardan ozaman getireyim madalyayı teslim ediyim
ve bizi yarıştan sonra bir gece daha agırlayan umöut hocayada buradan teşekür etmek istiyorum ama eskişehirin tadını cıkaramadım pek en kısa zamanda tekrar kara kızımla gelip bir güzel dolaşacagım eskişehiri
oguzcum herşey için sende çok sagol çok teşekürler
onurcum tek teker yaparken biraz daha dikkatli olmanı istesem senden gecen gun doktorlarda kafasına sime gectigin teyzecik olayın sokunu atlatamamıs daha
ermancım artık tek teker yapmıyorum ben o konuda son noktayı koydum doktorların basından sonuna kadar yerimi genclere bıraktım teyzedende keske özür dileseydim
İyiki yapmıyorsun ha Cuma gecesi yaptıkların neydi Cross motorlar 5-10 metre tek teker Onur 200 metre tek teker Hem de o bisikletle. Alkış diyorum başka bişi demiyorum ama insanları korkutmamak, rahatsız etmemek lazım tabi Bir de en azından tek tekerken kask taksan. :rolleyes: