Scudo Sports

Eskişehir-Kent Ormanı

Scudo
25 Ağustos'tan sonra, tam 4-5 yıl boyunca bende bütün gezi ve etkinliklerinize katılmak isterim ugurcan abi.

@ferhat köse

:D:D Benimde klima ters işliyor abi nereye gitsem kış günü ayaklarım donar geçen şelale turunda 2 çorap giydim yetmedi artık kışın 4-5 taneye kadar çıkartırım :)

@Mehmet_Gürsoylu

Sen üşüme sorununu boşver diğer açtığın konu tansiyon olayına dikkat et Mehmet. o konuyu bir ara konuşalım hatırlat. konunu okudum oraya yazmak istemedim çok bilen var yazmış hepsi zaten :) senin sorunun beslenme değil anlattıklarına göre tansiyon olayı ihmale gelmez dikkatli ol.çok zorlama bu aralar kalbini derim.Yaş ufak gaza gelme, forumdan aldığın bilgiyle sağlık oynanmaz :) muhakkak görüşelim o meseleyi. olmadı düzenli tansiyon ölçümlerine başla özellikle antreman sonrası ve öncesi.

@ferhat köse

Tamam abi en yakın zamanda konuşuruz.Zaten eczaneye gittim dün ölçtürdüm ücretsiz ölçüyorlar 9 küsüratlı çıktı ben 11-12 normal diye biliyorum sanki düşük gibi.

Manzaralar harika! Ayaklarınıza sağlık...

ARkadaşlar teşekkür ederim hepinize..Burdan organizasyon bile olmuş:) Çok hoşuma gitti..

Eskişehire selamlar...

Geri