Ferhat Köse
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.275
- Bisiklet
- Bisan
Evet arkadaşlar geçen hafta cumartesi senelik iznim bitti eskişehire döndüm ve ufaktan grup turlarına başladık.Pazar günü 25+25 Musaözü akşam çayı bu akşam da 1350 metre rakım Hekimdağ zirvesinde karpuz niyetiyle çıkıp dondurma keyfiyle turumuzu tamamladık.Musaözü turunda çok fotoğraf almadığımdan sona bıraktım bu akşam ki Hekimdağ turumuz ile anlatıma başlıyorum....
Evden buluşma noktasına çıktım direk Hekimdağı karşımda görünce bir fotoğraf alayım dedim.Binaların üstünde gözüken yere gideceğiz nasip olursa..
(link)
(link)
Buluşma noktasında klasik tur başı fotoğrafları.uzun zamandır Ahmet abi ile tur yapmıyorduk oda katıldı çok mutlu etti bizi ama 39-52 aynakollu şehir bisikletiyle gelmiş çok zorlanacağı kesin...
(link)
(link)
(link)
(link)
harekete başladık bile ..
(link)
(link)
(link)
(link)
Hep kar altında çıkıyordum özlemişim zirveyi
(link)
(link)
(link)
(link)
rüzgar karşıdan esiyor durum vahim ücretsiz saç fönü başlamış
(link)
(link)
Facede yazarım ara sıra yüksekten bakmayı severim ama bu şımarıklıktan değil rampa sevmemden diye
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Erkut biraz geride kaldı onu bekliyoruz malum ilk tırmanışı beklemiyordu böyle bir rampa 10 kilometre yüzde 12-15 arası kesintisiz eğim
Ahmet abi aynakolun azizliğine uğradı bu noktadan sonra geriye dönme kararı aldı...
(link)
(link)
Ufak bir foto molası....
(link)
(link)
(link)
(link)
Artık zirvedeyiz...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Zirveden diğer yöne 500 metre salanınca Hekimdağ köy kahvesine geliyoruz niyet varsa karpuz kesmek ama yokmuş
dondurmaya talim....
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Biz dondurmaları yedikten çayları sodaları içtikten sonra iş yerinden çıkan Mehmet namı diğer Condator Mehmet de bizlere eşlik ediyor...
(link)
(link)
(link)
(link)
Mehmetin karbonhidrat eksiğini tamamladıktan sonra dönüşe geçiyoruz zirvede misafirlerimiz var ....
(link)
(link)
uzun zamandır bu kadar sert tırmanmıyordum özlemişim güzel bir akşam turu oldu hızlı bir iniş ile turumuzu tamamladık kazasız belasız atlattık çok şükür...
Bu fotoğraflar da ayın 8 inde yine akşam saatlerinde Musaözü göleti turu dönüşü Kızılinler köyünde çay molasından .ESBİG yol bisikleti takımı kurulmaya hazır gibi değil mi
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu kadar saygılı ve performansı sağlam genç arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum hepsine binlerce teşekkürler.....Bizi izlemeye devam edin
Evden buluşma noktasına çıktım direk Hekimdağı karşımda görünce bir fotoğraf alayım dedim.Binaların üstünde gözüken yere gideceğiz nasip olursa..
(link)
(link)
Buluşma noktasında klasik tur başı fotoğrafları.uzun zamandır Ahmet abi ile tur yapmıyorduk oda katıldı çok mutlu etti bizi ama 39-52 aynakollu şehir bisikletiyle gelmiş çok zorlanacağı kesin...
(link)
(link)
(link)
(link)
harekete başladık bile ..
(link)
(link)
(link)
(link)
Hep kar altında çıkıyordum özlemişim zirveyi
(link)
(link)
(link)
(link)
rüzgar karşıdan esiyor durum vahim ücretsiz saç fönü başlamış
(link)
(link)
Facede yazarım ara sıra yüksekten bakmayı severim ama bu şımarıklıktan değil rampa sevmemden diye
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Erkut biraz geride kaldı onu bekliyoruz malum ilk tırmanışı beklemiyordu böyle bir rampa 10 kilometre yüzde 12-15 arası kesintisiz eğim
(link)
(link)
Ufak bir foto molası....
(link)
(link)
(link)
(link)
Artık zirvedeyiz...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Zirveden diğer yöne 500 metre salanınca Hekimdağ köy kahvesine geliyoruz niyet varsa karpuz kesmek ama yokmuş
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Biz dondurmaları yedikten çayları sodaları içtikten sonra iş yerinden çıkan Mehmet namı diğer Condator Mehmet de bizlere eşlik ediyor...
(link)
(link)
(link)
(link)
Mehmetin karbonhidrat eksiğini tamamladıktan sonra dönüşe geçiyoruz zirvede misafirlerimiz var ....
(link)
(link)
uzun zamandır bu kadar sert tırmanmıyordum özlemişim güzel bir akşam turu oldu hızlı bir iniş ile turumuzu tamamladık kazasız belasız atlattık çok şükür...
Bu fotoğraflar da ayın 8 inde yine akşam saatlerinde Musaözü göleti turu dönüşü Kızılinler köyünde çay molasından .ESBİG yol bisikleti takımı kurulmaya hazır gibi değil mi
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu kadar saygılı ve performansı sağlam genç arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum hepsine binlerce teşekkürler.....Bizi izlemeye devam edin