Scudo Sports

Eskişehir Dikey Limit 2012 (23 Eylül 2012)

Scudo
@ferhat köse

Tamam abí,gercı ben haftaya pazar sabah ısten cıkıyorum ama olsun 1-2 saat ızın koparırım erken cıkmak ıcın

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Ayaklarınıza sağlık.Bu sene son senem olduğu için dershaneyi ekemiyorum.Geçen sene bir nebze olsun derslerden kaytarabiliyordum bu sene imkanı yok.Ama Ferhat abi sözün var unutma hafta içi bir gün bu rotayı tekrar yapıcaz ben antremanlara yavaş yavaş başlıyorum ne olur ne olmaz 2 kişi olunca perti çıkan hep ben oluyorum :)

@Mehmet_Gürsoylu

Sana şöyle bir hikaye anlatayım:70 li yıllar ve bisiklet hepimizin rüyalarını süslemekte.Bu duyguları "Bisiklet ve ben" yazı dizisinde anlatmıştım.İşte bu halde bile,bisikletle bağlama arasındaki seçimimi,bağlama'dan yana kullanıp,gelecekte önce müzisyen sonra da öğretmen olacağım adımları atmıştım.Bazen,gelecekte mutlu olmak için,bugün yaptığımızda bizi çok mutlu edecek zevklerimizden mahrum kalmamız gerekebilir ve ömrümüzün ilk çeyreğinde attığımız ya da atmadığımız adımlar,geri kalan zamanda nasıl bir hayat yaşayacağımızı belirler.
Çalış,çalış,çalış.Bu işin başka yolu yok;artık ekmek aslanın midesinde ve iyi bir eğitim almadan,günümüzde yaşamı şekillendirmek çok zor.

@ferhat köse

Haziranda formumun zirvesindeydim ve malesef yüzme işi bana pek yaramadı.Kuşadasında yüzlerce km yapmama rağmen,şu an hala istediğim düzeyde değilim.Kış gelmeden her an bir Bolu ya da Düzce yapabilirim.O yolun tadı damağımda kaldı.

@ferhat köse

Ferhat ayaklarınıza sağlık kardeşim, hani bende de yol olsa peşinize takılırım, dönüşte bir yerlerden beni alırsınız.(Seneye inşallah)

Tebrikler... Sizin turlara imrenmemek elde değil... geçen yılki dikey limit turlarınızı okurkende aynı heyecanı yaşamıştım... Devamını bekliyoruz... :)

@Derya Keçeci

Durumun ciddiyetinin farkındayım Derya abi o yüzden bu sene dişimi sıkıp o beni mutlu eden hobilere daha az zaman ayırıp derslerime yoğunlaşmalıyım.Sosyal hayatı bitirecek kadar da olayı abartmıyorum.Bisiklete gene biniyorum ama ders ve çalışma saatlerinin dışında.O da malesef tek başıma oluyor :)

@Cüneyt HOCAOĞLU

Teşekkürler Cüneyt abi sen bu tarafa geleceğim de ben seni polatlıda karşılar getiririm merak etme :)

@M.Ozkul

Çok teşekkürler.Senin turlarının da bizimkilerden aşağı kalır yanı yok merak etme :)

@Derya Keçeci

Abi yazmayı unutmuşum kış gelmeden ortak bir tur da planlayabiliriz zamanı tutturabilirsek eğer.Ballı gözlemeyi yaptık polatlıda buluşabileceğimiz birşeyler olabilir.Aklıma uygun bir şey gelirse anında haber ederim....

Tamamdır:)
Ya da diyorum,atlayıp otobüse Mersin'den başlayıp Antalya'ya kadar gelsek mi?
Mersin Taşucu 107
Taşucu Anamur 125
Anamur Manavgat 185
Manavgat Antalya 75-80 gibi

• Beğen
@Derya Keçeci

hesap karıştı abi :) 3-4 günlük plan için sağlam bir iş çıkartmam lazım.Senelik iznimden 5 günü saklıyorum acil bir şey olursa diye.Olur da sene sonuna kadar gerekmez ise Aralığın ortasından sonra yapabiliriz ama o zamanda havalar müsade etmeyebilir.....

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Şimdi,Eskişehir,Konya ve Samsun yollarından giderek varabileceğim bir hedef nokta yok;yani sevmiyorum o yolları.Geriye İstanbul yolu kalıyor ki onu da yaptım.Bir daha yapar mıyım,yaparım yapmasına da,şöyle uzaklara da bir gidesim yok değil.Kısacası yine bir 500 km gözüküyor bana.Tabi,pazartesi ve salı günüm şimdilik uygun;hafta sonunla birleşince bayram gibi,senin öyle bir şansın yok.

• Beğen
@Derya Keçeci

Karpuz kabuğu aklıma düştü artık, nasılsa ortak bir çıkar yol bulunur abi.Düşünmeye başladım bir şeyler çıkarsa paylaşırım.Çıkmaz ise ilk bahara ballı gözleme :)

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Geri