Scudo Sports

Eskişehir-Bursa yetmedi Mudanya deniz seferi 18 Haziran 2012 (ESBİG) 245 km

Scudo
Sizi uğurlayıp eve dönüp duş aldıktan sonra bir tartıldım 71 kg. :O bir günde 2.5 kg gitmiş.Gerçi çoğu su.Dün akşam işe gittiğimde tartıldım 72.Toparlamaya başladım.Arkadaş dünyayı yedim doymuyorum.:D
Ferhat abinin raya girip düşmesi,Abdullahın dönen kamyona takılmaya çalışması,Mehmetin durduğu yerde laps diye kapaklanması,benim harita ve ölçek özürüm.En kötü kazalarımız böyle olsun.Ben doyamadım...

@Barış TURAN

Barış sen o gün 100-110 km arası bir şey yaptın 2.5 kilo gittiyse bunu değerlendirmek lazım.bisiklet diyeti günde 2.5 kilo diye :) yaz sezon başlangıcı insanlar kilo vermeye çalışıyor bunu paraya çevir derim.Afiş yaptır Bursada çevre yolu kilo verme turları adı altında Murat abi büfesinde de kola diye yazarsın :) altına da sınırsız yemek yiyebilirsiniz su kola herşey serbest çevrede 2 tur atacağız öğlen sıcağında yazarsın :)

Evet şu an hala 72 kg. abi.Bir de ben çabuk kilo alıp verebilen bir metobolizmaya sahibim.Bursa-Eskişehir yaparsam herhalde 70 altında girerim şehre. :D Spor yapmayı,yağ yakmayı düşünen fakat diğer yandan yemek yemekten de (hatta eskisinden çok yemek isteyen) taviz vermek istemeyenlerin yegane ulaşım,spor ve stres atma aracı...bisiklet!

@Barış TURAN

Tamam barış senin adına adalar turu ama boğaza karşı çay içmem şart İstanbulda :) sonra adalar yaparız .Bu arada fotoğrafların boyutu yüksek çıktı tek seferde gelmiyor ilk taksit sende ikinci taksit 15 dakikaya :)

Tamam abi,her türlü olur.Zaten boğazdan adalar ne kadar ki?taş patlasa 300-400 metre :D

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Frédéric LAPOİNTE

Teşekkürler Frederic abi böyle deneyimleri bu yaşlarda yaşayabilmek çok güzel bir daha unutmayacağım kesin :)

Ferhat abi ben de gelip tartıldığımda 54 kg çıktım.Yola çıkmadan önce 56.600 dü yani 2 kg üstünde vermişim.Belliydi zaten yağ olmayınca vücut başladı yakmaya.Ama Bursadan ayrılmadan Ahmet abinin lafı içime oturdu.''Sen de biraz makarnaya ağırlık ver erimeye başlamışsın'' deyince eskişehire gelir gelmez 2 günde 56 kiloya çıktım tekrar :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Cuma günü yapmayı planladığım Murat Büfe turu arkadaşımın ısrarı ve kulplu bardaktan soğuk meşrubat daveti üzerine Pazar sabahı iş çıkışına ertelendi.:D Pazar sabahı Yalova Armutlu tatili de Tur için iptal edildi.O kola içilecek! :D
Bu arada Mehmet,Ahmet abi sanki sana proteine yüklen biraz dedi gibime geldi bana ya da ben yanlış hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
Mehmetin derdi başka Barış ama burada yazılmaz :) ama o istediği ile bisikletçilik olmaz onu anladı deniz sezonu bitsin lafıma gelip biraz yağ bağlayacak :)

• Beğen
Ferhat abi konuyu yeni gördüm harikasınız gerçekten :) Mehmet ve Abdullah'a da ayrı ayrı tebrikler... Konuda ki mesajları da tek tek okudum gerçekten çok renkli bir tur olmuş :) Teşekkürler..

@Barış TURAN

Valla abi bi makarna dedi de bilmiyorum protein de demiş olabilir kısacası kilo al kalıp yap ufacık kalmışın demeye geldik :) Ferhat abi şu yaz sezonu geçsin dediğine gelecem ama bu aralar olmaz zaten bu yaz pek uzun tur da yapamam en fazla buydu işte.Kış gelsin soğukda tertemiz gideriz ben de yağ yapınca :)

• Beğen
@Tamer KAMIŞLI

Teşekkürler Tamer.Güzel bir gün geçirdik 2 gündür Ankaradaydım kısmetse bu akşam tekrar başlıyorum bisiklete binmeye 3 gündür binmedim özlemiştir :)

Daha önce girip fotoğrafları ve yazılanları okumuştum ama cvap yazcak zamanım yoktu :) Elinize ayağınıza sağlık abi inş seneye bu kadroya bende dahil olucam :) Bu yaz pek binemicem gibi bisiklete belki son bi ay ama enn kötü Eskişehirde kapatıcam farkı inş :) Tekrardan elinize ayağınıza sağlık..Çok güzel bir tur olmuş:)

@Kader Kerem

Teşekkürler Kader.Bu farklar kolay kapanmaz haberin olsun.Kilometre olarak kapanır ama performans olarak kapanması uzun sürer örnek olarak bknz. Mehmet Gürsoylu :) sesi soluğu kesildi sanırım hala bacaklarını dinlendiriyor :) izine gidip geleyim Mehmeti 300 km lik tura götüreceğim bir daha benimle konuşmaz o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
Yok abi sen beni tanımamışsın.Ben tur sırasında susup sonrasında konuşanlardanım en iyi senin bilmen lazım :) Valla 2 gün önce de halı saha yaptık Eser abi ile iyi geldi ama bacaklara vurunca içten içe bi ağrı var niye oluyor hala çözemedim geçmesini bekliyorum.300 km o kadar zorlamaz abi sırt çantası olmayacak çünkü.Ama bu sefer yanıma yarım kilo nohutlu pilav alıcam senin yüzünden karbonhidratsızlıktan ölecektim :)

Geri