Scudo Sports

Eskişehir - Bursa - Uludağ (Bursa grubu nerdesiniz ? )

@hukolai

Uludağ tırmanışı bu sporu yıllardır yapan bizleri bile zorlayacağa benziyor. 1-2 haftalık merakla pek sanmıyorum çıkabileceğinizi. Çıksanız bile çok yavaş olur. Bence kendinizi önce daha makul yerlerde bir deneyin. Ama tanışmaya mutlaka bekleriz ;) Bursa'da görüşmek üzere.

@Onur: Tamam Onur, sen dinlenmene bak.

@Oktay abi: Abi Çevsad'a geldim. Epey buradayım. ;) Emanetin emaneti olacak gibi ama biraz mecbur kaldık bu gezide.

Eskişehir ekibi hava epey serinledi. Yağmur da akşam yağacağa benziyor. Sabah çok serin olacaktır Eskişehir. Hele ki mezitler bölgesi beni düşündürüyor. Mutlaka hırka v.b. birşey alın.

Scudo
Arkadaşlar hava sürpriz yaptı. Gece saat 04:00'da Eskişehir 10 derece görünüyor !! Biz serin olsun diye erken çıkalım dedik ama çok serin olacak. Kar yağmazsa iyi :D :p 15 Nisan'daki şelale gezisi gibi olmasın, sonra üzerinize mutlaka kalın birşeyler alın...

yok yaw sporcu adama ne olacekki,biz ne karlar ne yağmurlar ne soğuklar gördük değilmi:D :D

Efrahim yarın sizleri Elman la birlikte karşılayacağız kestel girişinde, bende numaramı veriyim her ihtimale karşı 05369674435 olmadı benden de haberleşebiliriz bu arada zafer ismim nickte yazmıo :D neyse yarın sağsalim görüşmek üzere

bursa yolcularına hayırlı yolculuklar diliyorum efrahim bursa yolunu yol üzerinde çadır kurulabilecek yerlerini ve bölge jandarmalarını iyi tanır kuzenimden tüm bu konularda yardım alabilirsiniz arkadaşlar:D :D

şakalar bir yana hepinize kazasız belasız hayırlı yolculuklar dikkatli olun çünkü profesyonel bisiklet hafif olması nedeniyle kamyon tır otobüs gibi büyük araç rüzgarlarına çok zor karşı koyar dikkatli olun haydi gidin şimdi :D :D :D

@tnt

Sağol kuzi... Dönüşte patlatıyoruz Çalkarayı hazırla Tnt'leri :D :D

@hızlı

Biz de çok gördük de Temmuz ayında 10 derece biraz anormal geldi. Şu an bile kısakollu ile üşünüyor Eskişehir'de dışarıda :rolleyes: Sanki sonbahar..

@by_cix

Aldım numaranı Zafer, ama Elman öncelikli aranma konusunda :D Sebebi mahiyeti avea tabikü ;) ( Ne olacak bu öğrencilerin hali yaw... )

Neyse laf uzar gider arkadaşlar tam 4 saat kaldı... Serin serin güzel bir yol olacağa benziyor... Ben biraz uyusam daha güzel olur

@Oktay abi : Abi şimdiden çok teşekkürler, fotoğraf makinası ve lastik yardımın için, Allah razı olsun

Saat 03:30... Koğuş kalk yaptık arkadaşlar :D

4 kişi uyanık vaziyette, son hazırlıklar tamamlanıyor. Saat 04:00 da buluşup yola çıkıyoruz. Hava muhteşem serin. Bursa'da görüşmek üzere inşallah...

Bursa Yolcuları : Gökhan Duran, Efrahim Yasin Aktaş, Serhat Gezici, Baha Gercik :eek:

hakkaten sansına gelmis ben dvmlı bursada olduum zamanlar kampa cıkarım daa ama su ana kadar bikere bakacaın biraz alıtında görmüstüm zaten yoldan cıkacaınız icin bisey olmaz wolframdan sonrada zaten kartallardan baska bisey olmuyo genelde ama yinede zirveye bisikletleri nasıl cıkaracaksınız onu düsünmüyo deilim gerci wolframın üstüne cıktıktan sonra pek bisey yok ama.

şimdi efrahim ile görüşme yaptım,
şu anda inegöl'deler sağlıkları sıhhatleri ayrıca tempoları yerinde ve hatta yol üzerinde bir kamyonu bile solladıklarını gururla sizlere aktarıyorum:D :D .gri kartal akşam bursaya geçti kendisi ile henüz görüşemedik ama oraların keyfini çıkardığına eminim.patronu bir kandırabilirsem akşama bende yanınızdayım be yawww

resım ve anlatıma ıns. bol bol yer verırsınız merakla beklıyoruz...

dün saat 12 gibi uludağa tırmanmaya başladım saat 3 gibi milli parka ulaşmıştım ancak daha 1 pedal atıcak gücüm kalmamıştı . bu arada sizleride göremedim ?

tüh kaçırmışım sizi :) inşallah bidahaki sefere denk gelirim

Arkadaşlar taze geldik Bursa'dan Eskişehir'e otobüs ile; Gökhan, Baha ve ben.

İki günlük muhteşem bir geziydi ve macera ötesi idi.

İlk gün çok kolay ve zevkli idi. Bursa şehir içi dahil toplam 165 km yolu 24.5 ortalama ile aldık. Max 75. Hızlı'nın da dediği gibi Mezitler bölgesinde epey bir hız yaptık...

Dün ise tam anlamıyla bir mücadele idi... 12 kişi başladık tırmanışa, kapı geçişini tüm ekip geçti. İsteyenler küçük zirveye çıktı. Büyük zirveye vakit darlığı sebebi ile İstabul ekibi çıkamadı, Bursa ekibi de onlara yolu bilmedikleri için eşlik etti. Büyük zirveye Serhat, ben ve Gökhan zor da olsa vardık 17:00 da zirvede idik.

İnişte epey aksilikler yaşadık ancak sağ salim indik çok şükür...

Beni üzen birşey var yalnız. En son büyük zirveye varmadan ayrıldığımız tüm bursa ve istanbul ekibine defalarca aramama, mesaj atmama rağmen hiç bir cevap alamadım ? Hayırdır arkadaşlar, akşam buluşacaktık merkezde ? Başınıza bir iş mi geldi merak ettik. Elman'ım neden açmıyorsun telefonu, yoksa hala mı uyuyorsun dünden beri :D

Tüm ekip nerdesiniz ?

Özellikle Bursa ekibine bizi karşıladıkları, misafirperverlikleri için, zirve tırmanışına da katıldıkları için teşekkür ediyorum. İstanbul ekibine ayrıca teşekkürler. Elbette aksilikler yaşadık, tartışmalar yaşandı haklı, haksız. Neyseki ayrılırken helalleştik ;) Kusurlarımız için özür dileriz

Fotoğraflar ve anlatım için yeni bir konu açıcam ordan devam ederiz cümbür cemuat ;)

Bir de Bursa ve İstanbul ekibi lütfen tüm fotoğrafların orjinal boyutlarını rica edicem. Serhat halen Bursa'da. Serhat'la bize ulaştırabilir misiniz ?

Geri