@by_cix
İşte bu güzel haber

Eskişehir - Bursa arası hiç yorucu bir yol değil zaten

Uludağın ne kadar yorucu olabileceğini tahmin ediyorum. Eskişehirde sarıcakaya gezimizde bozdağı iki kere aşarak 1800 metre tırmanış ve 100 km yol yapmıştık

Yavaş yavaş da olsa çıkıcaz inşallah Görüşmek üzere
@dark_king_26
Ali ben liseyi bitirince gitmiştim ama uludağ'a çıkmamıştım bu bir. İkincisi ben bisiklete ilkokuldan bile önce başladım, sen daha yeni başladın bu iki. (yanlış anlama övünmek için söylemiyorum bunları) Üçüncüsü bütçe 2 kişilik çıktı, kendi imkanlarımla yine de gelecek diyorsan buyur gel.

Ancak dediğim gibi epey hızlı olacak, uludağ çok yoracak ! Ayrıca şehirlerarası yol tecrüben hiç yok. :Skull-175 Yanından 90-150 hızla geçen kamyon ve otobüsler eşliğinde kaç km yol gittin ? uludağ'ın çıkışı ve inişi de ayrı bir tehlike...
@elman_temel
Elman'ım kaybolma ihtimalimiz yok. Eveallah kapalı havada bile gidebilirim

Harita ve yön bilgime ve araştırmalarıma güveniyorum çok şükür

Saatlerce Google Earthten adım adım rota çıkardım, dağcıların bir sürü fotoğraflarını inceledim, adım adım tırmanışı sanal olarak yaptım sayılır

çıkardığım rota zaten dağcıların kullandığı rota imiş daha sonraki incelemelerimde bunu fark ettim.
Bakınız :
http://img146.imageshack.us/img146/3804/ozcan4eylulrotafc5.th.jpg
Madenlerden sonraki toprak yol da belli. Kar çukuruna kadar bulmak kolay. Ordan sonrası da zaten görünüyor. Dağcılar da tabiki gelsin yanlış anlaşılmasın, bilen birisinin olması daha iyi. Bursa ekibi boş durmuyor Allah razı olsun
Yapıcaz Elman inşallah hep birlikte güzel ve yorucu iki gün olacak ama unutulmayacak
@Tuonela
Hava açık görünüyor, 33 derece maksimum, rüzgar da yok denecek kadar az 12 km kuzey-kuzey doğu yönünden. Hırka uludağ için değil de daha çok mezitler bölgesi için. Ağustosta Bursa ve Eskişehir 35 derece iken sabah saat 07 civarında az daha donacaktım kısa kollu ile. Abartmıyorum gerçekten çok nemli ve ormanlık bölge, mezitler de serin su olduğu için ayrıca soğutuyor havayı müthiş soğuktu. Bisiklet tepesinde pedal çevirmeme rağmen tirtir titremiştim
Volfram madeninden sonraki toprak yol da çok dik görünüyor. O neyse de asıl Kar çukuru yanındaki tırmanış en zor kısım. Fotoğraflarını incelemiştim. O kısım için bisikletlerin sırtlanılmasının bile zor olacağını düşünerek destek için halat getirmeyi düşünüyoruz. Aslında bursa ekibi bir halat ayarlasa da taaa Eskişehir'den bir de halat taşımasak güzel olur

Yorumlarınız için çok teşekkürler