Scudo Sports

Eskişehir Bozdağ gezisi

Dayııııı
Dayı seviyoruz seni,her zaman aklımızdasın senin ayrı bir yerin var.Tekrar görüşmek üzre....

• Beğen
Tepkiler: kizak
Scudo
:in: Erhan kardeşim bende sizleri çok seviyorum ve çok özledim .Bizim faaliyet fotolarınıda forumda payalaşıcam kendine iyi bak her kese selamlar.:in:

• Beğen
Tepkiler: dümenci
geç olmuş ama güç olmamış önemli olan bizlerle bu güzel fotoları paylaşmış olmanız ve devamını bekliyoruz

• Beğen
:in: tüm forum dostlarına ayrı ayrı teşekkür ederim.Fırsat buldukça eski ama çok güzel gezi fotolarını sizlerle paylaşmak benim içinde büyük zevk olacak herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum.:in:

Canım arkadaşım,kardeşim erhan-gökhan-ado-sezer EŞENKARA fotoları yakında geliyor

• Beğen
Tepkiler: dümenci
Gezi ve fotoğraflar harika olmuş, ayaklarınıza sağlık, teşekkürler. :in:

:in: serkancım selamlar kazdağı ve akçay çevresinde mükemmel geziler düzenleriz ayrıca ilgi alakana teşekkür ederim sevgiler saygılar:in:

• Beğen
Tepkiler: MURAT PEMBEGÜL
@kizak

:in: Akçay ve çevresinde bisikletsever arkadaşların çoğalması güzel bir şey.
En kısa zamanda tanışmak dileğiyle, selamlar!

Abi gerçekten şöyle bir maziyi hatırladım.Ben de ilk defa Bolu turu için Bozdağ a tırmanmıştım.Daha sonra ise defalarca sakar ılıca ve sakarya nehri ne turlar düzenledik.Zorlu ama bir o kadar keyifli yollar.Renkli paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
@Bülent ŞİMŞEK

Bülent kardeşim güzel yorumarın için teşekkür ederim.Bu eski paylaştığım geziyi senin paylaşımın sonucunda tekrar anımsadım.çok çok sağol. :in:

çok güzel bir gezi olmuş...
bu paylaşımdan sonra google dan baktım , böyle bir köprüden haberdar değildim inanın...
paylaşım için teşekkürler..

vedat karakaya

(link)

• Beğen
@karakaya

Sevgili Arkadaşım Karakaya ( Vedat ) Güzel yorumların için teşekkürler,Google da gözükmez. Şu anda gördüklerimiz 2005 yılı harita verileri.Biz anca bu kadarını görebiliyoruz.Başarsoft googledan ile bu kadarına izin alabiliyor.Tabiiki bu konuya tam manasıyla eğilmek istenirse Profesyonel paralı programlar var.Uzatmayım durum böyle .Paylaşım hepimizin tekrar teşekkür ederim. :in:

• Beğen
Tepkiler: vedat karakaya
güzel gezi olmuş
gezmişsiniz . pişirmişsiniz
yüzmüşsünüz. yılanıda görmüşsünüz :D
Elinize ayağınıza sağlık
bol pedallamalar...

@kizak

çok güldüm kendime çok..:):):):):)
Elazığ-Malatya Karakaya Demiryolu Köprüsü (Bülent Şimşek) başlılklı geziye yazacağım yorumu size atınca böyle komik bir durum çıktı ortaya...
Google Earh den bakıp incelediğim de o köprü zaten...

Sevili Kızak kardeşim , sağlıcakla kalın...

vedat karakaya
(link)

Bu nasıl bir gezidir Muammer ağabey... Herşey dahil turlar gibi... Yılanı, adrenalini, sucuğu... Çok teşekkür ederim size ve arkadaşlarınıza... Yolunuz açık olsun... :in:

• Beğen
@karakaya

Olsun Canım kardeşim Bende malatyada pedalladığım için yadırgamadım canın sağolsun.

Çok güzel bir gezi olmuş, doğayla baş başa mükkemmel :)
Yapacağınız turların fotoğraflarınıda bekliyoruz :)

• Beğen
Harika bir gezi olmuş.Ormanda bisiklet sürmenin keyfinin başka olduğu kesin.Malesef bizim buralarda pek orman olmadığı için bu keyfi yaşayamıyoruz.Paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
Geri