Scudo Sports

Eskişehir Bozdağ gezisi

@Samet Şenel

Bende öyle tahmin etmiştim zaten...Eskişehir'de bu mevsimde tshirt le taytla gezmeyi bırak, mont giysen yine üşürsün:p

• Beğen
Tepkiler: kizak
Scudo
Geçte olsa paylaştığınız için teşekkürler. Güzel yerlerde gezmişsiniz resimler harika...

• Beğen
çok güzel bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler yazın gelip gezmek isterim oraları ;)

• Beğen
Sevgili arkadaşım gezi ağustos sonlarında yapıldı.Gecikmeli pağlaştığım için özür dilerim.İnşallah daha sonra yaptığımız diğer faaliyet fotolarınıda sizlerle paylaşacağım saygılar sevgiler ilgi alakalarınıza teşekkür ederim.:)

Doğrudur samet kardeşim.Ağustos sonunda gitmiştik.sevgiler:)

• Beğen
Tepkiler: Samet Şenel
Selam sevigili arkadaşım bu gezi Ağustos ayı sonunda gerçekleşti.Seninde dediğin gibi biz bisikletçiler çiçekde olduğu gibi her ayrıntıyı kaçırmamaya dikkat ediyoruz Şehrin kasvetli yaşamını ancak iki pedal üstünde atabiliyoruz.Bizler markası ne olursa olsun iki teker ve pedal aşıklarıyız.53 yaşındayım ama ömrüm vefa ettiğince bisiklet bineceğim.Sevgiler,saygılar bol pedallar,:winkenlux :winkenlux :winkenlux

:) ESKİŞEHİR hakikatten bisiklet severleraçısından bulunmaz bir yer.İnşallah senide aramızda görmek isteriz:in:

Canım muammer abıcım oncelıkle saygı ve sevgıyle ellerınden opuyorum.Benım usenıpte atamadıgım gezı fotograflarını toparlayıp benım yerıme sen acmıssın konuyu cok cok tesekkur ederım.Senınle eskısehırde cok gec tanıstık ama paylastıklarımız okadar cokkı anlatamam.Senın gıbı pırlanta bır ınsanla tanıstıgım ıcın cok gururluyum sanslıyım.Umarım yaptıgımız gezıler hıc bıtmez baska sehırlede olsakta bırbırımızı buluruz yıne basarız pedallara.Ellerıne saglık dıyorum abıcım,allaha emanet ol.Gorusmek uzre hoscakal....!

• Beğen
güzel bir gezi ve paylaşım. hele o rampalardan sonra doğal havuzda serinlemek güzel bir duygu olmalı. nice turlara sağlıkla.

• Beğen
vayyyy gercekten harika bir tur olmuş hele resimler harika gercekten kutlarım devamını bekliyoruz ,elinize sağlık bol pedakkı günler

• Beğen
Manzara manyak bişeydi... :D Eskişehir Bozdağı gezmek isterdim. GÖLET SÜPERDİ. :eek: Elleriniz dert; ayaklarınız pedalsız geçmesin; paylaşımınız için teşekkürler. :in:

uzun süredir foruma bakmıyordum resimleri gorunce anılarım canlandı banada sonunda bi mtb aldırıcaksınız o olucak :D kadro sağlam dogal guzelliklerde eklenince manyaq güzel oluo her şey kısmet bi dahaine beraber giderim muammer abi bülent abiyede furkanın scoot pek bi yakısmıs zaten onun trekin rengini hiç sevmedim :d

• Beğen
:) :) :) Canım kardeşim aynı duyguları bende seninle ve diğer arkadaşlarımla paylaşıyorum.Vakit buldukça diğer faaliyetlerimizi ve fotoları tüm forum sever arkadaşlarımla paylaşacağım.İlgine teşekkürler ediyorum selamlar sevgiler.

İlgi alaknıza teşekkür ederim tabiiki yeni fotoları tüm forum sever arkadaşlarımla paylaşacağım sevgiler saygılar

Tebrik ederim güzel bir gezi olmuş ayrıca o gölette çok güzel görünüyor.Tabii ormanın içerisini saymazsak :) Turlarınızın devamını bekleriz.Sağlıcakla kalın.

• Beğen
@bozuk_para

:) :in: Sevgili arkadaşım:benimde hem yol hemde MTB var 2 yıldır MTB kullanıyorum Tavsiye ederim .Ama yol bisikletinin tadı bi başka .Belkide yıllarca yol bisikleti kullanmaktan dolayı oabilir.

:) Ben eskişehirden ayrıldım ama forumda eskişehirli çok forum dostu arakdaşlarım var Eskişehire gelme fırsatın olursa eminimki en iyi şekilde ağırlanrsın .Sağlıcakla bol pedallar...:in:

Geri