Scudo Sports

Eskişehir-Ankara Sivrihisarda Ballı Gözleme Buluşması 2 (muhtemel tarih 15 Eylül)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Tepki
8.275
Bisiklet
Bisan
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=105668

geçen sene ilkini yaptığımız turun anlatımı yukarıdaki linktedir merak edenler bakabilir.

Bu sene turu Derya abi ile yaptığım konuşmada şimdilik katılacak arkadaşlardan bir teklif gelmez ise 15 Eylül olarak belirledik.

genel durum Eskişehirden ben kesin olmak ile birlikte katılacak arkadaşlar olursa onlar, Ankaradan Derya abi kesin olmak ile birlikte katılacak arkadaşlar bisikletlerimiz ile hareket edeceğiz(her il çıkış noktasına göre cıkış saatini kendi karar verecek) Sivrihisar Muhteşem tesislerinde (değişebbilir) buluşup birlikte yemek yiyeceğiz.

Kaçırılmaması gereken nokta kim nereden nasıl hareket ederse etsin öğlen 12:00 da veya yakın bir zaman diliminde buluşma noktasında olması gerekiyor.

yemekler yenildikten sohbet edildikten sonra herkes kendi dönüş noktasına göre zaman belirleyip ayrılacak.

Bu başlık altında buluşma yerini saatini ve tarihini değerlendirip en uygun olanını ayarlamaya çalışıp son mesajlarda kesinleştireceğiz.P yuzden katılacak arkadaşlar konuyu sürekli takip ederse iyi olur.

Şimdiden hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız atlatırız inşallah......geçen seneden bir fotoğraf ile konuyu açıyorum

(link)
(link)

Eskişehir sivrihisar Eskişehir:215 km
Ankara sivrihisar Ankara :270 km
temelli Sivrihisar temelli: 180 km
Polatlı sivrihisar polatlı : 120 km

Yaklaşık aklımda kalan değerlerdir.

Hava parçalı bulutlu ve uygun gözüküyor.(26-30 derece)rüzgar durumu net olmasada bu güzergahta ya giderken ya dönüşte muhakkak karşıdan yiyeceğiniz bir durumdur :)

Scudo
calisma programina gore kesin bir cevap veririm size yarin aksam.
donuste otobuslemi gelecegiz yoksa gene pedallayarakmi?

aksam ise gitme durumum olursa 4bucukta ise gidiyorum acaba donuse yetisebilirmiyim onu dusundum suan:confused:

@Cagkan Dur

Çağkan özelden konuşalım daha önce 200 km üstü tur yapmadıgını biliyorum yazdıklarından da belli bazı şeyler .Bu turda 30 ortalamanın altına inilmemesi gerekiyor zamanında varıp zamanında yiyebilmek için akşam da rüzgara karşı o ortalamanın tutması gerekıyor karanlıga kalmadan eve girmek icin.

yine bir ferhat köse klasiği evet eskişehir seninle bence gurur duymalı ,o ilin bence sembolü sensin ,ölmek var dönmek yok ,vizyonsa vizyon ,300 km ise 300 km 200 ise 200 km ama hızdan taviz vermek asla ,başka türlü olmaz ,53 diş yol canavarı ,yolun durumu önemli ,seçilen etapların yüzde 95 i asfalt olmalı ,kullandığın memnun kaldığın enerji barları yine alırsın ,
evet gene dayanamaz isen bi güzel köfte yersin ,insanın canı çekmiyor değil hele kokusunu aldınmı insan hakikaten dayanamıyor,
işin en doğru yanı ise kaymak ve bal bize yaramakta eh gözleme bi nebze diyelim ama kaymak bal dedinmi orada dururum ,,
15 eylül hava durumu, rüzgar kuzeymi, lodos mu kaç km olacak ,bunları zati sen biliyorsun ferhat dostum söylemeye ne hacet,

@Kudret Kurtcebe

Abi çok teşekkürler güzel cümlelerin için.gurur duymalarına gerke yok mani olmasınlar kötü konuşmasınlar yeter :) bir dönem pek çok gurup lideri ile sürtüşmemiz vardı feacebookdan gher gurup kurabilen kendini lider zannedip başka işlere yeltendiğinden kaynaklı çok şükür bir iki senedir kimseyle takışmıyorum kendi çapımda takılıyorum .gelip yardım isteyenede her zaman kapımız açık bilen biliyor zaten .

Tur için de daha rüzgarı incelemedim çok erken 2-3 gün kala netleşiyor diye bekliyorum .Antalya turunda da güvendik çııktık yola tutmadı çok da önemsemiyorum artık rüzgarı yağmur yağmadığı sürece yollar benimdir :)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Uzun turlardan sonra kendimi fazlasıyla şımarttığımdan,etli kemikli verdiğim üç kilonun yarısını on beş günde aldım.Ayrıca, bisikleti tekrar eski günlerine döndürmek de oldukça zor oldu.İki gün önce ve bugün iki kez 50 şer km'lik laktat eşiğinde sürüş yaptım,kendimi hiç beğenmedim.Ancak ben 100'den sonra açılıyorum,biliyorum kendimi.Geliyorum kardeşim.Bensiz ballı gözlemeydi sucuktu ayrandı yemek yok.

Ankara'lı bisikletciler de katılsın.Güzel havalarda yapılan sezonun son uzun turu bu olur.
Eylül ayı benim formumun en düşük ayı.Dolayısıyla ben 170-180 km;yani "c" diyorum.

Rüzgar sertleşiyor katılacak arkadaşlara abilere duyurulur :) sizler de inceleyin yarın netleştirelim diyorum.benim için sorun yok şimdilik 3 kişiyiz Eskişehirden ben belki bir gün öncesi Ankaraya gelip sizler ile sivrihisara pedallayıp yemekten sonra eskişehire dönebilirim henüz kesinleşmedi.

Ins Ankara ekibine bir arkadasla beraber katilmayi dusunuyorum ama baya bi antrenman eksigim var.Ayrica dizler de havanin sogumasiyla sos vermeye basladi.Kisacasi gelmeye calisacagim :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Ali.K

Ali derya abi gibi temelliden yada Cüneyt abi gibi Polatlıdan başlayabilirsiniz.ben Ankaradan başlarsam sana ulaşırım beraber çıkarız çekmeye çalışırım elimden geldiğince....

• Beğen
Tepkiler: Ali.K
@Ali.K

Ali rüzgar dönmedi tahminler hala kuzey batı veriyor yani Ankaradan eskişehire kadar pedallarsam hep karşı çaprazdan yiyeceğim :) bu nedenle ben muhtemelen eskişehirden katılıp bari yolun yarısını kurtarayım diyorum :) ama sana da sağlam bir domestik gönderiyorum Abdullah sana ulaşmaya çalışıyor eğer zamanlarınız tutarsa sağlam bir kardeşimdir kalıp da yeterli oldugundan rüzgarı iyi keser :)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar ve Ali.K
Evet arkadaşlar rüzgar durumu söylediğim gibi tüm gün kuzey batı veriyor ilk mesajda demiştim ya giderken ya dönüşte muhakkak rüzgar yenecek bir rotadır nitekim de öyle olacak gibi.Hava sıcaklığı 23-26 derece oldukça müsait parçalı bulutlu güneş de çok rahatsız etmeyecek gibi .Bu bilgiler etrafında eskişehirden katılacakları ben organize ediyorum aksilik olmaz ise 3 kişi geleceğiz Ankara ekibi karışık o yuzden birşey diyemiyorum son mesajı cumartesi akşamı yazar konuyu kapatırım bilgilerinize.....

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
@ferhat köse
buruk bi sevinç var içimde üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim :)

Eşime rica ettim,beni sabah temelli'ye bırakması için,o da "Temelli'den ben de giderim,yaşlanmışsın sen.En iyisi ben seni Sivrihisar'a bırakayım,sen de piknik yap" :) şeklinde olaya yaklaşınca şimdiden 200 + oldum.Kuvvetli ihtimal sabah Ankara Taymek'den başlayacağım.Dönüş için aydınlatma şart

@Derya Keçeci

abi madem oyle bende sartlari zorlar belki sivrihisardan eskisehir yerine Ankaraya devam ederim o zaman karanliga birakmam seni.kesin degil ama programi o sekilde tekrar gozden gecireyim. eger yapabilirsek erken kalkariz 15 de hareket edersek en gec 20 de seni eve yetistiririm :) kesin olmamakla birlikte degerlendirmeye aldim yarin aksama kadar net bilgiyi veririm.bana da eskisehir ankara yapmis olmak nasip olur insallah.Bu arada Ali ve mustafa gelirse zaten ekip oldukca kalabalik ve guclu olacak.

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
@ferhat köse
sende ankaraya gel abi toplu gidiş yapalım çok güzel olur bence hem hızlıda gideriz kimse geç kalmaz bence bu plan çok daha güzel

20'li yaşlardan + 50'lere kadar geniş bir yaş yelpazesi var.Ayrıca bisiklet türleri de bir o kadar farklı.Ferhat kardeşimle buluşma saatini 12.00 olarak planlamıştık.Ayrıca üç alternatif çıkış yeri var.Kişisel kanaatim,kimsenin birbirine yük olmaması adına,herkesin gözüne kestirdiği km'ye göre hareket etmesi.Tura katılacak arkadaşlar telefon numaralarını paylaşsınlar.Olur ya yolda bir aksilik olur,yardım gerekir,ne olur ne olmaz.Ben 07.00 gibi Taymek tesislerinden hareket edip 11.45'de hedefte olmayı planlıyorum.Duraklamalarımı da,tempomu da buna göre ayarlayacağım.Unutmayalım,bunun bir de dönüşü var.

Yarın akşama kadar katılan arkadaşlar başlangıç yer ve saatlerini paylaşırlarsa iyi olur.Telefon numaram ortalıkta dolaşmasın,diyen arkadaşlar da numaraları özelden paylaşsınlar.

1) Ferhat Köse- Eskişehir:
2) Dderya Keçeci Ankara 07.00 Taymek tesisleri ....Tlf:0555 848 80 80

Arkadaşlar ben bir tur kapsamında Afyon üzerinden Sivrihisar'a geleceğim. Bir aksilik olmazsa buluşma saatinde Muhteşem tesislerinde olacağım. Eğer gecikirsem durumumu telefonla sizlere bildiririm. Katılacak tüm arkadaşlara şimdiden keyifli bir buluşma diliyorum... :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri