Scudo Sports

Eski bisikletten canavar çıkarmak!

@şamilkafkas

teşekkür ederim hocam bu maşa elimde vardı bu orjinalden daha şık geldi gözüme ön bagaj yerleride vardı bundan dolayı tercih sebebim oldu. bisikletinizi inşallah toplarsınız, sevdiğiniz birşeyleri yapmak bir nevi terapi. karar verdiğinizde bana ulaşırsanız boya işi ve diğer konularda yönlendirebilirim.

@mubeac

decathlonda var hocam.

Scudo
Tebrik ediyorum, başarılı bir iş olmuş. Sade ve şık. Ben de retro bir fixie restore ediyorum ve kadroda krom kaplamalar olacak. İnsanın bu konuda tanıdığı olması gerçekten çok faydalı, elimde kadroyla sanayide gezeceğim şimdi onu düşünüyorum :)

@danceros decahtlon daki aparatları ile 25.4 e çevriliyor, ben ölçüsü 25.4 arıyorum. Teşekkürler, bu arada yazmayı unutmuşum bisiklet canavar olmuş kazasız belasız süresiniz :D:harika:

Efsane olmuş hocam tebrik ederim kazasız belasız binin. Çıkartmalarınızı nasıl alıp yapıştırdınız acaba ?

@mubeac Sadece boru olarak bisikletçilerde oluyor. Ama kızaklı olanları bulmak zor. Aliexpress'de seat post 24.5 olarak aratırsanız bulursunuz. Daha orijinal bir parça arıyorsanız İngiliz fixie parçaları satan siteler var. Mesela ben projem için 25.4 mm 72 model dura-ace sele borusu aldım İngiliz sitelerinden. Ama fiyatları tuzlu biraz.

@Onur Alp İNAN
Vidali furc adaptoru diye buldum ben hatta bisikletciye dedim "_ vidali furc adaptoru var mi ?
Yanit : Ney ?
"_ Abi eski tip bisiklete yeni gidon bogazi takma şeysi ?
"_ haa tamam la oyle desene yegen

• Beğen
Tepkiler: Onur Alp İNAN
@specific

Benim soru güme gitti. :rolleyes:

@Onur Alp İNAN

(link)

hocam burdan 10 tlye alabilirsiniz, güvenilir satıcıdır.

@specific

hocam 17-18 kilo vardı sanırım. eski jantlar, sele borusu gidon boğazı çelikti, lastiklerde çok ağırdı, yeni lastikler ince olduğundan jantlarda alüminyum oldugundan baya hafiflettii. sanırım kadronun boş ağırlığı 2.2kg.dı tarttığımda.

@isosel
teşekkür ederim hocam reklam işiyle uğraşıyorum çıkartmaları bilgisyarda hazırlayıp makinede çıkarttım.

@danceros

Ben eski 26 x 2.00 dişli lastikleri 26 x 1.50 lastiklerle değiştirmiştim, ancak ağırlık değişmemişti. Teller kalsa, jant çemberlerini, sele borusu, gidon ve boğazını değiştirsem, çamurluk ve bagaj demirini söksem ağırlığı azaltırım sanırım. :)

@specific

lastikten lastiğe farkeder eski lastiklerin 1 tanesi nerden baksanız 1kg.dan fazlaydı iç lastikte çok fark olmasada oda büyük oldugundan 200 gram farketmiştir. taktığım dış lastikler specialized fatboy 26x1.25 ağırlığı ise net 390gram. aslında benm bisikletin ağırlığını düşürme gibi özel bir çabam olmadı ama taktığım donanımlar sonucu düştü son ağırlı bu işte belittiğim gibi :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@danceros Hocam ben de ajansta yazılımcı olarak çalışıyorum sektöre yabancı değilim. Illustrator'de stickerları hazırlayıp kesilmiş şekilde bastırıyorum. Ama projemde head badge (ön boru arması) daha orijinal olması istiyorum. Alibaba'da tasarıma göre eğimli metal rozet yapıyorlar ama önemine göre biraz pahalı oluyor. Bunun yerine alüminyum plakaya baskı düşünüyorum. Bilginiz var mı acaba bu plakaları stickerlarda olduğu gibi şekilli kesebiliyorlar mı?

@ziyadeniz

hocam ankara/ostim 29.sokakta (ikmal teknikin arka sokağı) ismini şu an hatırlayamadım ama isminin sonu balata ile biten bir firma var. can balata yada ona benzer bir ismi vardı. bu firmada metal lazer ile istediğiniz materyali vektör formatındaki dosyanızdan kesim yaptırabilirsiniz.eğim kısmını kendiniz yaparsınız çok zor olacağını zannetmem. şunuda belirteyim istediğniz gibi olurmu orası bilinmez.

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
@danceros etiket tasarımı nasıl yapıyorsunuz? Ölçüleri nasıl belirliyorsunuz ? Mtb den Ferrari çıkartmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: danceros
@MAERKEK etiket tasarımını ve çıktısını herhangi bir reklamcıda yaptırabilirsin. ankaraya yolunuz düşerse yardımcı olurum.

Kadro kulağı olmayan bisikletlerde yeni aktarıcı takabilmek için kullanabileceğimiz bi aparat varmıdır?
Bu uyumu nasıl sağlayabiliriz acaba?
Tesekkurler.

• Beğen
maşallah çok başarılı. türkiye gazetesinden beleşe gelirdi bu bisikletler vay bee.

• Beğen
Geri