Scudo Sports

Esimin yeni projesi. CUBE AMS WLS PRO

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
20.517
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Evet arkadaslar bu aralar bizim aile de projeler cogaliyor :), en sonunda esim de uzunzamandir aradigi ve kolay bulunmayan kadrosuna kavustu. Esimin adina cok sevindim. Bu kadro eski trek bisikletindeki koponentlerle, bu hafta sonu insallah toplanacak.

Esimin yeni projesi CUBE AMS WLS PRO.....

http://s1.directupload.net/images/140505/dyihzs8h.jpg

http://s7.directupload.net/images/140505/rke5akom.jpg

http://s14.directupload.net/images/140505/asbk4kh3.jpg

http://s1.directupload.net/images/140505/4lkj4mjj.jpg

Umarim begenirsiniz.

Scudo
bi enteresansın murat abi. nasıl bir bisiklet sevdasıdır bu, aile boyu :)

• Beğen
Tepkiler: SelimDurmak
murat abi ne yaptınız ya. ailecek heyecanla izliyoruz :) kazasız belasız kullanmak nasip olsun. elinizi bağlasak ayağınızla bisiklet toplayacaksınız, ayağınızı bağlasak eliniz rahat durmayacak. vallahi maşalllah :)

Abi forumu şenlendiriyorsunuz maşallah.
Kaça aldınız bu kadroyu? Sorması ayıpsa sorayım. :p

Sade ama sevimli bir kadroymuş, hayırlı olsun.

Kadro çok güzel. Topladıktan sonraki halinide paylaşırsanız sevinirim. Peki downhill yapıyormusunuz bu kadroyla.

Murat Bey,
Merak ediyorum ne kadar yol yapıyorsunuz, eşini ve/veya siz bisiklet ile.
Bu derece pahalı ve güzel araçları garajda yatırmadığınızı umuyorum :)

@tuna k
Tesekkürler tuna, evet aile boyu bisikleti seviyoruz. :)

@Ahmet O
Tesekkürler ahmet. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Kahverengi Trek'in neyi eksikti Murat abi? :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Murat Cömez

Beğenmedim. Hemde hiç beğenmedim. Bu nedir yahu ? En iyisi siz çöpe atın bu bisikleti ( Evimin önünde muhteşem , şahane bir çöplük var , mesela buraya atabilirsiniz bu kötü bisikleti. )

Ağzımızdan akan suları klavyeden temizlemek ne menem bir şeydir biyormusunuz Murat bey? yapmayın böyle şeyler yahu .. Size tüm forum adına yalvarıyorum , lütfen basit bir proje olsun. Yoksa sabahlara kadar aynı ekipmanı nerden bulurum diye internette cırmala dur. Bizide düşününnn...

@Tahir Keskin
Tesekkürler Tahir, 2.EL ve durumu daha yeni gibi oldugu icin 550€ ya aldik. :)

@Yunus Emree
Tesekkürler.:)

@Gürkan ÇELİK
Tesekkürler, hafta sonu toplaniyor ve fotograflari insallah paylasirim. Esim downhill kullanmiyor sadece trail inisleri yapiyor ve ayrica görünen kadro zaten downhill kadrosu degil, o kadro bir CC kadrosudur.:)

• Beğen
@tuna k

Murat Abi'nin ailesi komple Cube hastası :D, koca ailede küçük yaştaki çocuklarda bile Cube bisikletler var :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Murat bey;

Merhaba ne kadar yoruyorsunuz bu güzel bisikletleri:)

Ben yeterince yorduğunuzdan şüpheliyim açıkcası:alkis:

@Çetin ŞAHİNÖZ

Merhaba cetin bey,

1. yorum icin cevabim...
öncelikle bu bisikletlerle nekadar yol yapiyorsunuz diye sormak bence cok tuaf, bu bisikltelerin ne oldugunu biliyormusnuz bilmiyorum ama ne kadar yol yapiyorsunuz diye sorarsaniz, turlara cikinca 50-100 km arasi yapiyoruz. Yine de sunu belirtmek isterimki bu bisikletler yol yapmak icin degil daglarda kullanmak icin tasarimlanmislardir. ;)
Garajda yatirma konusuna gelince tabiki bu bisikletleri süs olarak tutmuyorum garajimda.

2.yorum icin cevabim...
Yorma konusuna gelince ben cok yormaya calisiyorum ama nedense hic yorulma bilmiyorlar...
Siz hakini veremedigimizden ve yoramadigimizdan süpeli olabilirsiniz ama ben ve esim onlari nasil kullandigimizi biliyoruz ve oda bize yeter, ispat istiyorsaniz baska konularima baka bilirsiniz, bir kac tane trail inis konularim var. ;)

Neyi ögrenmek yada ortaya cikarmak istediginizi hala anlamis degilim, yada ben sizi yanlis anliyorum. Eger ben sizi yanlis anliyorsam özürdilerim.

• Beğen
Selam Murat bey

Verdiğiniz cevaplara bakarsak sorun yok dogru anlamışsınız.
Bisikletler hakkında sizin 10 da biriniz kadar bile bilgim olduğunu sanmıyorum.

Sadece forumdaki imajınızdan yola çıkarak, benden başka üyelerin de sizin bu bisikletler ile
Ne kadar sürüş yaptığınızı merak ettiklerini düşünmüştüm.

Bu arada bu bilgiye ulaşmak için forumu taramayıp size sorarak tembellik ettiğimin farkındayım.

Yoksa yaptığınız yol yada dağın kanıtını sormak ne demek.

• Beğen
Yeni projenin hayırlı olsun murat abi. Eşinizle ınş kazasız binmek nasip eder allah (c.c)

LG-D802 cihazımdan gönderildi

@Berke Kazankaya
Berk eksigi yok aksine fazlasi var, inan kadroda cizik bile yok ama gel de bunu esime anlat. Neymis modeli eskiymis, ama olsun o mutlu olsunda gerisi önemli degil. :)

@Cömert

Ya cömert abi inan senin yazilarini okumaktan bikmiyorum ve gülmekten ölüyorum. Sen cok yasa, allah sana uzun ömür nasip etsin.
Gelelim cöp konusuna, ben onu cöpe atsam arkasindan ben de herhalde cöpe atilirim. Sonra ekipmani sabahlara kadar araman gerek yok, bana bir haber sal sana istedigin ekipmani bulurum.:)

Çizik olmayan kadro bana göre her zaman yenidir abi dediğin gibi ama zevk meselesi tabi.Projenin son halini bekliyorum merakla. :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Murat bey linklere teşekkürler,forum imajınız hakkında benim fikrimi öğrenmek istemenizden kendime olumlu pay çıkarıyor ve mutlu oluyorum.:utn:
Elbetteki gayet güzel bir imajınız var bence, zaten bu yüzden merak edileceğini düşündüm.
Kendi adıma konuşayım pek fazla forumdaşımın ne kadar bisiklet sürdüğünü merak etmem doğrusu.

@Murat Cömez

Geri