Forumu okurken eşinşz gelip size ne kadar sürecek daha araştırdın okudun bitmedi bir türlü diye serzenişte bulunursa yerine ne yapsaydım kahveye gidip okey mi oynayayım parayı araba modifiyesine mi saçayım tarzında serzenişlerde bulunabilirsiniz.
bisiklet beni bambaşka bir adam yapıyor. işten yorgun argın gelen bir adam yerine endorfin yüklemesi yapmış keyifli bir adam geliyor eve. eşim bu halimden çok mutlu, kolumu çatlattığım kaza sonrası bile olumsuz bir tepkisi olmadı.
geçen pikniğe gittik, kendisi unutmuş olabileceğini düşünse de iki denemede bisikleti sürdü. ne iş arkadaşlarımı, ne kendi arkadaşlarımı ya da kardeşimi bisiklete özendirebildim. sanırım yakında eşim benim yol arkadaşım olacak.
velhasılı kelam sizin için çözüm bu görünüyor ki yenge de konuya dahil olarak gerekli ışığı yakmış.
Aslında internetten almanızı tavsiye etmem. Sonuçta gormek test etmek daha hoş olacaktir. Arada kalma heyecanini bol bol yasarsiniz. Satis elemani fena terler o ayri
Sorunu cozdugunuze sevindim darisi diger insanlarin basina:islik:
@Ahmet Ayaz Cok haklisiniz. Ben de ise bisikletle gidip geliyorum. Aksam donuste yorgunluktan eser kalmiyor. Bisiklet uzerinde kendimi zorlayip gelistirmeye basladigimdan beri stres olmuyorum.
eee sizin sorun hallolmuş birde benim soruna el atalım. uzman öğrenciyim maaş yok bişey yok bisiklet kıskançlığı hat safhada ara sıra kendisine bisiklet kiralıyorum turlara çıkmak için. kendisi yurtta kaldığından alsak nereye koyacağız. evde bisiklet için yer sıkıntısı var 5 bisikletle artık tekmeyi basacak ya bana yada bisiklete el atın tecrübe sahibi abiler ablalar
2 senedir evliyim. Eşimle tanışmam 2005 senesinde. Geçen sene mayıs ayında 115 kil iken şuan 78 kiloyum. Eşim şuan daha çok kendisinin kilo aldığından yakınmakla beraber ; çok kilo verdin sen bırak bu bisiklet işini demekte sabah 5-6 kalkar köpeği çıkarır, biraz sürer öyle devam ederim. hafta içleri hene 2 saat kadar her gün olmamak koşulu ile sürüyorum.
Hatun bisikletten çok köpekten kıskanıyor beni. orası ayrı hikaye Evlenince bide daha çok kilo alacaksın derlerdi