Scudo Sports

Esenler

Supi

Üye
Tepki
17
Merhaba Arkadaslar Ben Metin, 18,5 Yaşındayim, Yıldız Teknik Üniversitesi ( Yazılım Mühendisligi 1. Sınıf Ögrencisi'ydim. ( Dondurdum. ) Yarışmaya İstanbul Esenler'den katılıyorum. bisikletimi yeni aldım ( Hussar ) Beraber pedal'layabilecegim arkadaslar aramaktayim :)

Scudo
selamlar supi, bende atila 25 tam 2/3 yasındayım ;) biraz uzagız ama genelde h.sonları bisiklete biniyorum. boğazda veya karşıya gecip caddebostan sahil yolunda yol bisikletiyle pedallıyorum.

aramıza ytü öğrencilerin katılmasından çok memnun olduk aramıza hoşgeldin supi

bende beni aranıza kabul ettiginiz için size cok tesekkur ederim ;) yok mu esenler civarında oturanlar :) bende bisiklet sürmeyi ögrenmek istiyorum :))

Supi aramazı hoşgeldin. Ben Güneşli'de oturuyorum. Hafta içi şuan Ramazan dolayısıyla katılamıyorum. Çarşamba günleri Haliç turuna katılıyorum. E-6 yolundan katılıp Otogar yolundan geri dönüyorum eğer ramazandan sonra benimle katılmak istersen senin için Otogar yolundan geçebilirim. Sende otogar yoluna çıkarsın oradan seni alabilirim. Hafta sonları Ortaköy yapıyorum veya forumdaki bana uyan herhangi bir tura katılıyorum. Sende katılabilirsin.

hoş geldin suphi,ytü den bir arkadaşımı daha burda görmek çok güzel.

soneryen ramazandan sonra pedallarız :) bi sorun olmassa. hoşbulduk hızlı

metın kardesım benım kulusturu tamır etmeme az kaldı ben arkadaslık yapıcam sana bırlıkte asfaltın tozunu alırız bıraz tabı ben senın tozunu yutarım ama olsun arkadas ıcın çiğ tavuk bıle yenır derler özellıkle o cıkan tozu
(hussar)cıkarıyor ıse gözüm kapalı yutarım...:D

senin bisiklet iyi bir bakımdan sonra iş görür merak etme ama tabiki iyi bir alete de geçmen şart....bu arada bende supi ve asian gibi esenler den im adım maksim sanrım 21 22 yaşalrı arasındayım:D şu aralar yaya yım ama en kısa zamanda yeniden çift teker üstünde olucam....esenler team olarak aşkın abi sen ben supi ve d,ğerleri ile bolca pedal atarız

maksım asianı katmamıssın kırıldım sana ben dıgerlerımıyım olmadıııııı.....

bayaa kalabalık kadro oluruz böyle giderse. Metin - Maksim - Yasin - Semih - Aşkın - Vs. carrefour un orada antreman yapariz, cok güzel olur

arkadaşlar hepinize merhabalar...
esenler bayrampaşa ve yakın semtlerde kimler var merak ettim.buralarda kimseler varsa bilmek isterim...

bağcılar dayım...

ben Esenler'denim.. sen beni iyi tanıyorsun zaten maksim :) ama şöyle bir sorun var sanırım esenlerde oturanların %90 ı ben esenlerde oturuyorum demiyor. neden bilemiyorum ama galiba esenler biraz alt tabaka bi semt oldugu icin söylemekten utanıyorlar :) ki ben bu forumda üye olup ta esenlerde oturan bi kaç kişi tanıyorum.

kısacası bu esenler konusu şöyle bişey oldu ; kıza( pınar'a ) diyorsun ki ben sanayii de çalışıyorum, sölesem anlamazsın işimi oda diyor ki ; Tornacı mı :((( , ewet ben tornacıyım demiş gibi hissediyorum kendimi ( anladın dimi makso? )

bende zeytinburnundayım
biraz uzak amabisikletle bu mesafe bişey değil!!

bende alibeyköydeyim esenler yakın bize bisikletle çok fazla sürmez.

Bende Güneşli'deyim oturduğunuz yer ile tabakanın alakası yok bence ama neyse.

Geri