Scudo Sports

Esenler

Evet dalgalarda sana vurmuştu. Gruba neden üyeyim bilmiyorum bi fayda görmedim ama bunca zamandır ısalla başka arkadaşlarımıza

Scudo
senin çalışma saatlerin uymuyo be

fenerim yok aytınlatma olmadan kendimi tehlikeye atmak istemiyom :eek:

@Tatanga tur olarak ramazandan dolayı durgunluk var. ama sohbet-sorucevap- vs gibi şeylerde aktif. zaten gece turları yapılıyor onun haricinde senin içinde uygun oluyorsa

Merhaba arkadaşlar bende esenlerde ikamet ediyorum turlara katılabilirim

Merhaba Küçükçekmece, merhaba Halkalı, merhaba evim; Soyak Evostar...

İzmir'den Istanbul'a yeni taşındım.

Yarış bisikletini biraz hızlı, biraz da uzun menzilli kullanmak isteyen bisiklet sürücülerini arıyorum.
Şimdilik akşamları Florya'ya gidip gelsem de hafta sonları Sarıyer, Balaban ya da Uskumruköy menzilimde...

Bu rotalarda ya da benzerlerinde bana eşlik etmek ister misiniz?

ahaha Sloganı beğendim :)
Yarından sonra katılabilirim bende kardeşim Esenlerde ikamet ediyorum bisikletimi yeni aldım fakat uzun turlara gelebilicek kondisyona sahibim gruba istek yolladım :)

Yarından sonra katılabilirim bende kardeşim Esenlerde ikamet ediyorum bisikletimi yeni aldım fakat uzun turlara gelebilicek kondisyona sahibim

@FeatRhyme ne zaman istersen katılabilirsin sıkıntı yok :) bisikletin olmasada katılabilirsin. grupta bisikleti olmayan büssürü kişide var :)

@chnkrmz ekipmanları tam toplamadan yola çıkmak istemiyorum malesef burası esenler yolları da malum çok teşekkür ederim ufak işlerimide hallettikten sonra güzel vakit geçirebiliriz :)

Esenler Bisiklet Kulübü Karışık Fotoğraflar Ve Çalışmalar.

esenlerin kendine ait klübü var facebooktan takip edebilirsiniz esenler bisiklet klübü yazın çıkıyor.

S.A arkadaşlar esenler de bisiklet sürülebilecek yer var mı bildiğiniz?

selam arkadaşlar , Esenler Davutpaşa yakınlarında bildiğiniz bisikletçi var mı? Ben hiç göremedim.

hocam 2 sene önce nerdeydiniz ya :agla:

Geri