Scudo Sports

Esenler

Arboretuma giremesek de o civarlarda bir tur yapılabilir. Sahilden Sarıyer'e kadar gider oradan Kemerburgaz yoluna saparız. Pirinççi köyü üzerinden Habipler ve akabinde eski Edirne asfaltını takiben dönüşe geçeriz. Toplamda 80-90 km civarı bir mesafe yapar.

Scudo
herkesin menzili aynı değil. mesela ben 50 km den fazla sürebileceğimi sanmıyorum.
arborutuma gidince bisikleti girişte kilitleyecek yer ve oralara yakın sabit güvenlik görevlisi var mı ?

Giriş ücretli olduğuna göre güvenlik de olur diye düşünüyorum. En azından görevliler olacaktır. Ramazan beye de uyarsa arboretuma gidebiliriz. Ulaşım için şöyle bir rota buldum. Harita gösteremiyorum ama en azından fikir oluşturabilir. Eyüp, Alibeyköy, D-020 karayolu üzerinden Mithat Paşa, Bahçeköy...Sahile göre daha sakin olacaktır trafik.

Arkadaslar kemerburgaz pirincci taraflarina gitmenizi tavsiye etmem cok kopekler var.Saldiriyorlar gideceksenizde kalabalik grupla gidin bence.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

merhabalar benim evim esenler otogara çok yakın ( Altıntepsi Mah.) Turlara gelebilecek kondisyonum ve becerim daha yok ama sizlerle turlara çıkmak için biraz daha tempomu arttıracağım inşallah en yakın zamanda buluşuruz.

Merhaba arkadaşlar bende esenlerdeyim. Yıldız teknikdeyim. Sizlerle tanışmak ve tura çıkmak isterim. Face adresim fatih gökcen

Merhaba ismim Ahmet doğma büyüme istanbulluyum aslen Malatyalıyım İstanbul Esenlerde ikamet ediyorum İstanbul gop ta okuyorum 17 yaşındayım.
Amatörce ve bilinçsizce 300 tl ye aldığım çift amörtisörlü bir bisikletle başladığım bu hobiye profesyonelce devam etmek istiyorum bu yüzden foruma üye oldum pek fazla bir bilgim yok inşallah sizin yardımlarınızla doğru kararı vererek bir bisiklet sahibi olurum keyifli forumlar

Merhabalar ben de uğur ama millet uur der :D Ben de Malatyalıyım ama doğum Mersin büyüme İstanbul :D Bu forum sayesinde pro bisikletçi bile olursun emin ol :D

hoş geldin aramıza. esenler neresindesin.

@UptownRyder
Tanıştığıma memnun oldum umarım dediğiniz gibi pro bir bisikletçi olurum :)

@chnkrmz
Hoş buldum Kazım Karabekir deyim sizdemi esenlerden bu arada tanışma bölümüne göz attım birazda 4-5 tane esenlerde oturan gördüm şaşırdım :)

Bende Bağcılardayım. Öncelikle bütçe, kullanım alanı gibi bilgiler verirsen biiklet seçiminde buradan yeterli yardımı alırsın:harika:

Kendi grubumuz var. Sık sık sahil boyu tura çıkanlar oluyor. Bağcılar, Yenibosna, Bahçelievler, şirinevler civarı

ben bağcılardayım. ama esenler bisiklet grubumuz var facede arada bir oradan ufak çaplı turlar düzenliyoruz kendi aramızda.

@lealtad
O ayrıntıları gerekli bölümlere açacağım ona göre yardımcı olursanız sevinirim fazlasıyla cahilim :)

@chnkrmz
Grubun ismi Esenler Bisiklet Klubümü?

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Selamlar bende arnavutköyden ömer yeni üye oldum.çevre edinmeye çalışıyorum Arnavutköy ve civarında turlasaniz haberleşelim :)

esenler bağcılar bakırköy vs vs çevresinde olupta tek bisiklet sürmekten sıkılan arkadaşlar varsa yada yeni bisikletli arkadaşlar edinmek isteyen varsa grubumuza gelebilirler. yolcuya yoldaş. arkadaşa candaş oluruz. gün gelir yokuşta çeker gün gelir bayırda iteriz. zamanı gelir çayımızı paylaşır zamanı gelir bardağından içeriz :D
uzun lafın kısası bu civarlarda arkadaş arayan varsa gece turları dahil grubumuzda her bünyeden arkadaş çıkıyo.

(link)

@pisletci nere yazım la grubu ekle işte :D

@gozdebobi yalan atma hiçte bile. yağmurda da sürdük hatırlıyosan :snzdglsn:
ama hafif çisiliyodu :hhhhhh:

Geri