Scudo Sports

Esenkent

Arkadaslar bende bisiklet alma asamasindayim.
secim yapamadim henuz.
foruma bi konu actim yanit gelmedi pek.
hadiimkoydeyim bende.
sizlere 2arkadas katilmayi isteriz.

Scudo
Merhaba murat hoşgeldiniz su sıralar pek tur olmuyor havalar dan dolayı.isterseniz telefon bırakın ozelden sizi grube ekleyelim

herkese selam bende bısıkletı yenı aldım sayılır ama zaman buldukca buyukcekmecede bulunan kuzenıme gıdıyorum orda da gezıp esenkente gerı donuyorum eger sıze de uyarsa turlarınıza ogun musaıtsem katılmak ısterım

hafta içi akşam 6'dan sonra çıkan varsa eşlik edebilirim .

Selam arkadaşlar
bende Esenkentte oturuyorum aranıza katılmak istiyorum yeni bisiklet alacam araştırıyorum.Bahçeşehir bisiklet gurubuna istek gönderdim ilginizi beklerim.Sayın Sezerşan Ünal beyin dikkatine .Uğur Bayındır.

Selam arkadaşlar esenyurt ta oturuyorum grubunuza katilmak istiyorum. Nasil iletişime geçebiliriz.

telefonunuzu ozelden yazın eklerim sizi gruba

Bende katılmak isterim yol pisikiletimle sunflover avm önündeym

HALA AKTİF ESENKENT BAHÇEŞEHİRLİLER Ö.M ATIN

Şamlar kayabaşı turlarınızda haberdar ederseniz keainlikle katılırım

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
İsteyen bizim gruba eşlik edebilir. Bu hafta tur yaptık çok güzel geçti.

Arada araZi turu için ormana gidiyoruz. Haftaiçi akşam kısa turlar yapıyoruz. Aşağıdaki tur gibi uzun turlarımız var. Whatsap grubumuz var bekleriz.

Tur duyuran başlığımıZ
Avcılar-Karaburun Turu 21.05.2016

Buda tur bittikten sonra tur makalesi başlığımıZ. Sürekli hep tur var ama başlık açmıyorduk artık açıyoruz.

Beylikdüzü-Karaburun (Karadeniz) Turumuz

selamlar esenyurt bölgesinde oturuyorum, hala buralarda oturan var mıdır acaba ?

@alkaevli_adnan Merhaba oturduğunuz bölgede esenyurt bisiklet grubu var.Bahçeşehirde 3 grup var 1.Bahçeşehir bisiklet grubu2.Bahçeşehir bisiklet hastanesi3.Ayyıldız bisiklet grubu.Faceden ulaşabilirsiniz keyifli pedallar.

• Beğen
Tepkiler: alkaevli_adnan
@semih59 bilgiler için çok teşekkür ederim,facebook hesabım yok şuan oradan ulaşamam ama bahçeşehir bisiklet hastanesini instagramdan takip ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: semih59
@alkaevli_adnan ben bahçeşehir bisiklet grubu yöneticisiyim burada bütün gruplarla beraberiz pedallıyoruz yaz kış.

• Beğen
Tepkiler: alkaevli_adnan
@semih59 çok güzel, şuan elimde ekipman yok, ikinci el bir bisikletim var, uygun bi zamanda tanışmak isterim..

Arkadaslar merhaba esenyurtta oturuyorum bende carraro flexi 121 var bisikletle aksamlari kullanabiliyorum aksamlari kisa uzun turlar yaparsaniz katilmak isterim hemde sizlerle tanismak isterim
Burda numaralarini paylasan arkadaslar halen bisiklet surmeye devam ediyoelr mu ? 05388702629 vereyim irtibat halinde olalim birlikte bisiklet kullanmak iaterim

Esenyurt ornek mah oturuyorum ya siz @turco

Geri