Scudo Sports

Esenkent

mrb fatih.yaklaşık 1.5 gündür elektrik kesik olduğu için internete giremedim.bu akşam 19 da geldi. dolayısyla msjnı şimdi görüyorum.telni özelden at istersen yarın çıkarsam arayım seni

Scudo
Bende bahcesehirdeyim ama h.sonlari kisa turlar olursa katilirim. Belki 2 losi katiliriz hatta. Su hosdere yolunu dusunuyoruz. Tenha oluyormua. Koy yolu sonucta.

Arkadaşlar herkese selam :) okul bitti bisikletim ve ben esenkentteki evime geldim , bisiklet dostu insanlarla sohbet edip tur yapmak beni mutlu eder . Tek başına bisiklete çıkmak çok sıkıcı olabiliyor. Bu başlıktan takipteyim, haberleşelim.
Saygılar herkese..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hosgeldin yarın sabah 6:00 da cıkıcaz beylikdüzüne gidip gelicez istersen whtsp grubuna gelebilirsin

merhabalar , bende esenyurt tarafında oturuyorum yeni başlıcam aranıza bisiklet satın alıcam daha yalnız yardımcı olabilirseniz :) aranıza katılabilirim :)

ben de esenyurtta oturuyorum. tek başına sürmek zevk vermiyor. özellikle ramazan sonrası yapılacak turlara seve seve katılırım.

Mehmet merhaba..tabiki seve seve bekleriz senide..5 saat sonra karaburun yapıcaz iatersen gelebilirsin

Keske erken gorseydim mesaji gelirdim. Telefonum 0544 252 0301 hafta ici aksam cikarsaniz gelirim. Ramazanda da iftar sonrasi gelebilirim. Görüşmek üzere.

sanırsam Ramazanda çıkan olmaz pek sahsen ben cıkmayacagım sizi gruba ekliyorum yeni gördüm mesajınızı.Çıkan olunca yazıyor zaten gruba musaıt olursanız sizde katılabilirsiniz.

Merhaba,
Bende Esenyurt tayım, Ramazan Ayından sonra Terkos Durusu tarafına gezi olursa katılmak isterim.

Ramazandan sonra sıkca gideceğiz tel varsa gruba alabilirim

Merhaba ben ıspartakulede oturuyorum bizim evler tarafında olan, 43 yaşındayım, bayram sonrası city sport 20-30 vs tipi hafif sürümü kolay bir bisiklet almaya karar verdim.

İlk sorum bu tip bir bisikletle yoğun olmayan saatlerde bahçeşehir gölet parktaki o toprak yolda bisiklet keyifli şekilde sürülürmü? Deneyen oldumu?

Turlarınızla ilgili olarak erken veya geç saatlerde en fazla yarım gün çok hızlı olmayan trafiği yoğun olmayan keyifli turlarınız varsa katılmak isterim, denerim.

Teşekkürler iyi bayramlar

Ispartakule bahçeşehir tarafında, uzun, düz, trafiği az, bisiklet rotası seçeneği varmı,

hosdere yolundan askeriye hadımkoy yassıoren tarafına tur yapın yada telefonunuz varsa whatsup grubumuz var ordan haberleşiriz Murat bey her hafta ve gunluk olarak cıkıslarımız oluyor hangısıne gelmek isterseniz bekleriz.

mrb arkadaşlar bende esenkentte oturuyorum katılabilirmiyim?

Merhaba Efe ,whatsup kullanıyorsan gruba alabiliriz.

541 674 1453 whatsapp kullanıyorum

Tamam gruba ekleyelim ordan takip edebilirsiniz.Cıkan gruba yazar gelmek isteyenler katılır haftaiçibu sekılde.Hafta sonaları uzun turlar yada gezı turları olur.

Geri