Scudo Sports

Esenkent

Bilal Demir

Forum Demirbaşı
Tepki
214
Bisiklet
Scott
Merhabalar,

Bugün öğleden sonra saat 16:00 gibi ufak bir tur yapmayı planlıyorum. Esenkent'ten çıkacağım Yeşilbayır Mahallaesine gideceğim. Eğer kesmezse Nakkaş Mahallesine devam edebilirim. Fotoğraf çekeceğim, yerleşim yerleri tahmin ettiğim gibiyse köylerde durup insanlarla biraz sohbet edeceğim ve döneceğim.

Ufak bir gezi, katılmak isteyen olursa zevk duyarım. 13:30'a kadar mesajlara bakabileceğim.

Selamlar.

Bahsettiğim Esenkent Avrupa yakasında Bahçeşehir'e komşudur.

Scudo
Selam arkadaslar.
Esenkentte oturuyorum, aksam 7 den sonra bu bolgede bisiklete binen arkadaslar varsa beraber yola cikabiliriz. Tabi cok uzun turlar olmadigi surece, malum yas 35 :)
Herkese bol bisikletli gunler dilerim...

Bahçeşehir bisiklet grubunu ekleyebilirsin facebook'tan. Ben de Bahçeşehir'deyim. Haftada bir Bahçeşehir-Beşiktaş-Bahçeşehir yapıyorum ama gündüz vakti benimkiler :)

Merhaba hoşgeldin bende bogazkoydeyım her aksam hosdere hadımkoy yapıp gelıyorum istersen beraber cıkarız sıkıcı oluyor tek olunca

adnan selam ben telefonunu aldım haftaıcı görüşürüz

Pm simdi gordum cevapladim kusura bakma...

Fatih faceden ekleyebilirsin orsan haberlesiriz. Ferit erden...

meraba arkadaşlar. bende hadımköye gelmeden ömerli kiptaştayım.trafik olmadığı için size bu tarafın köy yollarını, karaburn güzergahını yada büyükçekmece sahili öneririm.tur yaparsanız bende müsait olursam katılırım size.görüşmek üzere kazasız sürşler

meraba arkadaşlar. bende hadımköye gelmeden ömerli kiptaştayım.trafik olmadığı için size bu tarafın köy yollarını, karaburn güzergahını yada büyükçekmece sahili öneririm.tur yaparsanız bende müsait olursam katılırım size.görüşmek üzere kazasız sürşler

merhaba umut akşamları cıkıyoruz ama tek ama bir kaç kişi katılırsan memnun oluruz.telefonunu birakırsan seni whatsup grubuna ekleyeyım.

tamam telefonum: 5063816990 müsait olursam katılırım size .siz haber verirsiniz .görüşmek üzere

telim whatsupa uygun değil.siz normal msj atarsınız:)

tamam sorun yok seni mesajla bilgilendiririm.:in:

slm arkadaşlar.yarın akşam yağmurlu dedi ama yağmazsa saat 18 den sonra büyükçekmee turu yapalımmı?hem tanışmış oluruz hemde sahil bisiklet için çok iyi.gidiş uzun bi yokuş ineceğiz. daha kısa bir yokuş olacak .ama daha sonrada olabilir bu tur tabiki

zaten yeni yeni tanışma içersindeyiz genelde haftasonu biniyor kullanıcılar.bu hafta benım evımde tadılat vardı o yuden haftaıcı cıkamadım bundan sonra haftaıcıde takılırız musaıt olursanız.cıkarsak sanada mesaj yoluyla haber verıcem aklımdasın.

tamam oldu o zaman .hava güzel olsun yeter akşam 6 dan sonra daha güzel olur zaten.gelecek haftaiçi hava açınca yaparız bi tur.görüşürüz..

Tamam sorun yok haftaıcı zaten altıdan sonra cıkıyoruz

selam arkadaşlar. umarım keyifler yerindedir.yağmurlar bittiğine göre tur yapalımmı?çarşamba akşamı büyükçekmece sahil turu uyarmı size akşam 18.den sonra.yarı gündüz yarı akşam olur hem. ne dersiniz?

Geri