Scudo Sports

ESBİG Performans(Eskişehir_Bilecik) Turu 166 km.4 Aralık 2011

Scudo
@Onur Şenel

Hangi platform kaldı ki methiyelerini duymayan. Adını duyan "heee şu arabayı perte çıkartan senmisin?" diyor :)

@ferhat köse

Sevgili Ferhat;
Karda ve özellikle de buzda yol bisikletini zorlamaya hiç gerek yok.İki sene önce Konya yolundan Ankara'ya girerken Kar'a yakalandım.Tutunmak imkansız.Seleyi dibe indirip çok az da hava boşaltıp her iki ayağım yere deydi değecek iniyorum.Benzin istasyonundan çıkan özel otomobil beni gördüğü halde umursamadı bastı önüme.Sola kaçacak vakti bile bulamadan yattım.O kadar konforlu düştüm ki,yavaş ta olmanın avantajıyla,sol elimle gidon boğazına,sağ elimle de seleye tutunarak 50-60 m kadar sürüklendim.Oradaki trafiğin hızını bildiğini zannediyorum.Bu yüzden altımda MTB ve kar tipi lastik yoksa hiç girmem o işe ve tavsiye de etmem.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Derya Keçeci

Öncelikle geçmiş olsun abi o yolda kar olmasa da düşmek tehlikeli bilirim görmezler altlarına alırlar .Ankaralıyım ve Ankara trafiğini severim küçük şehirlere göre daha kalitelidir şoförler fakat bisikletlilere karşı çok duyarsızlar sanırım yollarda çok bisikletli yok alışık değiller.

Mehmet in fotoğrafını koyduğu turda benim Mtb de maxsis overdrive kevlar lastik vardı nasıl kaydığımı hatırlıyorum :) yol lastiği ile karda çıkarsam zaten trafiksiz yolda sırf deneme maksatlı cıkarım uzun yol yapmam.Bugün meşhur ikinci el sitesinde çivili bisiklet lastiği gördüm bayıldım, mtb toplarsam alacağım öyle bir lastik :) belki yol için olanı da vardır yol bisikletine özel çamurluğu buldum bunu da bulurum :)

Tavsiyelere ve ilgine çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
@ferhat köse

Ferhat kardeşim, yeni kaskını kazasız belasız iyi günlerde kullan. Ayıptır sorması kaça aldın?

@Cüneyt HOCAOĞLU

Teşekkürler Cüneyt abi.Maliyet şimdilik 50 lira ama sanırım bir 3 lira daha vereceğim Esere. üstünü söylemedi bekliyoruz :)

1 saat önce yağmur başladı...ve haberler verdi yangın sönmüş an itibariyle

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Emin sarı

Emin nerelerdesin sen ya :) askere gidecektin gittin mi Eskişehirdemisin görüşemiyoruz facede de denk gelmiyorsun .Teşekkür ederim güzel cümlelerin için....

ayaklariniza saglik uzun suredir bisiklet surmuyorum burdaki gezileri gordukce hemen cikip bir yerlere gidesim geliyor

Geri