Scudo Sports

ESBİG Performans(Eskişehir_Bilecik) Turu 166 km.4 Aralık 2011

@ferhat köse

Abi gerçekten seviyorum en azından sizler kadar sevdiğime inaniyorum ama kendime pek güvenemiyorum yoksa mesele yok sevme kısmında :) inş bidaha ki turlara yanınızda olabilirim...bu arada yeni bisiklet için para biriktiriyorum abi baya az kaldı :) anladım ferhat abi yoksa adamın parmakları donar vallla :)

Scudo
@Kader Kerem

yeni bisikleti bekleme bu altındaki ile de çok rahat tur yaparsın. ben zaten 100 km üstü turlara sizlere davetiye yollamıyorum.50_100 km arası turlarda da korkma sırtımda taşırım yine seni şehir merkezine getiririm.Hatırlarsan Şehitleri anma turunda yaklaşık gidişte 10 km dönüşte yine 10 km itekleyerek götürdüğüm getirdiğim genç vardı :) hatta bir ara mtb de orta aynakoldaydı pedalı boşta dönmeye başladı hızdan dolayı :)
Sen ufak bir kaç tura katıl ben zaten sana söylerim gerekenleri.Street bisiklet ile Söğüt gezimize katılan Onur Akıncı (sonradan tavsiyem üzerine yol takımına girdi) Ülker metronun elektrik ürettiren yarışmasında şu ana kadar yapılanlar arasında Türkiye rekoru kırmış :) benimle Söğüde gelmeseydi hala kaldırımlarda hopluyordu :) 32 lik single aynakol ile 120 km yol yapan biri harcanmamalıydı kaldırımlarda :)

@ferhat köse

Tamam abi anlıyorum inş bidaha ki tura o zman nasipse:) bilmem abi çok iyi hatırlıyorum hemde şehitlikten biz mehmetle erken dönmüştüm dönüşü görmedim ama giderken baya yardımcı olmuştun:) valla abi sen böyle dedin ya ben bidahaki tura napıp ne edip geliyorum o zman:) evet abi onurla pedal çevirme yarışında tanıştık ben sıradayken muhabbet ettik sağolsun çok tiyo verdi bana ama anca 7.4 yapabildim :) Onuru burdan bi daha tebrik ediyorum gerçekten çok iyi bi bisikletçi..

öncelikle yeni kaskın hayırlı olsun ferhat abicim gerçekten güzel bir kask
tur için diyecek tek şey tebrik ediyorum hepinizi özellikle mtb ile gelen arkadaşımızı bende hep böyle uzun turlar yapmak istiyorum ama işim gereği malesef kısmet olmuyor hafta içi izin kullanıyorum tek başıma gözün yemiyor açıkcası hafta sonu çalıştığım için max 100 km o bile zorluyor iş ile birlikte 170 km oldukça yorucu ve zor olduğu aşikar ama sabah tan akşama kaar olması evden çıkıp evede bitmesi çok önemli bir faktör bence neyse lafı çok uzattık güzel turlarınızın devamını bekliyoruz
sevgiler saygılar

@bozkusramazan

Teşekkürler Ramazan.Ahmet in haberi var 17 Mart Çanakkale yapacağız Haziran gibi de İznik gölü git gel 240 km olan günlük rekorumu 300 km ile kıracağım.İznik turunda Ahmet ile konuştuk sizleri de Bursa dan bekleyeceğim haberin olsun.

maşallah ayaz soğuk dinlemeden güzel bir otoyol turu yapmışşınız.tekerinize,anlatımıza sağlık diyelim ozaman;)

@ferhat köse

"8 çayın 5 lira ettiği tek yer" esprisi benim de sıkıntılı Pazartesime neşe kattı doğrusu.Soğuk deyince,geçen hafta -2/-6 aralığında dehşet soğuk yedim ben de.Halinizden anlarım.Kar buz yoksa binmeye devam.

@Derya Keçeci

Derya abicim ESBİG(Ferhat Köse ve saz arkadaşları) kar,buz dinlemez her durumda turunu yapar.Bakınız buda karın buzun içindeki dikey limit turu fotoğraf da ekledim biraz renk gelsin konuya :)

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168483_1826232984297_1494463541_32028019_3058903_n.jpg

Ferhat Kardeşim, senin güzel belgesellerinden birini daha görmüş olduk. Kardeşim senin ve ekibin özellikle ayaklarınıza sağlık. Havada şansınıza iyiydi. (Soğuğu saymıyoruz.)Güzel resimler ve paylaşımın için sağol. Sana ve ekip arkadaşlarına Ankara'dan kucak dolusu selamlar.

@Derya Keçeci

Teşekkürler Deya abi.Geçen seneye kadar Mtb ile her durumda biniyorduk (Mehmet fotoğraf koymuş zaten :) )bu sene sanırım karda buzda binemem(yol bisikleti ile hiç denemedim deneyince paylaşırım :) ) ama yol bisikletine uygun çamurluk aldım yağmurda devam edebiliriz.Soğuk olayını aştığımıza inanıyorum bugün hasta değilsem bu kışı da nezlesiz gripsiz atlatırız inşallah diye düşünüyorum.başka konuda yazmıştım çeliğe su verme olayı diyorum ayazda pedal çevirmeye, habire suluyoruz çeliğimizi :) ilgin için tekrar teşekkürler.

Not:Mehmet in eklediği fotoğraf rakım 1350 (Eskişehir 800 rakımdır ) hava eksi 10 dereceydi donmadık dersem yalan olur :) bir ara ayak ve el parmaklarım dokunsan kırılacak zannetmiştim :)

@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşekkürler Cüneyt abi. sizlerin bu güzel cümlelerini duymak insanı daha mutlu ediyor.Ne demişler "Acı paylaştıkça azalır, mutluluk paylaştıkça artar."

• Beğen
Tepkiler: observer
@ferhat köse

tanesi 0.625 tl yani 62.5 kuruş :)

Abi güzel tur olmus epey zevkli gecmişe benziyor. Kask reklamlarından da etkilendik.

Buyincoinste markası aynı deil ama bi kask var fiyatıda cok ucuk deil acaba özellikler aynımıdır. ultra hafif ve 39 delik demiş ama gramı yazmamıslar.

(link)
içi falan aynımı acaba merak ettimde :D

@Uğur Recep AKGÜL

Senin verdiğin linkteki aynısına benziyor büyük ihtimal ağırlığı aynıdır.İçindeki sünger kısımlar bende farklı.yani en fazla 5-10 gram oynar cok etkilemez fiyat da cok iyiymiş :)

Teşekkürler bilgi için .

Siteden bi cok kez alısveriş yaptım ozamanlar kask yoktu sitede yeni eklediler. Bende kask edindim bu sırada suanlık ihtiyac olmasada ihtiyacı olanlara örnek olsun madem :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
hahah ekip yıkılmış gibi görünüyor fotoğraflarda ama ferhat abinin gözler cin gibi maşallah (((=

Geri