Scudo Sports

Erzurum

nasip olur neden olmasınki... kaç zamandır bisikeltim memlkette bugun yarın isteyip gönderticegim memlketten... turlara devammm ederiz

Scudo
havalar ısınmaya başladı artık çıkaralım bisikletleri iyice hamladık 1 yıldır oturuyoz varmı eşlik edecek kimse..:in:

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
büyük ihtimalle haziran sonu - temmuz başı ve ağustos ayında erzurumda olacağım. görüşmek dileğiyle..

tamda benim olmadığım döneme rastlıyo tatile çıkcam bende temmuzda mayıs -haziran iyi olur şöyle takılcak insanlar olsa..

Haziranda oradayım kaç km sürebilirsin? şehir içinde turlayıp oyun oynayacaksak ben yokum.Geçen yıl hemen her akşam 45 km sürdüm.100-130 km lik birçok tur yaptık.Bakabilirsin.Uyarsa msj at.

Erzurumdayım temmuz 1 de uzun bir tur planlamıştım Erzurum Adana ama Tema yaz kamplarına çağırıyor. Bakalım önümde üç gün var tercihim ne olcak.

Erzurumda yeni bisikletseverleri forumda görmekten mutluluk duydum.Herkese selamlar

Merhabalar;
Ankara'da doğma yetişme, 2 yılı aşkın bir süredir Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde çalışmakta olan ve boş zamanlarımda (hava koşullarınada bağlı) bisikletle gezinmekten büyük bir keyif alan bir arkadaşınızım. Umarım forumda Erzurum ve çevresinde bisikletsever arkadaşla tanışma fırsatı bulurum. Bu şekilde yalnız bisiklete binmekten kurtulmuş olurum :)

Mustafa bey öncelikle foruma hoş geldiniz.Bende erzurumluyum.Yaklaşık 2008'den beri forumu takip ederim ancak memleketimin insanı artık ikliminden midir nedir pek bisikletle ilgilenmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
@Şahin BULUTy

Hem iklim, hem coğrafya etkiliyor tabii.. Bu yüzdende tek başıma turlara çıkmak zorunda kalıyorum... Bu arada sanırım İspir'lisiniz. 3 kez gittim (Tabi arabayla)
İspir'e merkezden bisikletle gidebilir miyim diye aklımdanda geçiyor ama yol arkadaşı olmayınca biraz zor gözüküyor.

Bilmeyen arkadaşlarımız için Erzurum rakım olarak 1800 metrede İspir'e giderken 3 kez 3000m rakımlı tepeler aşıp inmek zorunda kalıyorsunuz... Zorlu bir bisiklet yolculuğu...

ciddi olarak antreman yaparım diyosanız ben haftada iki gün en az 30 km e olacak şekilde antreman yapıyorum zamanınız uyarsa katılın

• Beğen
@musa_kadioglu

Martın 20 sinden sonra sizle antreman turlarına katılabilirim. Haftaiçi gündüz işteyim o nedenle akşamları daha uygun olur :)

bende üniversitedeyim ya akşam yada hafta sonu çıkıyorum uygundur benim içinde

@musa_kadioglu

Musa'ya takıl derim.... Musayla ufak tefek turlarım oldu.... Sağlam binicidir... Hem teknik detayları hem kültürel olarak baya iyidir... saygılar ve hoş gelmişsiniz

• Beğen
@MustafaOzkul

Valla bende aynı yolu İspir'den merkeze yapmayı düşündüm.Ama o 3 tane tepe beni düşündürdü.Yine de gidilmez bir yol değil.O yolda ilerleyen çok sayıda yabancılya karşılaştım.

Havalar ısındıkça sizden tur fotoğrafları bekliyoruz.

• Beğen
Arkadaşlar Erzurum ve çevresinde hava ve yol koşulları ne olursa olsun 12 mevsim bisiklet sürüp,bana eşlik etmek isteyen var mı?

Bi araya gelip tur yapsak fena olmaz...

Hepinize selamlar...

Erzurumda makine mühendisliği okuyorum.Antalyadan geldim ama burda alıştığım bisikletçi manzaralarını göremedim:boese157:. Eğer erzurumda bisiklete gönül vermiş arkadaşlar varsa görüşmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
Geri