Scudo Sports

Erzurum

bende baktım sırılsıklam olcam bari tadımı çıkarıyım dedim basa bas geldim. millet bakıyor manyakmıdır nedir diye

Scudo
6 da kimse gelmeyince kahaltıya ılıcaya geldim bende. süt poğaça güzel bir ikili...

2 Haziran C.tesi günü; Erzurum-Tortum-Bağbaşı yaklaşık 90 km.
Benim ilk uzun yolculuğum,tavsiyeleriniz yararlı olacaktır.Ayrıca eşlik etmek isyenler olursa çok sevinirim :)

bugün vakti olan varsa öğleden sonra hava iyiyse 2 gibi gölet antremanı yapalım...

pek gelen yok heralde mücahit sana kaç uygun ben bugün boşum 2 uygunsa il özel idarenin önünde buluşalım

Kars'a pedallayan forumdaşlarımızın fotoğraflarını merakla bekliyorum... Yayınladılar da ben mi kaçırdım acaba :)

yok daha yükleyemedim bir yazı yazmayı düşünüyodum ama daha vaktim olmadı

İnşallah, bu hafta sonu yağmursuz geçerse ben de Kars düşünüyorum. Erzurum-Kars seyir defterin, hafta sonu öncesi bana çok yardımcı olurdu..

2 Haziran C.tesi günü Erzurum-Tortum-Bağbaşı yaklaşık olarak 90km.
Sabah 5 gibi yola düşmeyi düşünüyorum,eşik etmek isteyen olursa memnun olurum. :)

2 Haziran Cumartesi Erzurum-Tortum-Uzundere-Şelalesi yaklaşık mesafe 90 km,
Yolculuğumuz tabi ki bisikletler ile olacak,
+"U-21 Genç Erkek, Büyük Erkek Ve Büyük Bayan R4 Rafting Türkiye Şampiyonası 01-03 Haziran 2012 tarihinde Erzurum-Tortum Çayın'da izleme fırsatı,
+Sınırsız kiraz ve dut yeme fırsatı,

iyi olur yarın ne yapacağımızıda konuşuruz. 5 buçuk gibi olsa benşm için daha iyi olur sanada uygunsa mücahit

Arkadaşlar bisiklet üzerinde sorun yoktu ama eve gelince resmen ölü gibi oldum. Birden zorlamak da istemiyorum kendimi. Yarın buluşma saatinde gelemezsen beni beklemeyin.

Ayrıca bugünkü tur için de katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: musa_kadioglu
saat 5 te yapıp 6 da kalkma fantazimiz yüzünden 6 da çıkan gruba katılamamakla beraber saat 10 gibi erzurumdan çıkıp saat erzurum-tortum-uzundere-tortum şelalesi tekrardan uzundere( engüzek kalesi) gezimizi 4 bisiklet tamamladık. uzundereden musa da katıldı. donüşte uzundereden otobusle döndük. toplam sapmalarla 134 km sürdü ortalama hız 23 civarı max hız 80 civarı (benimki 82:))

muhteşeme yakın gezi oldu tortuma kadar rüzgar arkadan esti tortumdan sonra kafaya döndü. tabiki güzelyayladan tortum inişi harikaydı. engüzekten selaleye kadar rüzgar yine kafadandı ama tam zamanında musa yetişmişti.
selalenin gazını aldıklarından altındaki çukurda yüzülebiliyordu ve bizde sıcak pedallardan buz gibi suya atlamış olduk. dönüşte gelirken yediğimiz rüzgarın yönü değişmemişti fakat sanırım hızı artmıştı. çok iyi geldi.
akşam engüzek kalesinin oradan araba bulmak için yaklasık 45 dk bekledik ama sonunda bir artvin arabası geldi muavinin ısrarlı çalışmaları sonucu paramparca ettiğimiz bisiikletlerimizin 4 ünü de yarım otobuse sıgdırdı. velhasıl saat 9 gibi evlerimizde olduk. musaya bisiklet turlarında arabaya binmek ters olduğu için gece rafting şampiyonası için hazırlanan çadır kampında konaklayıp yarın erzuruma doğru pedallayacak. yolu açık olsun.

bir dahaki sefere bu yazıyı okuyan erzurumdan arkadaşlarla beraber bu yolculuğu tekrarlamak dileğiyle. bu iş kalabalıkta güzel.

Geri