Erzincan'da bunlardan çokca gördüm.

DurgunDeniz

Daimi Üye
Kayıt
19 Şubat 2017
Mesaj
398
Tepki
419
Yaş
22
Şehir
Bursa
@ibrahimkesen O adamların (görünüşe göre yargılamak yanlış olsa da) küçük ve fazla kazanmayan,kıt kanaat geçinen küçük esnaflar olduğu belli.O kadar parayı vermek onun için lüks sayılabilir pekala.Sanki karşınızda ölücü var...

Not:Aslında daha farklı ve iğneleyici yazmıştım ama değiştirdim.Yaşınız benden fazlaca büyük,yakışık almaz.
 
Scudo

Mustafa Zeybek

Bike destroyer
Kayıt
10 Aralık 2016
Mesaj
2.861
Tepki
5.986
Şehir
Denizli
İsim
Mustafa
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Ben saygı duydum. Sonuçta bir çoğumuzun yaptığı gibi hazır almayıp kendi çabalarıyla bir şeyler yapmışlar. İşlevselliği tartışılır fakat saygı duyulası.
 
  • Beğen
Tepkiler: DurgunDeniz
Kayıt
25 Mayıs 2011
Mesaj
74
Tepki
29
Yaş
40
Şehir
BURSA
İsim
ibrahim kesen
Bisiklet
Diğer
@Carcass06 Bisiklet ile birşeyler taşıyacaksam ve bunu ufak bir kasabada yapacaksam param yetmese bile gider beyaz eşya satan yere Bianchi cargo modelini ayda 150 TL taksitle alırım..

Bursa demek istediğim şey insanları küçük saçma görmek değil hali hazırda kargo Bisikleti var kaynak 3 teker vb şeyler ile uğraşmak bana saçma geldi..

Ben 1900 TL maaş alıyorum Bursa gibi büyük şehirde kiracı ve tek başına çalışıyor ayakta duruyorum işim eğer yük taşımak olsa veya çarşı pazar gidecek bir amca dayı baba tabiki kargo Bisikleti tavsiye eder hatta Taksitle alırdım demek istediğim yanlış yere çekilmesin..

@DurgunDeniz
Bir önceki mesajda belirttiğim gibi kimseyi ufak görmek için değil daha kullanışlı hazır sistem varken daha fonksiyonel para olmasa da Taksitle alınabilir sonuçta uzun vadeli olacak daha rahat kullanışlı ve uzun vadede yatırım ayda 100-150tl taksitle alınabilir Bianchi-Salcano taksitle satan bir sürü beyaz eşya bayisi var..

Eleştiri şekline gelince yaşım 33 neyin doğru yanlış olduğunu biliyorum amacım kimseyi aşağılamak küçük görmek değil "gereksiz icaat diye düşündüm yazdım"
 
  • Beğen
Tepkiler: Rocketman

Kayacik

Üye
Kayıt
20 Mayıs 2017
Mesaj
59
Tepki
78
Yaş
40
Şehir
Ankara
İsim
Zafer
Bisiklet
b'Twin
Yük taşımak için kötü gözüküyor. Çok fazla ağır bu bisiklet.
 

DurgunDeniz

Daimi Üye
Kayıt
19 Şubat 2017
Mesaj
398
Tepki
419
Yaş
22
Şehir
Bursa
@ibrahimkesen kastettiğiniz oysa problem yok.Ama türkiyedeki yaşlı satıcılar genelde kendieri bir şeyler yapmayı tercih eder.Bu araçların profesyonel şekilde apılmışlarının varlığından haberdar bile olmamaları çok olası...