Scudo Sports

Erzincan

yalnız deilsin serkan.kalbimiz seninle.gezerken arkanda koca bi kalabalık varmış gibi düşün.peşindeyiz.sen devam et.sevgiler...:rolleyes:

Scudo
serkan abi fotolar harika paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
serkan abi pedalla türkiyede maraşa kadar yanındayım pek uzun bi mesafe degil ama önemli olan varmak degil yolda olmaktır :D:D

Serkan abi Erzincana yakın değlim ancak yazın seni ziyarete gelecem(Tabi Türkiye tutuna çıkmadan yakalayabilirsem seni.)

@derya.k
Çok teşekkür ederim Deryacım. Görüşmek dileğiyle..

Sevgiler...
@Selim Çam
Teşekkürler Selim Kardeş. Beğenmene sevindim.

Sevgiler...
@bedo
Ben teşekkür ederim kardeşim. Birlikte gezmek nasip olur umarım..

Sevgiler...
@nefrett
Harikasın Kardeşim. Güzergahta bir değişiklik var zaten. Tam Gölbaşı merkezden geçicem. Kahramanmaraş'a kadar yanımda olman beni mutlu edecektir.

Sevgiler...
@LITLLE_PRINCE
Kardeşim Mayıs Ayına kadar mutlaka beklerim. Gel birlikte pedallayalım. Çok mutlu edersin beni.

Sevgiler...

Moderatörümüz Serkan'ın ve diğer bisiklet sevdalılarının mesajlarını okurken gerçekten duygulandım.Bu forumu geç keşfettim ama forumu incelemek gerçekten bir zevk ve paylaşımlar harika.Ben de Batman'dayım.Bisikletim ve yol arkadaşlarım Adana ' da kaldı.Yeni bir bisiklet alacagım ve umarım burda da yeni yol arkadasları bulabilirim.
Herkese selamlar ,sevgiler....
Ercan Yalçın

@dervish9
Zamanla forumumuza alışınca çok güzel kişiliklerin olduğunun farkına varacaksın. Amacımız aynı değil mi; Bisiklet ve Doğa...

Sizinle Batman'da mutlaka tanışalım. Dediğim gibi MAYIS ayı içerisinde Batman'dayım..

Sevgiler...

Projenizi az önce sitenizden okudum.Batman'da size yardım için birşeyler yapabilirsem çok mutlu olacağım.
msn adresim: m_ercanyalcin@hotmail.com
İnsan hergün yüreğinin peşinden giden bir insan göremiyor.Mayıs ayında sizi bekliyorum.

Abicim yiğenin olarak artık bende burdayım..Erzincanlı olarak burdayım.

Yanlız Değilsin Bu Yolda

@alimurat_24

Sen burdasın ama Serkan abin yollarda maşallah :D

Maşşallah...
İnşallah sağlıklı bir şekilde döncecek ve beraber yolda olcaz..

Forumda hemşerilerimide görmek çok güzel, vaybe.. Ben de erzincanlıyım, bi bisiklet alayım size katılıcam hemen. Serkan Taşdelen arkadaşımızın haberlerini okumuştum. Tebrik ediyorum
Tekrar görüşmek dileğiyle..

• Beğen
merhaba ben erzurumda doktor olarak çalışıyorum .daha önce antalyada bisiklet kullanıyordum ancak burada ortam yok .kron zeon marka bisikletim pazartesi elimde olacak sizinle tanışmak isterim .fırsat olursa erzincanda beraber bisiklete binebiliriz.

• Beğen
@baranozhan

Merhabalar,

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Elime geçen ilk fırsatta Erzurum'a pedallamayı düşünüyorum bende zaten. Sizinle tanışmaktan mutluluk duyarım.

Sevgiler...

@baranozhan

Geçen yıl ben de oradaydım;ama şu an Ordu'dayım...Yazları Erzurum'da olurum büyük ihtmalle....Serkanla birlikte buluşur bir şeyler yaparız...Selamlar...

forum amma güzel yeni farkkettim ama kapanmıs galiba en mesajın tarihi bile eskimis

erzincandan selamlar.erbit(erzincan bisiklet topluluğu).erzincan da temmuzun 27 sinde günübirlik gezimiz olacak..20 kişilik kontenjan olcak,belki 30.(şimdiden 10 kişi olduk).erzincandaki herkesi davet ediyoruz.
tabi serkansız olmaz.görüşmek,tanışmak dileğiyle.sevgiler.

Geri