Ben dün aksamüstü ugradım, kesmedi bugun bisikletle cıkmısken bir daha ugradım =) Atölye kısmı kurulum aşamasında ama 1 haftaya falan biter gibi geldi bana, satış kısmı ise düzenini coktan oturtmus diyebilirim.. Magaza gayet ferah ve bol bisiklet cesidi var.. Aksesuar ve yedek parca kısmı da onumuzdeki günlerde depodan geleceklerle eksiksiz olacaktır..
Sagolsun Eryaman Sube Sorumlusu Bülent Abi (Bülent Celik) kafanızda soru isaretleri varsa onları giderebilecek birikime, sorununuz varsa da onları giderebilecek tecrübeye sahip biri gibi geldi bana...
Aslında Eryaman ya da civarında oturup da amatör olarak ya da profesyonel olarak bisikletle ilgilenen o kadar insan varken bir mağaza sarttı, belki bu vesileyle bakarsınız Eryaman Persembe Aksamı bisikletcileri gibi bir olusum da doğar ve yakın semtlerdeki bizler de diger pedaldostlarımızla tanısma kaynasma, birlikte sürüse cıkma imkanı buluruz...
Bugun Fotograf Makinam da yanımdaydı, aklıma gelseydi birkaç kare ceker koyardım buraya.. neyse başka bir uğramaya insallah =)
Eryamanda Üzerinde "GiciK @ eDirne" yazan Gri Aspid Kadro üzerine kurulu bir bisikletli görürseniz bilin ki benim; bisikletli cek kenara demekten cekinmeyin =)