Scudo Sports

'' ertelenen polinez turu varmı sıcak bana işlemez diyen''

evet abi muhteşem üçlü,şileye yazın gidilmez abi eylül yada ekim yaparız hafta sonu görüşürüz abi

Scudo
@Derin Öz

liste güncelleme.............
durmak yok sıcağa rağmen tur yaparız ,,,,,,,
24 temmuz,,,,,,,,,,,lay lom lom ,,,,
polinez -----bostancı polinez bostancı hattı ,,,,,
saat 09.00 hareket ......bekleme yok,,,,,

bostancı adalar iskele önü........

polinez -100 etabı,,,,,,,normandiya çıkarması,,,,

1- kudret
2- mehmet
3- adem,,,,,,,,,,,
4- hasan derya,,,
5- gökhan,,,,,
6- onur 251,,,,
7- bahtiyar
8- erkan ,,,,
9- emre ,,,
10-rıdvan,,,
11-abdülcabbar,,,
12 -derin .......

fena halde polinez rampaları

arkadaşlar önden tempo vereceğim ve yavaş olacak sürat olmayacak sürat yapamayız ,,rampa başlangıçlarında gölgede soluklanacağız hemen dalmayacağız dönüşte durum budur turumuz,tamamiyle gezi amaçlı olacak....

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/284983_232380516794530_100000677512973_757433_5379391_n.jpg

üç adam bir tarih................

9 ekim ,,,,,,,,,160 km ,,,,,,,,,,,,,,,,,ıron man turu ..............
bostancı -bıçkıdere- bostancı-------------

çıkış saati,,,,,,,,,,,,,06.00------------bostancı adalar iskele
,,,,,,,,,,,,,,,,,evet daha var ...........

kudret abi,
bizim tura başlama saatimiz ile triatlonda büyük erkeklerinin başlama saati aynı. biliyorum sıcağa kalırız ama başlama saatimizi 1 saat ileri alsak, triatlonun en azından yüzme ve bisiklet kısmını canlı izleme şansımız olur.
bilmiyorum belki de katılımın garipçe ve belgraddan az olmasının nedeni de budur.

normalde satıcı biri değilimdir ama pazar bir problem çıkarda gelemezsem, biri "hem saati ileri aldırdı, hem de gelmedi" der diye yanlızca teklif ediyorum, ısrar etmiyorum. :D

@Abdulcabbar ASLAN

tur o vakit bitmez ,,,,,, saat 10.00 demek bizim çok geç kalmamız demek esasında çıkış vakti 06.00 dır sıcağa kalmamak için, yalnız bu durum artık değişecek temmuzda son tur belgrad ondan sonra anadolu yaka çıkışları saat 06.00 olacak ..malesef ağustos ayı 06.00 ve 09.00 da işi bitireceğim kısa mesafe 55 km lik etap olacak .... eylülde normale dönecek garipçe 4 eylülde çıkış saati 10.00 beşiktaş belgrad 18 eylül çıkış saati gene 10.00 olacak ,,,

Ben saat 10:30 gibi yola çıkmıştım ama Hamza Yerlikaya Bulvarı'ndaydım. Siz en geç 10 gibi İMES'in oralarda (Necip Fazıl Bulvarı'nda) olmalısınız. Garipçe'yi alan burayı alır...:)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Bugsbunny

eyvallah ogün ,senin için zor olacak ama harbiden lay lom lom olacak şile gibi olmaz ,,,

:D :D :D :D :) :)

1- kudret
2- mehmet
3- adem,,,,,,,,,,,
4- hasan derya,,,
5- gökhan,,,,,
6- onur 251,,,,
7- bahtiyar
8- erkan ,,,,
9- emre ,,,
10-rıdvan,,,
11-abdülcabbar,,,
12 -derin .......
13 -ogün bugsbunny ,,,,,,,,,,

arkadaşlar önden tempo vereceğim ve yavaş olacak sürat olmayacak sürat yapamayız ,,rampa başlangıçlarında gölgede soluklanacağız hemen dalmayacağız dönüşte durum budur turumuz,tamamiyle gezi amaçlı olacak....

@Kudret Kurtcebe
Er Ryan'ı kurtarmaya mı gidiyorsunuz Kudret Ağabey...:)

Benim bildiğim Normandiya Fransa'da ama Gdansk Çıkarması yapabilirsiniz...:D

@Salih Dinçer

evet öyle olacak alman ordusu yok ,,,,,,,,,,,,,onun yerine fena halde rampalar var ve de 30 derece sıcaklık,,,,,,,,,,,,,,,
düşmanlar bunlar,,,,,,,,,,,,,,,,

Kudret abi tam güzergah nedir acaba ?

@Ozan Güneri

tam güzergah ,,,bostancı adalar iskele önünden bostancı sanayisine ordan içerenköyden direk gümrüğe ordan dudulluya tam kavşaktan dudullu,,,, kavşaktan sola çekmeköy hizasından direk cumhuriyet caddesinden ta çavuşbaşı sapağına kadar devam edeceğiz çavuşbaşı sapağından polineze etkili rampaları devirdikten sonra polineze varacağız ,,,ana merkez durma yeri çay bahçesi çay pahalı gerçi iki lira turistik yer polinez ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
orda bakkal var fiatlar uygundur ...............
dönüş aynı yoldur ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
dönüşte indiğimiz ne kadar yol varsa bize rampa olarak dönecek toplam 100 km ye denk bi turdur .....................garipçeden fazla yazar bura beşiktaş garipçe beşiktaş arası 70 kmdir rampalar ile 80 km felan ,,,,,,,,,,

@özer çankaya

1- kudret
2- mehmet
3- adem,,,,,,,,,,,
4- hasan derya,,,
5- gökhan,,,,,
6- onur 251,,,,
7- bahtiyar
8- erkan ,,,,
9- emre ,,,
10-rıdvan,,,
11-abdülcabbar,,,
12 -derin .......
13 -ogün- bugsbunny ,,,,,,,,,,
14 -özer,,,,

asla kontenjan yoktur,,,,

Dudulludan eklenecek olan benden başka kimse yokmu yaff. Nereye gitti bu Dudulucular huuuuuuuu

Ben eşlik etmek isterdim ama şehir dışındayım...:(

@Rıdvan UĞUR

rıdvan bu noktaya saat 10.00 da geliriz,,,,,,,,,,,,,,,sen 09.50 de yukardaki noktada olursan seviniriz...

arkadaşlar dönüşte trafik yoğunlaşacak ve fazla kavşak vardır bu nedenle aynı yerden dönmek motivasyonu bozacaktır ....
polinez dönüşü beykoz caddesinden devam edeceğiz..çavuşbaşı sapağından sonraki sapaktan sola döneceğiz...çengeldere caddesi orası,, sağdan cumhuriyet caddesinden devam ederek kavşağa geleceğiz yeni riva yolu burası ,,,
atatürk caddesini takip ederek anadolu hisarına ineceğiz ordan üsküdara bi şey kalmamaktadır............... ben beylerbeyinden devam edeceğim yukarı, üsküdar bana tersdir ...............

kudret abi bir yol önerim olabilirmi?gidiceğiniz yol biraz ev ev yani güzel değil,fakat boğaz yolundan giderseniz kavacık ayrımındanda yukarı çıkarsanız polineze gidebilirsiniz hemde biraz deniz havası alırsınız ben hep bu güzargahı kullanıyorum yokuşları biraz dikçe :) 100 değilde 120 km gibi hissedilir.ben pazar bu rotadan gidicem sizi orda karşılarım artık biraz erken çıkmayı düşünüyorum 6 30 7 gibi

• Beğen
Gezi bakalım, ben bu ara sadece fotoğraflara bakar oldum ;) iyi geziler... Size Sığacıktan selamlarımı iletebilirim.

• Beğen
Geri