Scudo Sports

'' ertelenen polinez turu varmı sıcak bana işlemez diyen''

@Zafer Ünlü

yav zafer acaip adamsın biliyormusun duvarı okumuşsun ,,,,
bende okudum yav şimdi sevmiyorum zafer kardeşim kusura bakmasın insanlar, ben face ortamının adamı olamam ..orda sanal dünyada kimin ne olduğu bilinirmiki anca insanı sahada görürsün ne olduğunu bilirsin ......
şefimiz bence birisinden fena tokat yemiş olabilir attığı mesajlardan onun pek mutlu olduğunu zannetmiyorum bisiklete binen insan mutlu olacak
ama böyle ama şöyle başkada çare yok ...

Scudo
@bahtiyar közen

eyvallah kankalar eylülde bi olay yapacağız ağır mevzu erkan ve sen davetli olacan ,,,,,,

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/284052_242895862395925_100000265382504_920140_4404383_n.jpg

muzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ilacımızzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kudret abi
haftasonu 7.45 te kadıköy vapuru var beşiktaştan. 8.05 te kadıköyde oluruz, ordan da 15-20dk ya rahat geliriz bostancıya. demem o ki 8:30 ya da 8:45 yapabiliriz kalkışı...

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Mehmet Ergene

adamlar ekabir mehmet pazar yatıyor vapur ,,,,,köprüyü açmazlar bize gelde fitil olma zati o köprü bi gün yıkılacak bakalım ne zaman ..bizim aklımız sonradan geliyor, deprem oldu 20.000 ölü hiç takdığımız yok valla deprem geliyor aha buraya yazıyorum 500.000 ölü istanbul bitecek.............

yok abi birisi bana yaz sezonu nedeniyle 7.45 te vapur olduğunu söylemişti.. bi yerden teyit etmek lazım.. ben yarın sorayım iskeleye inip.

@Mehmet Ergene

ekabir dediğim kışın saat 06.30 da vapur var beşiktaştan ....
yaz değişiyor evet doğru saat 07.45 var, kardeşim şunu 07.00 de yap,,,,,,,,,yokkkkkkkkkkkk olmaz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

07:45
08:05

08:15
08:35

07.45 uygun saat ,,,

Arkadaşlar,

Polonezköy'e sizlerle birlikte gelmeyi çok istiyorum ama o sıralarda Armutlu'da olacağım inşaallah. Ama gönlüm hep sizlerle ve yolculuğunuz için dua edeceğim. Bir de küçük bir önerim olacak...

Hem dönüşü farklı yoldan yapmak hem de hızlı akan Çavuşbaşı Yolu'ndan kurtulmak için Beykoz çıkışından hemen sonra yine ormana girin. Gireceğiniz noktayı haritada yeşil renkle gösterdim. Yeşil Vadi Et Mangal'ın hemen orası. Hem burada rampalar yok denecek kadar az veya kısadır hem de bir anda kendizi Şile Yolu'nda bulursunuz...

(Alternatif bu iki yoldan, yeşil olan 5265 metre, kırmızı ise 4715 metre. Fark 550 metre, fazla gibi ama rampaların eğim ve uzunluğuna göre daha iyidir!)
(link)
KML dosyası için (link)

Bu dosyayı Google Earth yüklü bir bilgisayarda açabilirsiniz. İçinde rampalar işaretli ama kırmızı olanlar dönüş yolunu buradan yaptığınız taktirde doğrudur. Nicelik ve niteliklerine göre tercih sizin...:)

@Kudret Kurtcebe
Bir de şöyle bir önerim olacak ama bu şahsi düşüncem. Ne kadar doğrudur uzmanlara sormalı. Bilimsel olarak saat 16:00'da ışınlar dik gelmez denize de girin, yolculuğa da çıkın diyorlar. Oysa yazın kulağı ezanda olanlar bilir ki ikindi vakti saat 17'den sonra girer. Üstelik bu vakit bazen uzar bir tepe yapar ve geri çekilir. Özetle doğru dönüş saat 17'den sonradır arkadaşlar...:)

Başarılar...

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
evet bu pazar sıcak fazla olunca saat 17.00 dedim ama grup pek bunu uygun bulmadı bende 16.30 dedim nitekim sıcak idi 38 derece bu pazar polinez için bence uygun saat 17.00 olur ...mesafe şile kadar bile değildir dönüş alemdağ tarafı olma durumu zor olur ora trafik açıdan fazladır, dönüş polineze geldiğimiz yerden olacak bu sefer trafikte olacak ama alemdar tarafı kadar değil,, ta çavuşbaşı sapağına kadar trafik var , burda rampa öncesi dinlenme olacaktır düdük olacak düdük 3 kez ötünce durulacak demek arkadaşlar ,,,,,,,,,,,,,,,,
çavuşbaşı sapağı girişinden ta çekmeköye kadar trafikte yoğunluk yok ama çekmeköy taraflarında başlayacaktır bura çok önemli burda kavşaklarda duracağız ve dinleneceğiz.... dudullu ışıklara gelindiğinde durulacaktır sonra sağa döneceğiz yine duracağız sola dönmek için bura çok önemlidir............
bostancı istikametine ordan sonra bi şey kalmamaktadır ve erenköy tarafından çıkacağız arkadaşlar ...............

liste güncelleme.............
durmak yok sıcağa rağmen tur yaparız ,,,,,,,
24 temmuz,,,,,,,,,,,lay lom lom ,,,,
polinez -----bostancı polinez bostancı hattı ,,,,,
saat 09.00 hareket ......bekleme yok,,,,,

bostancı adalar iskele önü........

polinez -100 etabı,,,,,,,normandiya çıkarması,,,,

1- kudret
2- mehmet
3- adem,,,,,,,,,,,
4- hasan derya,,,
5- gökhan,,,,,
6- onur 251,,,,
7- bahtiyar
8- erkan ,,,,
9- emre ,,,

fena halde polinez rampaları

arkadaşlar önden tempo vereceğim ve yavaş olacak sürat olmayacak sürat yapamayız ,,rampa başlangıçlarında gölgede soluklanacağız hemen dalmayacağız dönüşte durum budur turumuz,tamamiyle gezi amaçlı olacak....

Details for Sunday, July 24, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Bright sunshine, hot and less humid

High Temperature
33°C

RealFeel®
33°C

Winds
ENE 16

Maximum UV
8

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear and very warm

Low Temperature
25°C

RealFeel®
24°C

Winds
ENE 21

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

ısı 33 derece ...evet kollayacağız kendimizi rüzgar 16 km iyi.....püfür püfür ...

arkadaşlar ,,yüksek tansiyonu olanlar artı başka hastalık geçirenler ..kalple ilgili....bana yazsınlar onlar için bu tur sakıncalıdır ,,,,,

1- kudret
2- mehmet
3- adem,,,,,,,,,,,
4- hasan derya,,,
5- gökhan,,,,,
6- onur 251,,,,
7- bahtiyar
8- erkan ,,,,
9- emre ,,,

arkadaşlar önden tempo vereceğim ve yavaş olacak sürat olmayacak sürat yapamayız ,,rampa başlangıçlarında gölgede soluklanacağız hemen dalmayacağız dönüşte durum budur turumuz,tamamiyle gezi amaçlı olacak....

Kudret abi
Köpeklerle sen ilgileneceksen yaz benide abi.
Pazar günü bende sizlerle olmak isterim. Allahtan bir mani çıkmazsa Dudulluda sizi bekliyor olacağım.

Bu sefer bu tura neden ilgi bukadar az hiç anlam veremiyorum.

@Rıdvan UĞUR

1- kudret
2- mehmet
3- adem,,,,,,,,,,,
4- hasan derya,,,
5- gökhan,,,,,
6- onur 251,,,,
7- bahtiyar
8- erkan ,,,,
9- emre ,,,
10-rıdvan,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudrettin Bey Şefimde karar almış oda senin gibi evlenmiyecekmiş ne yapsam acaba kararından vaz geçirsem şefimi ah bi evlendirip başını bağlasak şefimizi başka birşey istemem :) :) :) :) :) :) :)

@Zafer Ünlü

bak sana bi şey söyleyeyim anne gittiği zaman çok yalnız kalacak herkez benim gibi olamaz zor hikaye ben 2006 dan beri yalnız bu evde yaşamaya devam ediyorum ..bunun ne demek olduğunu o garibim anlayamaz yalnızlık allaha mahsustur evet bunu biliyorum ama ne var dostlar var .....dost edinebilmek lazım gerek bu forumda gerekse sahada ...tayfun arkadaş ile bi akşam pedallamıştık rahmetli toprağı bol olsun ne haber kudret baba diyen adamı bu gün toprağa verirken gözyaşlarımı tutamadım ,,,,,,,,,,,
bu benim için gerçekten zor oldu ...musalla taşında yatan o arkadaşım dostum son derece temiz bi insan olarak gitti kimseyede zararı olmayan bi arkadaş idi muhabbeti güzeldi güzel insanlarımı alıyor bu dünya anlayamadım gitti....
evet önemli olan kalp kırmadan gitmek ...

@Abdulcabbar ASLAN

1- kudret
2- mehmet
3- adem,,,,,,,,,,,
4- hasan derya,,,
5- gökhan,,,,,
6- onur 251,,,,
7- bahtiyar
8- erkan ,,,,
9- emre ,,,
10-rıdvan,,,
11-abdülcabbar,,,

kudret abi hala sayımız az 30 kişi olursak iyi az da olursak sağlık olsun biz yine gideriz

@bahtiyar közen

bahtiyar ,avatarın durumu gösteriyor bu
üç adam sen ben ertan ,,çalışacak sonra 160 a soyunacak eylülde bostancı-bıçkıdere -bostancı
ekimde de bi adet yaparız ve hatta kasımda ,aralıkta, sezon sonuna kadar olur ocak, şubat ,mart 2012 de hava şartlarına göre olurda yağmurlu olmaz ise kuru soğukta o etabı alırız şu bi gerçekki şileye yazın gidilmez....

Details for Sunday, July 24, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Bright sunshine, breezy and less humid
High Temperature
31°C
RealFeel®
30°C
Winds
NE 24
Maximum UV
8
Thunderstorm Probability
0%
Amount of Precipitation
0
Amount of Rain
0
Amount of Snow
0
Hours of Precipitation
0 Hours
Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear and very warm
Low Temperature
24°C
RealFeel®
23°C
Winds
NE 19
Thunderstorm Probability
0%
Amount of Precipitation
0
Amount of Rain
0
Amount of Snow
0
Hours of Precipitation
0 Hours
Hours of Rain
0 Hours

arkadaşlar ,,yüksek tansiyonu olanlar artı başka hastalık geçirenler ..kalple ilgili....bana yazsınlar onlar için bu tur sakıncalıdır
tayfun arkadaşın ölüm raporunda yüksek tansiyona bağlı olarak güneş çarpması ve beyin kanaması gösterilmiştir ..ilaç alan varsa aranızda 30 derecede polinez rampaları öldürücü olur bu işin şakasının olmadığı aşikardır .....
ayrıca ağır yemek yenmez fındık, fıstık kuru üzüm ...snikırs kana zor karışan bi yiyecek olduğu için ve yanıma aldığım snikırslar eridiği için bunun yerine kuru üzüm alacağım ve yoldan maden suyu içeceğim ağır yemek yenmez su takviye şart olacak ve çok ağır tempo gideceğiz çok fazla mola olacaktır şimdiden kendinizi ayarlayın.....
geçen turda yapılan hata karpuz ile ekmek yenmiştir bu sakıncalıdır ...ilk rampada şişersiniz...yemek olayı disiplin gerektirir....proteinleri hafta içinden yüklenin sabah kahvaltısını yapın bir saat sonra yola çıkın ...bu kadar dememe rağmen sabah kahvaltısı yapmadan gelen arkadaşlar oldu .......onlar için turu iyice ağırlaştırırım haberiniz olsun,,,

Geri